15

баи Ганю

преди 10 години

Не вярваш ама наистина е отвлечен за старо джилезо и бакър от жители на "ФАКУЛТЕТО"Това е наиновата версия.

14

пилот

преди 10 години

Ей хора! Много филми гледате бе! "Скочил с парашут" - къде бе? Как се скача с парашут от реактивен лайнер ? Всеки опит за отваряне на врата е свързан с разхерметизация. Дори при минимална скорост (Minimum approach speed) е направо самоубийство опит за скок.

13

Анонимен

преди 10 години

вече са банални - един ден едно,друг ден - друго.като са сигурн,и тогава да лаят

12

Румба-Трумба

преди 10 години

Сериал.

11

Boeing

преди 10 години

може да се иключи само транспондера,това е ,което има отношение към предаване положението на самолета.Черните кутий не може да се иключат и унищожат по време на полет.

10

Анонимен

преди 10 години

Какви черни кутии, щом като всики комуникации са прекъснати умишлено от човек, който е бил перфектно запознат кое и как да изключи, вероятно знае и как да изключи излъчването на сигнал от тях или направо ги е унищожил, за да не може да се разбере какво е станало и къде са останките. Замесените може да са изчезнали с парашути а телата на пътниците едва ли ще бъдат открити или поне по-голямата част няма и така няма да се разбере кои са избягалите с парашути, защото всички са обявени за мъртви.

9

Анонимен

преди 10 години

До ha ha"Все пак сме 21 век, нали." Oчевидно не всички. Някой даже са пропуснали уроци по български миналия век.

8

ha ha

преди 10 години

baiov, Сравнението беше ХИПОТЕТИЧНО с "мойта" каничка както се изрази, Нали затова е "черната кутия" да издържа при ЕКСТРЕМНИ условия, Все пак сме 21 век, нали.

7

baiov

преди 10 години

do No. 2Някак си не може да се прави сравнение между твойта каничка дето си е у вас и батерии които трябва да захранват в дълбините на океана. Този самолет струва няколко стотин милиона долара!!!

6

ha ha

преди 10 години

до oneill, правилно, милиони, и за да бъдем по точни, 261.5 милиона е 777-200 ER. Не вярвам да са го отвлекли за старо желязо.

5

oneill

преди 10 години

Милиони, а не мильони ;)

4

ha ha

преди 10 години

знам, че е около 30 дни, и аз чета не само ти, просто давам сравнение с кана за 18 евро и самолет за мильони. А, че нещо не е наред не е нужно някой отворко да ми каже как стоят нещата.

3

До Ha Ha

преди 10 години

Като не разбираш - не се изказвай. ULB то е проектирано да ГАРАНТИРА минимум 30 дни работа след активация във водата. А колко дни след тези 30 ще остане да излъчва - един Господ знае... но няма да е вечно.

2

ha ha

преди 10 години

Имам кана "брита" на 10 години и батерията още работи, а на този самолет за няколко мильона долара и батерията му "умряла" за няколко седмици, нещо много яко намерисва тука, но ще видим каква ще е истината. Слд години всичко се разбира, както стана и с "кулите"

1

Анонимен

преди 10 години

Такава старателна подготовка не се прави само за да се разбиеш в океана. Тая работа е много, ама много вътрешна и няма да се учудя самолета да е кацнал някъде цял и невредим.