127

Анонимен

преди 10 години

трудният й живот напоследък и това, че е отделена от децата си, може да е отключило особено психично състояние..............е,на кой му е лесен живота в днешно време? дай сега да тръгнем да душим хорските деца,а? защо не е обесила себе сикато и е трудно?

126

Omnia Mea

преди 10 години

До Анонимен 127Северино, не ти ли писна да дращиш коментари ***, селянко грозна?

125

Никой

преди 10 години

Как така е направила самопризнания, а адвокатката ѝ казва, че не помнела да го прави. Как се признава нещо, за което не си спомняш. И на всичко отгоре предварителните тестове показват че е вменяема.

124

Анонимен

преди 10 години

ВСИЧКИ МАЙ ЗАБРАВЯТЕ ЧЕ НИКОЙ И НИЩО ДОРИ И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ПРОСТИ ТОВА ДА СЕ ОТНЕМЕ ЖИВОТА НА НЕВИННО ДЕТЕ .НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ Е БЛИЗКИТЕ И ДА СЕ ПОЯВЯВЯТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ДА ДАВАТ ИЗЯВЛЕНИЯ ПО ВЕСТНИЦИТЕ ЗА ДА Я ЗАЩИТЯТ

123

Анонимен

преди 10 години

Аз пък искам да я пуснат под гаранция "подписка " . Ще се подпише веднъж и до там.

122

noname

преди 10 години

Нашата "журналистическа държава". Всички журналисти са толкова "големи", че нямам думи!Нека някой от малкото съвестни журналисти, които ги има тук да се разрови по-надълбоко в случая и да изрови какво се е случило точно! Защото тази работа мерише сериозно. Какво се е случило точно между часовете напървия оглед при койо полицията не открива нищо в стаята на Атанаска, която е два на два и след 7 часа откриват детето. Тука нещо не е наред. Единствено искам истинския убиец на това дете да бъдесъден

121

Анонимен

преди 10 години

Вие наистина ли вярвате, че Атанаска е убиеца? Аз съм убедена, че друг е убиеца и Атанаска е поела вината, защото знае какво ще се случи с децата й. Което е показател, че има повече от един замесен.И нормално е да иска да остане в ареста. Излезе ли, набързо ще я самоубият.Това убийство "смърди" и ужасно много напомня на убийството на Мирослава от Перник.

120

Анонимен

преди 10 години

До 126 и останалите откачалки:А "бог" кой ще го възмезди за убикството на невинни деца, а? А вас кой ще възмезди за одобрението, което имате за такива "възмездия" и подобни "богове"?По темата: Разбира се, че ще иска да я задържат - знае, че ако излезе, ще й се случи нещо много лошо предвид настроенията на хората.

119

Хмм...

преди 10 години

Но може би 123 има право донякъде, особено в случай като този, когато обстоятелствата остават неизяснени и има твърде много противоречия в показанията и фактите....Със сигурност има Божие възмездие и всеки някога плаща за греховете си! Най-трагичното е, ако жертвата е невино дете, а не самият злодей, който му е баща!

118

Стефанов

преди 10 години

До ХристосMoже би пък теб ще те настанят в съседната стая в лудницата?

117

цеци

преди 10 години

смърт,в случая-доживотен и да гние в затвора.***!!!

116

Христос

преди 10 години

Като се знае тъмното минало на бащата и това, че тая Атанаска не може да обясни защо го е направила, можем да се запитаме. Идва Великден и дали самият Бог не наказва лихваря по този жесток начин. Може би Господ е изпращал много пъти знаци на неодобрение и предупреждения към бащата. А накрая е решил да го накаже сурово за деянията му. Може би Господ е движил ръката на тая Атанаска? Щом и самата тя няма спомен какво точно се е случило.

115

Анонимен

преди 10 години

Чувствала се пренебрегната от комшиите си! Ами нормално,кой не би се чувствал така,като знае,че един *** рибар се е превърнал в самозабравил се сатрап? Което разбира се не оправдава постъпката и!

114

Анонимен

преди 10 години

Половината от форумците са психари. Жалко за жертвите на завистта!..................................................................................................................Била изпаднала в състояние на краен афект, а причината за психическото й състояние са травми от миналото. Била е откъсната от децата си и таила негативно отношение към съседите, демонстрирали благополучие.

113

Анонимен

преди 10 години

''Била изпаднала в състояние на краен афект, а причината за психическото й състояние са травми от миналото. Била е откъсната от децата си и таила негативно отношение към съседите, демонстрирали благополучие''.

112

Анонимен

преди 10 години

Оставете хората на мира *** нещастни. Да има неща които трябва да станат достояние на всички. Но в случая това са лични житейски драми и да се рови някой в тях е проява на лош вкус ако използваме най мекия израз

111

Анонимен

преди 10 години

тия нещастници да не ми променят коментарите, аман от провокативни заглавия, щом все пак е важно от къде е тази Атанаска, да напишат правилно, а именно НЕ Е от Поморие!!!

110

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен....продължавам в твоя ред на мисли...майката казва,че не познава Атанаска,а тя живее на техния таван и детето постоянно я посещава,сутрин в 5 часа чуват телевизора ,а не са чули ,че убиват детето им при положение,че твърдят ,че са били в къщи...и още нещо което ме смути като майка...докарват ти детето в ковчег и ти го разсъбличаш да му огледаш следите от насилие..от къде намери сили да направи това тази''майка''...и още куп въпроси

109

ПЕШО

преди 10 години

Да не попадате в ръцете на лихвар ,смърта на Александра ще ви се стори като приятно изживяване.

108

Анонимен

преди 10 години

Човешкия живот е обезценен тотално и това е благодарение на липсата на правосъдие и заобикалянето на закона от тези които работят там. Закона трябва да е един за всеки човек в тази страна без значение на каква позиция са в обществото.