165

Radoslav Jelev

преди 10 години

Време е и да започне анти американска операция във Вашингтон че да сме квит.

164

SS

преди 10 години

До Анонимен236...вероятно си искал да напишеш Бандеровци, неграмотен ***... Личи си, че възгледите ти за живота са били втълпявани в някой комсомолски кабинет, и си неизлечимо болен от червената чума...

163

Венелин

преди 10 години

От кога терористите правят антитерористични операции?

162

Анонимен

преди 10 години

Джими Картър за пореден път разкритикува агресорската външна политика, която САЩ води.Можете да погледнете хронологията: след края на Втората световна война до днес САЩ практически са били постоянно във война някъде. Има около 30 държави, с които ние сме предизвикали въоръжен конфликт, заяви пред изданието Салон бившият президент на Съединените щати.

161

Andreshko

преди 10 години

Всичко това се прави,за да бъдат провалени преговорите следващата седмица между Русия и ЕС...

160

Shark

преди 10 години

До Киро кофражиста. Ти добре ли си, бежанска вълна от Украйна, не говри смешки. Никой няма да дойде тук, хората ще избягат в Русия, кдето ще имат работа и прилични доходи. Да не мислиш ча там не четат вестници и нямат нет и не знаят каква мизерия е тук. А и като гледам не са много склонни да бягат, предпочитат да останат и да се борят. Не мисли че всички са мишки като нас, българите, да бягаме при всяка трудност.

159

грешка

преди 10 години

"Терористите започнаха антируска операция"

158

Анонимен

преди 10 години

Антитерористична МАСТУРБАЦИЯ! ахахах:))))) Тия "Украински" спец части са аматьори.В КОФИТЕ!

157

Анонимен

преди 10 години

to e qsno koi sa fashagite sashtite tia sasipaha i balgaria paplach dolna samo kyrshyma paraziti takiva ,

156

Анонимен

преди 10 години

to e qsno koi sa fashagite sashtite tia sasipaha i balgaria paplach dolna samo kyrshyma paraziti takiva ,

155

Газпръд

преди 10 години

На всички кратунковци, които са повярвализа алтернативата за руския газ да стане ясно едно - има я - всички западноевропейци да *** в специални контейнери и да събират газообразно гориво!!!! За шистов или втечнен газ ????? Възможно е, но е твърде скъпо и Европа рухва икономически.

154

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 239Руските части, стоят на границата единствено да напомнят на Бендеревци да не се самозабравят.

153

Анонимен

преди 10 години

Каква е стратегията на червените нашисти?1.Пращат зелени човечета и заедно с местни бандитски кланове,наркомани и криминални типове окупират ключови сгради.2.Ползват за жив щит местни обикновени хора,повечето жени и възрастни,докато уж "преговарят" с властите.Всъщност те нямат никакво намерение за реални преговори,целта им е само една СЕПАРАТИЗЪМ.3.Провокират стълкновения,за да могат струпаните 40 000 руски части на границата да имат повод да навлязат в Украйна.ТОЯ СЦЕНАРИЙ Е ЯСЕН ВЕЧЕ !

152

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевИнтересите на САЩ и в частност на ЦРУ, не са нашите интереси. Твоят прогрес ще ни остави без питейна вода и това е факт в почти всички страни от западна Европа.

151

Анонимен

преди 10 години

Един сондаж в САЩ струва 3.9 милиона долара, а за миналата година са направили над 36000 сондажа. В Полша сондажите струват 11 милиона долара. В тези сондажи няма достатъчно газ. В САЩ едно находище се изчерпва за 1 година и се налага непрекъснато да дупчат. Мислиш ли че при тези разходи, в България ще потече американска газ по 100 долара?

150

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевТи си абсолютно изкукал,ако мислиш че шистовият газ,ще съществува след 2 години. Вземи прочети какво става в Полша с това американско ноухау. Преди 3 години Полша дори наложи акциз на шистовият газ,а сега свали всички данъци,защото всички се отказват и Полша не може да си върне изхарчените пари...;)

149

Анонимен

преди 10 години

До ШопКъде е тази възможност за работа? В полуразрушените халета или в Англия, като: детегледачки,болногледачки,берачи на ягоди и ако на някой му провърви,като строителен работник. Това ли е възможност за теб? Колко от тези който работят в Англия внасят данъци и осигуровки тук? Мен лично бюджета на УК не ме грее. Интересуваме хазната в България да се пълни.

148

Анонимен

преди 10 години

До ШопАз не знам какво иска югоизточна Украйна и за това има референдум. Лесно е, вместо да се бият кой крив и кой прав,нека направят референдум и всички после да уважат решението.

147

Шоп

преди 10 години

До АнонименЗАЩО БРИТАНЦИТЕ НЕ НИ ПОМОГНАТ ДА СТАНЕМ ПО-БОГАТИ БЕ?----------------Нали ти помагат, какво искаш повече? Да ти бутнат пачка в джоба ли? Дадена ти е възможност да работиш и да печелиш.

146

r3v0lv3r

преди 10 години

190 според мен българския интерес е това което се случва в украйна да спре възможно най-скоро и да се пролее възможно по-малко кръв. В момента един гном и едно негро си мерят *** в Украйна и това определно засяга нашите икономически интереси. България може само да загуби от тази простотия. Така, че ми е странно как тука половината хора се радваме, на чуждите успехи и това, че хората са се хванали за гушите.