19

видинчанин

преди 10 години

Видинският кмет е взел изключителни мерки за сигурност.Видин е разкопан и в момента прилича на Гранд каньон.Като подкараме колите и с повече от 15 км/ч не смеем да караме,че после от каньона няма излизане.Очакваме екипи от Dyscovery channel които да заснимат епизоди за оцеляване в градски условия.Екипите са съобщили,че търсят подходящ кораб,защото е невъзможен достъпът по суша в града.Кметът е отговорил,че може да чака колкото трябва и,че не бърза да оправя разкопките.

18

Анонимен

преди 10 години

Най-голям дял измежду причините за ПТП има липсата на контрол от страна на КАТ и липсата на контрол върху работата на пътните полицаи. Нищо друго.Преди 25 години шофьорите не бяха роботи, но ПТП бяха десетки пъти по-малко - и то не защото колите не можеха да се движат с 250 км.в час, а защото милиционерите не смееха да зяпат облаците, докато до тях се извършва нарушение. Шофьорите, както и всички хора, сме си склонни да нарушаваме толкова повече, колкото е ненаказуемостта за нарушенията.

17

Анонимен

преди 10 години

Полицаите работещи с тези радари са в ролята на пилето в микровълновата печка.

16

ЖАЗМЕН

преди 10 години

БЪДЕТЕ ДЖЕНТЪЛМЕНИ НА ПЪТЯ

15

Стефка

преди 10 години

Обикновено карам с 10-20км. над разрешената скорост и ме подминават като пътен знак и от двете страни.Понякога ако се движиш по правилата има много по-голям шанс от катастрофа.Всичко е много относително

14

Анонимен

преди 10 години

От заглавието разбирам, че ушев ще захлебва за Великден и оно ийса иска.

13

MadSlav

преди 10 години

Евтин популизъм! Ще отчетем, данни, ще хванем 5-10 човека и ето свършихме работа. За да намалим скоростта, трябва да спазваме знаците, а още по лошо, трябва да имаме култура и възпитание на пътя. Дано тези празници, не са като преди 3 години в Симеоновград.

12

МВР

преди 10 години

тези които са почивка в дните до 20 могат да стоят пред РПУ - тата по празниците и да бият после ще си късат униформите и ще клеветят невинни справка в 1 - во РПУ от Кр. Стоянов

11

Анонимен

преди 10 години

какво сега на пътните полицаи им давате възможност вместо цяла година да си вършат работата да изкарат великденски така ли

10

Гого

преди 10 години

За съжаление ограниченията на скоростта в България са 90% ненужни и затова не се спазват. Примери - околовръстните пътища около Дупница, Търговище, Перник, Монтана, Стара Загора без никакво основание са ограничени на 50-60 км./ч. Същото е и в София около Враня например. Ботевградско шосе също е ненужно ограничено, тук може да стане 70 км спокойно. А на магистрали с 2 ленти - да се намали преференцията на Бойко на 120 км. Затова никой не ги спазва.(Карам кола от 35 години и спазвам знаците)

9

Дани

преди 10 години

Всеки е виновен, движейки се с несъобразена!!! скорост, непозволяваща му да спре управляваното от самия него МПС преди: - разбит участък от пътното плътно; - аварирал тежко-товарен автомобил; - захвърлени предмети; - насрещно-движещо се МПС, заобикалящо горе-изброените;Всички по-горе в плътното на движение по двулентов двупосочен път от републиканската пътна мрежа след или в завой.

8

bat Vasko

преди 10 години

Не мога да разбера защо им трябва "специална акция" за една седмица, вместо да си вършат работата през цялата година?

7

Ченгето в мен

преди 10 години

Няма място за паника. Просто си карайте културно и няма да имате грижи.

6

Тарикат

преди 10 години

Добре, че намерих изкусен фалшификатор на гражданска - както стикер, така и полица ;)Антирадарът и той работи безотказно.

5

Истината

преди 10 години

"Голям процент от тежките пътни инциденти в България ..... са причинени поради движение с превишена или несъобразена скорост. ..... сред катастрофите по вина на водачите - 2522 (37.34%) от тежките ПТП"Несъобразена скорост - на пръв поглед звучи много добре, но всъщност е голямата тесла, която прави шофьора винаги виновен, колкото и да се е съобразявал с пътя и пътната обстановка. Може да си карал и с 5-10 км/час, но щом има произшествие, значи си карал с несъобразена скорост. Дивотия отвсякъде.

4

да

преди 10 години

A след 20 април вече няма, така ли? Що сте таквиз бе-е-е?

3

Анонимен

преди 10 години

Да *** требе да събират паре за изборите!

2

Анонимен

преди 10 години

С 2 думи да преведа: За Великден ще има "Ко ще прайм ся?"

1

eccc

преди 10 години

кой ш кара колата, той ни мож да каранищо дай му да кара, все някъде ше на закара