28

Костинбродски

преди 10 години

До Чистота 17 има тук гербераси като синовете на ЛЪЧО мозъка и КОКАИН БОЕВСКИ ..герберасите са наркотрафиканти

27

анонимен

преди 10 години

Убедих се че и този сайт милва Борисов. От 2009 до края на 2012г. кражбите са толко големи че за останалита 20 тина години не можаха толко да откраднат. В правителството на Герб се крадеше и от най-дребния чиновник, стига да се плати процент на Борко. Медиите го знаят перфектно но все пак "парата" има последна дума. Какъв е смисъла да работиш 10 години и да отразяваш истината когато можеш да "погалиш" Борисов и за година да изкараш 10 пъти повече.

26

!!!

преди 10 години

ne me u4udvat tezi iz4islenia.

25

Анонимен

преди 10 години

ДОБРЕВ, КАЖИ НЕЩО ЗА КАЛИНКАТА - ЕКОЛОЖКА НА 23 ГОДИНИ - ИЗУЧАВАЛА ПОПУЛАЦИЯТА НА ПЕРНАТИТЕ КАКВО ПРАВЕШЕ В БОРДА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ- ТАКА СЕ ПРАВЯТ ДЪЛГОВЕТЕ НА НЕК- МИТЬО КАРАТИСТА И ГУРГУЛИЦАТА В КОМПАНИЯТА НА ЛАФКАДЖИЯТА И УПРАВЛЯВАНИ ОТ РЕСТАВРАТОРА- ТОВА СА КАДРИТЕ НА ГЕРБ

24

Анонимен

преди 10 години

КОГАТО ЦИФРИТЕ ГОВОРЯТ- И НАЙ- ТЪПИЯ ГЕРБЕР ТРЯБВА ДА ЗАМЪЛЧИ !ВИЖДА СЕ КОГА РАСТЕ ДЪЛГЪТ НА НЕК И - ТОЧКА ! СТИГА СА ПИТАЛИ КОЙ МИ СЕ ИЗКЪКА В ГАЩИТЕ !

23

Анонимен

преди 10 години

Голяма защита на тези ЕРП-та бе. Сега вече окончателно е ясно защо при Тиквата тока скачаше с 30% на всеки 6 месеца. Българите и правителството се борят срещу тези ужасни монополи, а тиквите се борят да ги налагат още повече. Явно гласоподавателите на Тиквата гласуват и за ЕРП-тата. Резил. Някои хора само се води че са Българи, а всъщност са *** предатели. Срамота.

22

Анонимен

преди 10 години

Я БАРЛЯВИЯТ КОЛКО СЕЕ ЗАГРИЖИЛ ЗА МУТРИТЕ. Е КАК НЯМА ДА СЕ ЗАГРИЖИ КАТО И ТОЙ И ШЕФА МУ И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ КАТО ТЯХ ИМАТ ВЕТАРНИ МЕЛНИЦИ И ЖАМЛЪЦИ И ТРЯБВА ДА БОЗАТ НАРОДА. А НАРОДА АКО НА ТОВА ИЗОБЩО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ НАРОД ГЛЕДА КАТО БИК У ПИЧ.А И ПЛАЩА ЗА ПРЕНОС ПРЕВОЗ ЗЕЛЕНИ БЕМБЕНИ ЕНЕРГИИ И МУТРЕТАТА СИ КУПУВАТ ДЖИПЧЕТА ЯХТИЧКИ И ТЕМ ПОДОБНИ БЛАГИНКИ. А СЪЩИЯТ ТОЗИ НАРОД БАЧКА НА МУТРЕТАТА ЗА 200 ЕВРО КОЕТО СЕ РАВНЯВА НА СОЦИАЛНАТА ПОМОЩ В ЕВРОГЕЙСКА ЕВРОПА И ЯДЕ НА МУРО КУ.О.

21

бсп

преди 10 години

червените *** пак се разсмърдяха.

20

1

преди 10 години

До лекар-психиатър,значи,и твоята любима тиква е психар,защото и той е комунист,счервена партийна книжка,която още не е върнал.

19

До историк-анализато

преди 10 години

И аз се чудя какво може да мотивира хората да подкрепят недоразумението наречено партия ГЕРБ и нейния празноглав, двуличен , страхлив, българомразец, мазник - Боко Тиквочев- Винету!Съсипали България, народа и бизнеса на който се крепяха работните места! И това само за 3,5 год.!

18

Анонимен

преди 10 години

До 18 и 19 не свеждайте нещата до партии и тем подобни ние казваме че 24-ри години БГ върви към затишие. Вие не виждате ли селата,затихващите градчета,не отчитате ли че млади хора с висша специалност бродят из други държави за да съществуват те и техните родители. Вече няма място за партии дойде времето на истинитите, а тя боли.Нали.

17

писател-историк

преди 10 години

Драги сънародници, никога няма да се оправи нашата Държава. Вижте, че има хора които слагат минуси на коментар 18 и 13. Това говори, че тези хора са последователи на ЧЕРВЕНИТЕ ХМЕРИ , които избиха над 2 МИЛИОНА невинни хора в Камбоджа. България е обречена на комунизъм-социализъм с такива прости хора.

16

Анонимен

преди 10 години

До историк-анализаторА след 1989 година какво е ?

15

До 18

преди 10 години

Не се чуди, голяма част от населението на страната ни страда от тежка форма на идиотизъм примесена с олигофрения и садистичен мазохизъм, та и за това сме на дъното на света и вместо да прогресираме всяка година гаснем и се затриваме! Колкото то бг комунистите, това са повредени в акъла хора, които имат мания за величие, собственост и диктатура!!! Добрият комунст както винаги съм казвал е по дефиниция: полегнал в хоризонтално положение, добре изстуден и с черковна свещ между пръстите!!!

14

лекар-психиатър

преди 10 години

Чудно ми е каква е тази солидарност с убийците от БКП-БСП-ДС. Тези които са слагали минуси на коментар 13 съм убеден, че нямат нищо общо с престъпленията през войната и след нея. Каква е тази малоумност да се родееш с убийци. Това просто или са зомбирани хора или не знам....

13

Анонимен

преди 10 години

Айлов или нещо подобно на бушона на мадурко стойнев ли се прай?

12

Анонимен

преди 10 години

Мамин сладур, как искам да ги щипкам тези бузки!

11

1

преди 10 години

тоя да отива на пазара в Димитровград ,да си наглежда предплатената си маса,че зарзават тръгна,наближават великденските празници,сега е жетвата им,на такива търгаши.

10

историк-анализатор

преди 10 години

Опитвам да разбера какво може да мотивира хората да подкрепят БКП-БСП-ДС. Нямам обяснение. Това е единствената партия , която през войната е воювала със собствения си народ. Избити са над 200 000 невинни души от т. н. партизански-терористични отряди. След това по лагери са избивали хора и са хранели прасетата с тях. Явно подкрепящите тази престъпна партия имат и те склонност към престъпни мисли и действия. Самия Сатанишев произхожда от семейство на престъпник-комунист.

9

Анонимен

преди 10 години

Оставка!