27

walkow

преди 8 години

днеска се натакнах на странен код 024 може ли някои да ми каже това пак какво е измама

26

бат Миро

преди 10 години

А защо не кажат цените на тарифите, които използват този начин засичане? Че са с едни бомбастични цени, че не знам някой да се навие.

25

gost

преди 10 години

интересно мие казвате от4итат реално акато се появи някои *** некаде се пома4и да те изгарби и некои от тия служители земе да варже вие как 6те се по4уствате аз ли4но сам си пати л от един такав преди време та знам за какво става на вапрос 4е при някои злобата и зависта краи няма интересно мие тия служители лоялни ли са истински кам нас потребителите

24

Анонимен

преди 10 години

тези тарифи са много по-неизгодни, не включват интернет, трябва да се плати допълнително и имат само един любим номер за разлика от смарт плановете, направени са така, че да не се включиш в тях.Трябва във всички тарифи таксуването да е такова а не само в една.

23

Пак ще се краде

преди 10 години

До До 16Aло Гусине невеж.GSM себестойноста на разговора е 1 ст. независимо дали е 10 мин. 30 мин. 1 час. После се натъманяват много по веригата/клона за да струва 30 ст. Всички тези стотинки са една огромна сума на месец за мобилния оператор, а неговата цел е да те краде. Тъй, че аланко, мисли преди да пишеш и научи схемата на таксуване на един разговор. Тъй, че няма да е евтино щом е на секунда - това го знае и 5 годишен.

22

Анонимен

преди 10 години

Доста хора стрелят по клетъчните антени, преди година и аз започнах - чувствам се като един съвременен дон Кихот.

21

До 16

преди 10 години

До АнонименТИ какво искаш?Да ти дадат субсидиран телефон, тарифен план с 1000безплатни минути и да не подпишеш договор?Май много консуматорски са започнали да мислят клиентите.АКо може и изобщо да не плащате за услуги и ей така, от въздуха някой да ви пуска мобилен нет и телефония...без да плащате нищо.И телефоните да ви ги дават на 10% от стойността.

20

Анонимен

преди 10 години

Не ми е ясно защо никой оператор у нас не може да ми предложи лимит 20лв, а в чужбината лимита може да бъде зададен от клиента.

19

Анонимен

преди 10 години

На мен скоро ми изтече договора с един от операторите и започна сагата:за 10 дни ми се обадиха 17(седемнадест) пъти да ми говорят едни и същи глупости и не се съобразяват нито дали е почивен ден,дали е работен,чак някаква започна да ми се кара,че съм имал работа и не съм я слушал???Прости,некумокативни и нахални!И което е абсолютно изнудване,карат те да се съгласиш с глупостите им по телефона след като са ти наговорили бързо и неразбираемо 100 различни неща.Лошо е за възрастните хора.

18

Dublin

преди 10 години

До бай Шано...a az ot mobilnia si govoria sus stacionarni BG nomera na 3 centa na minuta...kVi vkliucvania, kVi pet leva ...:))A kitaicite sa na 1 cent s Podnebesnata imperia...

17

Съвет

преди 10 години

Не подписвайте НИКОГА дългосрочни договори с операторите,защото след подписването вече нямате никакви права,а само задължения

16

Анонимен

преди 10 години

За сведение на всички по-долу...винаги е имало оферти с 30/1 тарифиране.

15

DO 21

преди 10 години

Нали във фактуарта си виждаш колко минути си изговорил и според тарифата ти и на каква стойност.То, вече българския клиент стана много разглезен.Сега ще кажете и че фактурите ви били сложни и нищо не разбирате.Само че, тези фактури се дефинират с правила от същото КРС.

14

Анонимен

преди 10 години

Докато не започнат да отчитат вместо времето на разговора,парите-т.е. да можеш да вишдаш вместо 0,35 секунди разговор,да ти пише,че разговора ти струва примерно 0.80 стотинки,ще продължават да лъжат и да манипулират сметките.

13

limonadata

преди 10 години

Е че то това е така от доста години.... отначло беше 30+1 сега е 60+1 :)

12

Анонимен

преди 10 години

До Ко?Не!И щото не са "твойте" на власт и затова фирмите правят напук и дърпат държавата надолу и мислят най-гадните тарифни планове за да го пробутват на хората и да може хората да недоволстват от това и да свалят правителството когато фирмите ги докарат до просешка тояга????Не ти е виновно правителството драги ми Смехурко!Ние сме си виновни! И фирмите са виновни! Операторите са виновни!И при другите правителства нещата не бяха по-добре. Един сектор за сметка на друг - това не е решение!

11

Анонимен

преди 10 години

Статията е написана с цел да заблуди хората с безсрочни договори и да се юрнат за да се заробят с нови 2 годинки

10

hgdkjlfh

преди 10 години

До 8: Купи си телефон, който работи на 900/2100МХц на 3G!

9

Анонимен

преди 10 години

Без религия светът ще е по-добро място за живеене!

8

Анонимен

преди 10 години

Чудя се, уж всички ривът, че им е скъпо, но ръчкат за по 500-1000лв телефони. Ми изхвърлете ги. Преди 10ина г , когато нямаше мобилен нет хората да не би да бяха по-малко щастливи??