110

Раздаващият шамари

преди 10 години

"Велика" Полша има площ от 312679 кв км и население от 38 млн. Как си?Колкото до гордите азери, те си въртят търговията с Русия и не се натискат за нищо освен да купят малко оръжие от там. Чечня е лоялен член на РФ и техните дивизии "Изток" и "Запад" обръщаха в луд бяг грузинските войски и американските им инструктори по време на гадната петдевна война през 2008, когато Саакашвили откри хранителната стойност на вратовръзките.

109

Раздаващият

преди 10 години

До 55За това, което си написал, има чл. в НК! Ако ми паднеш, ще ти покажа, че става и със сълзи и сополи.До 49,50, 53-55, който е един и същТакова ниско ниво, че не ми се занимава с теб, ***! 49 "...викингите". Петър Велики напълно отучи викингите да ходят да се правят на войници. Това е една от причините Швеция да е просперираща страна.До 45 и 47Когато си ***, мълчи си! "Малка" Украйна има 602628 кв км площ (минус около 30-35 хил.кв км Крим) и 46299874 население (-2 млн кримчани сега)

108

еее

преди 10 години

В началото на 80-те години на ХХ век, един от най-видните стратези на американската политика полякът католик Збигнев Бжежински , поставя началото на откритата война срещу Православнието с изказването си:"След комунизма, най-големият враг на западната демокрация е Православието"Само за България и Румъния който са ПРАВОСЛАВНИ има мониторингов доклад За Хърватия няма нали са КАТОЛИЦИ нишо че са в ЕС след нас. Срещу православна Русия се е изправила широка коалиция от мюсулмани католици протестант

107

SS

преди 10 години

До Анонимен128Другарю, ТИ плати ли си членския внос?!

106

Анонимен

преди 10 години

Хе Хе Хе Нали искахте да сте европейци ахмци смотани мързеливи Българи винаги друг Ви е проблема винаги наякой ще Ви освободи защо някого чакате амсалаци накарайте политиците да се редат пред парламента и почнат с реформи ако не да ги съдим и имуществото да се вземе за полза на държавата.

105

Анонимен

преди 10 години

ТРЯБВА И НИЕ ДА СЪЗДАДЕМ ОТРЯДИ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ НА България от Европейско робство... Крайно време е излезем от ТОЗИ АД наречен ЕU.

104

r

преди 10 години

Трябва пак да посрещаме БРАТУШКИТЕ С ХЛЯБ И СОЛ. Време настана да се вдигнем и ОСВОБОДИМ.Трябва да се възтанови смъртно наказание за ПРЕДАТЕЛСВО НА НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ..И ДА СЕ ИЗПРАВЯТ ПРЕД СЪДА ВСИЧКИ ПРЕДАЛИ НИ НА САЩ и ЕU ...

103

Шоп

преди 10 години

До до предателите Б-скиСега не сме роби на ЕУ, а тогава бяхме роби на Москва, затова не тръбим.

102

Анонимен

преди 10 години

Какъв брат бе дудук брат брата избивали освободиха уж от османското пък ни заробиха те,защо изгубихме земите си нали щеше плитно до нас а какво направи нацъска румунците сърбите и гърците и омежду си разделиха земите ни уж срещу турците.От възрастните слъшахме че при турците са живеели Българина истински като чорбаджия.Питасе от кога е сиромах Българина.

101

до предателите Б-ски

преди 10 години

Вие ,които непрекъснато тръбите ,че сме били 16-та република на Русия защо не протестирате сега когато сме РОБИ НА ЕU.Когато уж има ДЕМОКРАЦИЯ , а всеки четвърти е напуснал БЪЛГАРИЯ и мизерства на запад,на ръба на възможностите си.А останалите в РОДИНАТА СА ОЩЕ ПО ЗЛЕ..Защо сте срещу Русия ? Защо сте срещу общочовешките ценности,а говорите за свободата на гей бракове,права да кокошките и кучетата...А хората сега живеят по зле и от животни.ЕДИНСВЕНАТА ДЪРЖАВА КОЯТО МОЖЕ ДА НИ ИЗБАВИ Е РУСИЯ

100

Анонимен

преди 10 години

на всичко отгоре за 25 г демокрация, няма построен нито един държавен завод, университет, болница, училище... затова пък има стотици закрити. Да го д**** западния чехъл и неговите поклонници

99

Анонимен

преди 10 години

Под "чехъла" на Русия *** такива, следвоенна България за 45 г.1) Построи заводи, училища, университети, пликлиники, детски градини, станах 3-ти в Света по производство на хард дискове, от 7млн, населението се увеличи до 9млн, има 300хил репресирани 2) за 25г. демокрация населението на вместо да стане 11-12млн, се стопи до около 6.5млн, данните сочат 2.5млн българи напуснали страната завинаги, българите не раждат, наблюдаваме ***, ислямизация, ядем домати от Йордания! Демокрация!

98

Иван Аксаков

преди 10 години

Славянското братство и единство се осигурява само с кръв, с реки от кръв, с морета от кръв, с кръвта на другите славянски народи - украинци, поляци, българи и т.н Защото по-малките братушки трябва да слушат голямата братушка! Иначе... бой и кръв, окупации и ограничен суверенитет....Аха, някои на това му викат братска дружба, от векове и за векове?!!!

97

Анонимен

преди 10 години

За всички тапаци, които вярват на РУСИЯ и на глупостите им за ФАШИСТИ В КИЕВ ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ПРЕВЗЕМАНЕ НА СГРАДА НА ПОЛИЦИЯТА, според Москва от "Граждани"Само, че преди гражданите минават едни маскирани руснаци с калашници :https://youtube/watch?v=VEZ5SjkroNQ#t=23Айде сега всички комунисти тихо! *** скапани, слуги на Москва. Умрете терористи!

96

Анонимен

преди 10 години

Завчера в ЧЕЧЕНИЯ после в Грузия сетне в Крим днеска в Украйна а утре в България.Какъв си мисли руснаците те излезнаха по лоши от Хитлер майка им гарднярска.

95

до 112

преди 10 години

На калпавия Х - нали знаеш какво му пречи... Кой те е завладял бе льольо - били го звладели. България е завладяна от идиотизъм, не от друга държава, не от НАТО, не от ЕС - а от *** които чакат някой да ги оправи - да им реши проблемите без *** да се напъне за нищо. Олигарсите си ги направихте вие - *** дето все някой ви е виновен - вие има бачкате за без пари, вие крадяхте от предприятията наравно със шефовете дето после станаха олигарси. Не ЕС и НАТО, а вие - бай ***!

94

Анонимен

преди 10 години

До Леле че народКакво стана в Крим?

93

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 120 Че то и в Крим имаше подобни митинги Но всички видяха какво стана

92

Анонимен

преди 10 години

Щом в Луганск има митинг на украинците, няма да го бъде тук кримския сценарий.

91

Анонимен

преди 10 години

TRETOPLOVITE EVROGEI I RUSOFOBI V BG NA STE AKTUALNI I SLAVA BOGU STE ABSOLIUTNO MALCINSTVO V BYLGARIQ.NQMA SVQT DEN ZA VAS I SVQT PRAZNIK.OSIRATE VSI4KO KOETO DOKOSNETE.VYRVETE NA M..SI