9

емигрант

преди 10 години

Елементарни лъжи.Карате си я по стар соц. обичай.Примери , колкото искате ще ви дам.

8

Анонимен

преди 10 години

Отличници са - никой *** не ги ползва и съответно нередности няма. на ти скайскенър, на ти трип-адвайзър, на ти буукинг и всичко е 6+. Щом и в *** се научиха орангутаните да ги ползват...

7

Анонимен

преди 10 години

до номер 6 ЕСТЕСТВЕНО, че няма как да отидеш за 380 евро до Дубай. Защо тогава обявяват 380 евро, а не посочат реалната цена? Става дума за коректност и подход към клиента. Според мен, изобщо наличието/липсата на "малки шрифтове" говори за качеството на услугата и коректноста на фирмата. В момента на пазара на туристически услуги почти всичко се предлага "с малки шрифтове",пък който прочел-прочел. Затова хората вече сами си организират пътуванията и почивките. Става-хитрата сврака-с двата крака

6

До 2

преди 10 години

Ами извинявай, но за 380 евро няма как да отидеш до Дубай, след като само билета ти в най- добрия случай е само 450-500. И защо не четеш мненията за хотелите и заплащането на отделни екстри, това го пише (просто се научи да четеш малките шрифтове). Аз съм ходила два пъти в чужбина с една БГ агенция и бяха коректни.

5

Анонимен

преди 10 години

Само гледайте,какво ще стане това лято :)) !!

4

Санкт Моритц

преди 10 години

Между другото, влезте в интернет през Зимния сезон и ще се убедите, че дори в елитния Санкт Моритц може да се намери хотел или пансион, значително по-евтини от Банско, Боровец или Пампорово. Освен това, в Санкт Моритц ще срещнете принц Чарлз, а в Пампорово и в Банско ще срещнете мутрите на пожарникаря!

3

българските плажове

преди 10 години

Не се съмнявайте, готови сме да затегнем санкциите срещу Русия! Каза баба Ангела. И допълни: Няма да допуснем нито един руски турист до българските плажове!

2

Анонимен

преди 10 години

Няма що, много са изрядни. Обявяват една цена - например Дубай 380 евро, връзваш се, и в крайна сметка става ясно, че не били включили летищни такси, такси гориво, доплащания за визи, екскурзии, екстри в хотела - например климатик и т.н. и т.н. И цената става в най-добрия случай двойно по-висока от обявената. На какво разчитат с тези селски тарикатлъци, не знам. То и резултатът е очеваден - офисите им стоят празни.

1

Анонимен

преди 10 години

Скапаните български мутро-курорти с цени като за англичани, французи и германци , а на персонала плащат по 500 лв. заплати, ама господ си знае работата тая зима блъскаха само изкуствен сняг дано така да е и догодина!!!