18

Йордан

преди 10 години

Не говорете за беднотия вСАЩ! Живея в Америка и мога да ви кажа, че ако ти се работи ще живееш добре. И без образование е супер лесно да си нямериш работа за по 10-12 $ на час. А ако имаш и малко мозък и желание да научиш нещо, възможности за развитие много. Ако ти се ходи на дискотека всяка вечер и ти се лежи по цял ден си е твой проблем. Да си жертва е най-лесно!

17

Анонимен

преди 10 години

Ако някой ден военните разходи на САЩ намалеят рязко, съвпадение или не, ще настъпят мирни времена по света.

16

Avi

преди 10 години

Да-да, харчат 2 милиарда,печелят 5 милиарда.

15

Анонимен

преди 10 години

Те са пословични с военното крадене :D19 Б2 бройки всеки по 2млрд долара и накрая на военно учения в Германия модернизираните миг29 ги засичат и спират програмата, защото руските миг на въоръжение са 2 пъти по-добре оборудвани :D38 милиярда фиу на вятъра.

14

БРАННИК

преди 10 години

Легален тероризъм.

13

Анонимен

преди 10 години

Със САЩ е свършено ако БРИКС въведе новата валутна система и някои евроеврейски хора ще имат шанса да изживеят незабравими мигове. В интересни времена живеем...:)

12

haha

преди 10 години

До Анонимен 13Абе бива да ви облъчват от холивудските филми, вземи си отвори някоя американска агенция за имоти да видиш "къщи с басейн" колко пари са, има бачкаш цял живот да я изплащаш и *** живота на работа в къщи и да тренираш да се усмихваш , не благодаря

11

Миро

преди 10 години

До за Витков!Колко наивно и детско е да се мисли, че разходите за отбрана водят до бедност. Реално в областта на отбраната са разработени всички модерни технологии, които ползваме в момента - интернет, клетъчни телефони, спътници, GPS, реактивна авиация и т.н. и т.н. Просто трябва да се мисли, а не да се повтарят някакви клишета без смисъл.

10

Миро

преди 10 години

До Dre "Само с 1/3 от тези пари, може би щяха да елиминират бедността и глада по цялата планета!"Колко е наивно и незряло да се смята, че пари могат да премахнат бедността. Хартийки не се ядат, моето момче.

9

do14

преди 10 години

ti ne si bil v America.Tam e glad i mizeria. pone na ekskurzia idi da vidich za kakwo stava duma. vsichko se kupuva na kredit.

8

Анонимен

преди 10 години

Това не пречи незавършилят гимназия американец да има басейни две коли докато инженер с две висшета в Русия да живее в панелка.

7

Анонимен

преди 10 години

До :)Бляда работи за бутилка водка, освен това не е ясно колко *** работят за военно промишления комплекс в Русия!

6

Анонимен

преди 10 години

А българите колко харчим годишно за аларми, решетки, СОТ, мот, нощна охрана и пр?! За полуоски и шарнири, счупени от пропадане в шахта без решетка, която *** са отмъкнали?

5

Висшист

преди 10 години

ЗАЩО ЛИ???

4

Анонимен

преди 10 години

$1750 млрд. ТОВА СА МНОГО ПАРИ НО ОПАЗВАНЕТО НА МИРА СТРУВА СКЪПО!~

3

ПСЕВДО ДЕМОКРАЦИЯ

преди 10 години

Само като видиш военния бюджет и всичко е ясно. ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОТНЕМЕ ПЕЧАТНИЦАТА НА ДОЛАРИ и империята САЩ ще е в историята

2

Dre

преди 10 години

Само с 1/3 от тези пари, може би щяха да елиминират бедността и глада по цялата планета!

1

за Витков!

преди 10 години

Трябва да се забранят разходите за отбрана! Ако всичките тези пари отиваха за технологични разработки досега човека не в космоса ами в друга слънчева система щеше да е стигнал. Щяха да са разработени екологични енерго носители ,въоббще щяха да доведът до по-добър живот на всеки един вид планетата.