23

Тонка

преди 10 години

Да се търси самолта със уреди за метал,като няма друга вазможност.Има и багетисти.

22

Анонимен

преди 10 години

едисон, няма смисъл черните кутии да работят 6 месеца! Ако транспондерите на борда не могат да се изключват и с голяма точност може да се определи къде е паднал самолета 30 дни са предостатъчно за сигнал на черната кутия.

21

Анонимен

преди 10 години

18, Сигналът на черната кутия се приема само от разстояние от няколко десетки километра. Първоначално не го търсеха изобщо в тази чат на света, защото самолета летеше към Пекин.

20

Иво

преди 10 години

До Алекс, през нощта с изключен транспондер е много трудно да се види самолет. Да не говорим, че в чжната чат на Индийския океан въздушния трафик е близък до нулата.

19

Алекс

преди 10 години

И нито един самолет от друга компания да не го види и да подаде сигнал,че поне лети ниско от определената височина.......... досега никой не е писал за това.

18

...

преди 10 години

Тоя свят се превръща в една голяма пародийна драма!

17

оа

преди 10 години

само черната кутия ще намерят ,но самолет и останки в океана едва ли !!!

16

Анонимен

преди 10 години

Още в началото станя ясно, че е минал някой кораб и е почистил останките та нищо да не се открие!!!1 месец предават сигнал не една а две черни кутий :DТотално за балами ни взеха!!!Но не искат да се разкрие, че самолета е бил свален дали по-грешка дали заради учените там и пускат измислени новини, че имало някакви двама със фалшиви самоличности да отвличат вниманието !!!!!!!!!!!!

15

....................

преди 10 години

Силните радио сигнали които са уловили биха могли да бъдат и от някоя подводница 'случайно минаваща' оттам. Както и да е, това е удобен повод да се пренасочи търсенето в район далеч от реалната дестинация на самолета.Той не може просто така да изчезне.Дори и да беше паднал в океана,до сега щяха да изплуват труповете на пасажерите- мир на праха им.Има нещо,коет се крие много упорито и което не се казва нарочно!Няма до сега случай във въздухоплаването на безследно изчезнал ПЪТНИЧЕСКИ самолет!

14

Анонимен

преди 10 години

Американците няма да признаят че са го свалили, или ще замажат положението или ще се опитат да го припишат на някой друг. Отгоре е пълно със сателити, скалъпват компромати срещу руснаците, но не могат един самолет да намерят? При всичките радари и служби? При това че на борда е имало двама предполагаеми с фалшиви паспорти батериите се изтощили и вятърът е виновен?

13

Анонимен

преди 10 години

и като е имало сигнал цяллллллллл месец що!!!!!! не го откриха!!!!!!!!Явно някой не е искал да го открият!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12

conspiracy theory 1

преди 10 години

След изключването на транспондера,самолета е продължил полета си,но на ниска височина за да не го засичат радарите.Теоретично транспондера може да се подмени с друг,но трябва достъп до 'помещенията' под кабината. Преминавайки покрай някое летище из островните групи, той прави 'симулация на излитане' и включва новия транспондер.Така самолета си е същия,но на радарите е друга машина.Какво е станало с пътниците само можем да гадаем,а самолета може да е кацнал в някоя държава от третия свят...

11

ПСС

преди 10 години

Имаше май една ПРО система, която трябваше не само да отлседи всяка МБР, но и да я свали навсякъде по света. И май че са инвестирани едни пари. А сега цял самолет изчезва в едно от най-натовареното небе и никой нищо не знае къде, как защо. Абе само на мене ли ми се струва, че системата ПРО е измислена с цел да се "присвоят" едни пари?

10

Анонимен

преди 10 години

Преди половин век или там колкото е, като са ги измислили черните кутии разбирам да са сложили стандарт 30 дни издръжливост на батериите, но в момента технологиите след като позволяват поне 90 дни, не мога да разбера защо не увеличат капацитета им.

9

Анонимен

преди 10 години

А някой очаквал ли е друго??? Всичко врви по план значи

8

Анонимен

преди 10 години

Самолета въобще не е излизал, вие го търсите :D :D :D Пътниците са отвлечени още на летището!

7

Анонимен

преди 10 години

Изглежда самолета е превозвал много важен топвар или някой от пътниците е бил с особенна важност за някой, че да се наложи цял самолет да се скрие от света и да се води че е паднал в океана.

6

112

преди 10 години

МНОГО ШУМ ЗА НИЩО, ИСТИНАТА ЕДВА ЛИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ СКОРО, ЗАЩОТО ИМА ИНТЕРЕС/И ДА СЕ ПОХАРЧАТ ЕДНИ МИЛИОНИ, ДА СЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА НА БДИТЕЛНОСТТА И ЛОЯЛНОСТТА НА ОПРЕДЕЛЕН КРЪГ ОТ ВЛИЯТЕЛНИ ИНТЕРЕСИ, КОИТО НЯМАТ ОБЩО С ХУМАННИТЕ И ОБЩОЧОВЕШКИТЕ ТАКИВА.

5

едисон

преди 10 години

Това налага нов стандарт за черните кутии. Батериите трябва да издържат половин година.

4

dd

преди 10 години

Аре бе изтощили се, Знаех още от начало , че така ще стане невинни хора загинаха но може да са им помогнали...