83

анонимен

преди 9 години

Разбира се тази убиица е толкова гадна и проста които и вярва тои е сьщия като нея.Има и друг виновен.Тя не е сама.Които и е взел адвокат тои се измьква.Полицията е подкупил сега и прокурора.Ето ти корупцията в нашата дьржава.

82

Анонимен

преди 9 години

В Димитровградска община няма село Ябълчево има Ябълково и там децата са точно кукуриго

81

простак

преди 10 години

До Еркюл Поаро 66-Оня,дето сгази момчето в Катуница го описаха като 55 годишен полувисшист с инплантирана сачма в х...я.Полувисшист-полуи...иот,тогава цял висшидт дали...?

80

простак

преди 10 години

До Анонимен67 Много правдоподобно е така да е станало.

79

do 68

преди 10 години

Щото в полицията не назначават според акъла и способностите, а по други критерии.Най-важният - да си "наше" момче.А и виж им само приемните изпити в Академията. До скоро криминалистите ги приемаха с изпит по литература и история. По-важно им е да могат да пишат доклади, отколкото да имат познания по химия или по логическо мислене.

78

Анонимен

преди 10 години

az jiveq v tozi blok i u4ile6teto e na 1 prqkaza 1 min se stiga go tam

77

Христо

преди 10 години

За да убият детенцето, си мисля, че е знаело нещо за убийцата и баща му .Явно се е разприказвало и убийцата се е уплашила и по-най глупавия начин и е затворила устата .Децата много често не се усещат, като говорят истината, как нараняват хората и на някой не им издържат нервите .Трябва да има смъртна присъда в България, само така, ще се плашат бъдещите възможни убийци .Горкото детенце, никой и нищо не може да го върне .

76

Анонимен

преди 10 години

Имам дете на същата възраст, та друго се чудя. Как може да оставиш дете в първи клас да се прибира само от училище, и то в черноморски град с всякакви туристи и непознати? И да го оставиш да ходи по квартири без да го знаеш къде е? Дали му телефон. Направо е за бой майка му.

75

Анонимен

преди 10 години

Каквото и да ти каже едно дете как може до такава степен да полудееш, че да го убиеш по най-жесток начин. Това е работа на абсолютен психопат, не виждам как нормален човек може да направи такова нещо.

74

Анонимен

преди 10 години

До Анонименняма дая убия в това съм сигурна

73

холмс

преди 10 години

а защо детето е отишло на тавана при нея? да си играят на криеница ли? нещо не се връзва

72

Престанете да ни лъж

преди 10 години

Хайде да направим един съдебен експеримент - я се опитайте да опаковате главата на когото и да е при условие, че действате съвсем САМ - и ще видите, че нито можете да направите това, а пълен абсурд - и да го увиете допълнително с ТИКСО. Че къде е било това тиксо? И как ще развиеш едно тиксо с една ръка - при условие, че с другата трябва да стискаш торбичката?Айде, стига глупости изсмукани от пръстите.И защо няма ДНК-експертиза изпод ноктите на детето?

71

Анонимен

преди 10 години

До 75 имаш глупаво мислене.Казал съм че ако се държи по-този начин всеки ще реагира различно.Аз ще я изгоня и повече няма да идва у нас.Друг по-нервен ще и удари шамар.Трети с твоето мислене е направил фаталното.Казвам че не трябва да се толерира таковва поведение.Един въпрос. Ако тази пикла ти каже на теб лично, че си грозен и олигофренкаква ще бъде твоята реакция.Отговори ми на въпроса?

70

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 74Кой си ти и въз основа на какво съдиш за възпитанието на детето?!?! Само защото смяташ, че е зле възпитано, заслужава да бъде убито?!?! И изобщо мислиш ли като пишеш тия глупости?!?! Беше убито едно дете за Бога, ДЕТЕ!!!!! Дете на 10 години!!!! Грам човещина не ви е останала, оскотял народ!

69

Анонимен

преди 10 години

Ако някоя пикла дойде у вас и ви каже, че децата Ви са грозни и изродикакво ще направите?

68

123

преди 10 години

Пълни глупости

67

Анонимен

преди 10 години

Изрусеният к*ляк майката на жертвата,не е ли учила детето да не посещава чужди жилища??? Ама,че простотия! Нека бере сега плодовете на неправилното възпитание тъпата мутреса!

66

Анонимен

преди 10 години

Достоверно. Детето на лихваря и самото семейство нормално да имат нагло поведение,да се мислят за нещо повече от останалите, детето да е нагло и да нарича другите грозни и ***.Ако такова дете слезе и ви нарече *** няма ли да и забиете един шамар.Това е възпитанието и морала в това семейство.Не се изненадвам.Тази ако беше пораснала щеше да движи с криминални ***.Нищо нямаше да стане от нея.Поредния *** като майка и.Възпитанието и е било такова.Възпитанието е най-важно за чо

65

Анонимна

преди 10 години

До Анонимен (68) Защото полицията е твърде корумпирана ;) И защото всеки "***" както ти ни наричаш си има право на свое собствено мнение, представи си.

64

Баце

преди 10 години

Те това няма да го повярвам никога !Малко дете да каже глупост и голям човек и то родител да се върже ,че и да се ядоса да му посегне . Като говори някой глупости нормалната реакция е да бъде отбягван . Това е на будува жена по-вероятно майката да го е ударила от колкото наемателката да го убие колкото и луда да я изкарват