17

Милен

преди 10 години

Таблети, камери и не знам си какво и изпити пак се купуват. От позната знам как цакаш 2 стотака и инструктора ти помага с . Пък нека си го има на камера и нека си цъка по таблета! Само се хвърлят едни пари на вятъра. Други решения трябва да се търсят.

16

до 16

преди 10 години

Пич, ти си яко неграмотен. Научи се да пишеш!

15

анонимен

преди 10 години

За курковете за шоьор са направени да вземат парите на корсистите .Първо в тия школи няма добра подготовка и това е много трагично за нашата мила родина България .Тези хора ,които обучават корсистите те самите не са подготвени да обучават и обесняват . Краино време е вече в нашата мила родина България да се намерят хора ,които са подготвени за тази деиност .

14

един от вас

преди 10 години

В Пазарджик книжка не можеш взе ако нямаш връзки,късат за най-дребните неща.Не се издържа всеки път 130 лв. за поправка и така вече 4 път.Какво не мога да карам ли? Само аз ли?Това е сеч за пари.Цели гимназий с кандидат шофьори се късат за едно кихане.Вие г-н.Министър ми кажете как ще преборите тези сремни души които ни скъсаха джобовете да плащаме за поправки-не е ли това дабре организиран рекет-ние на инструктора пък те с изпитващия.Елате в Пазарджик и вижте какво става,поправете този АД.

13

.

преди 10 години

и да има програма на обучението , която да се спазва и контролира , само тогава ще има добра подготовка , взети изпити и спокойствие на пътищата , с "айде карай" няма как да направиш добър шофьор.

12

.

преди 10 години

Съгласен съм с повечето аргументи досега , но никой не засяга един основен въпрос , част от цялата система , парите които ще направи един инструктор при подкуп на изпитващ сравнени с тези , които взима за задължителните допълнителни курсове и безбожно скъпия нов изпит , като този цикъл може да се повтори доста пъти , това обяснява и малката им заинтересованост от комплексна и ефективна подготовка на кандидат-шофьорите, трябва допълнителните курсове и изпита да се плащат на половина от инстр.

11

.

преди 10 години

Глупости на търкалета ,които само ще оскъпят и без това безбожно скъпия процес ...

10

123

преди 10 години

Всичко е Бош лаф.Главни виновници са инструкторите и изпитващите.Преди 20 години когато карах курса всичко беше аналогово, но строго. Два пъти ме късаха и бях сърдита на целия свят как аджеба "пИрфектна "шофьорка като мен е недооценена. Сега когато ми се налага да карам в милионен европейски град от другата част на Европа съм много благодарна на безкомпромисните изпитващ и инструктор, който не се подадоха на "чара"ми:-D.Пречупиха тийнейджърската лудост и самоувереност .Благодаря

9

Строителен техник

преди 10 години

Имам 16 строителни работника, всички до един са ***, всички до един не могат да пишат, всички до един идват с лични автомобили до обекта...Как става това?!

8

Анонимен

преди 10 години

Камерите още преди 10 години трябваше да бъдат въведени, много некадърници си взеха книжките за това време и ще кръстосват още много години пътищата.

7

Анонимен

преди 10 години

Ще го вземат, спокойно.Корупцията в това ДАИ е толкова голяма, че просто няма начин да се изкорени.А инструкторите играят в комбина с изпитващите. Да сложат камера отдолу до краката на изпитващият, да не натиска и той. ;)Всичко друго е глупост.

6

до Абсент

преди 10 години

Ами няма да го вземат,защото ги обучават на това да си платят 150 лева(100 за изпитващия и 50 за инструктора)и са готови убийци на пътя.

5

apostol

преди 10 години

Браво наи сетне.. Д а се въведе същия режим на технологията и при ;другарите; с фуражките ............. И да се заснема целия процес на работата им Маи ще има мого напуснали по желание.......

4

Абсент

преди 10 години

При наличие на "водна марка",при опит за манипулация записът се РАЗРУШАВА.

3

Анонимен

преди 10 години

Видео е много лесно да се фалшифицира и сега.

2

Анонимен

преди 10 години

Инструкторите са едни от главните виновници за катастрофите в последните години! Взимат подкупи, абсолютно неподготвени курсисти вземат книжки и белята става!

1

Абсент

преди 10 години

Това за прекъсващите камери, е ала-бала.Имам видеорегистратор няма НИКАКЪВ проблем нито с дупки,нито със захранване-просто при наличие на работеща камера болшинството от курсистите-*** няма да могат ДА ВЗЕМАТ изпита.