279

zapa

преди 10 години

bg centralna adminisracia sakrastavame, bg centralni medii sakrastavame - faida hich nyamame ot tyah. nito sa daje interesni i hich ne ni zabavlyavat, a kolko skapi bileti im plastame za predstavlenia, skapi zaplati, skapi palati, skapi aautomobili, skapi securitas...

278

!!!

преди 10 години

taka si e !

277

Анонимен

преди 10 години

До до 338(БКП)Разликата между Виденов и Борисов е , че по времето на Виденов няма самозапалили се хора

276

Анонимен

преди 10 години

Гатанка: Куха кратуна върви, а след нея стадо *** овце с офча мисъл! Що е то?Отговор:Бибитко води депутатите/офчиците/ на Политическа партия ГЕРБ в Народното събрание!

275

Тодор

преди 10 години

предишното беше до 343 ........Подаръците да били повече ,че масите в този ресторант били нестабилни .ако ли не строежа ще го видиш през крив макарон ,общинския съвет е наш .Това ако не е корупция .друг комунистически рекет : ще работиш ли с нас ?! - не искам ,аз си имам доставчици ,добреееее .-на другия ден в цеха за сладки кацат Инспекцията по труда ,ХЕИ-то .Риокос и иии НАП -просто приказка ,щеш не щеш клякаш и плащаш и цункаш з.....ци иначе няма работа

274

Тодор

преди 10 години

До до 338(БКП)Аз не съм толкова краен ,но си много прав и за купоните и униженията ,дори в момента сърбам попарата на дъртите комунисти дето са се окопали във властта и които на всяка цена държат да са най отпред и не ги спират ни закони ни правила .ни коректност ,ами използват всякакви прийоми само и само да продължат да да са на власт ,рекета за тях е като добър ден,както каза един познат :дойде един каза че е от Б....П и ако искам да строя да съм организирал една вечеря с подаръци .....

273

Анонимен

преди 10 години

а ти кво направи ***

272

до 338(БКП)

преди 10 години

Жан Виденов може да не са го хванали,че краде,но такава мизерия да беше,че втора такава не помня.Ако ти като деец на БКП си получил куфар с пари от мамка ти партия,аз като повечето българи пазарувах с купони и седях на тъмно когато нямаше ток.Може би по младите това го не помнят,но нас по старите няма да ни излъжете.От БСП такива унижения преживях,че докато съм жив БСП е врагът,а неговите врагове съюзници.Заради вас избягаха от страната ни 2 милиона човека.Оставка и то веднага!

271

Анонимен

преди 10 години

Баси кефа! Как ми се иска и на мен Мутрата на дебат с Орешарски! Но и тогава няма да разбере, че герберастията е висша степен на простотия! И е присъща на цялата герберастка ***!

270

Анонимен

преди 10 години

Българите ВЕЧЕ се каят, че не си в затвора, където ти е мястото, Буда-Борисов! Какво може да се очаква от третостепенна мутра, комунистическо синче ("антикомунист"), демагог и мързеливец, който свеждаше политиката до махленски мачлета?! Жалко, че нямаме правосъдие, а разчитаме на чужда помощ ("приятелчето Му" от Српско)! И този никаквец, Бойко, почти цяла година пречи с платените си играчи, част от които бяха снети от позициите им на властови калинки! Какво да кажем за смешният Му плач в Европа?

269

gen.

преди 10 години

ne zle bg narod da si napravi malki zapasi u doma - voda za niene, miene, konservi plodove i zelenchutsi, suhi hrani i drugi za okolo 1- 2 sedmitsi vreme v sluchai na nujda i problemi po patistata i magazinite. drugi narodi v evropa sa se setili i go pravyat.

268

...

преди 10 години

На тая държава й трябва три дни бензин да вали и на четвъртия гръм да удари.

267

БКП

преди 10 години

Жан Виденов не откраднал една стотинка, а всичко е станало от глупост и опит да се спасяват закъсали държавни предприятия. Наивен комунист, горкия. Нито Борисов, нито Станишев могат да се класифицират като наивни комунистиТе по скоро за хитри комунисти.

266

Муто мутата

преди 10 години

Хората се делят на хора и нехора, а не на червени и сини. Борисов е античовек, даже шебек е меко казано. Аз съм антикомунист, но не бих гласувал за АНТИЧОВЕК!!! Колко хора да изгорят още, че да богатеят мутрите от соларни паркове, които продават тока по 68 стотинки киловата на НЕК, а ние ги плащаме със смерките си.

265

Добруджанеца

преди 10 години

Ние добруджанци вече не искам тикви. Тук на полето има достатъчно.

264

Анонимен

преди 10 години

a miliardi da kradesh mozesh , rede skrise niakade

263

българин

преди 10 години

Колкото и да говорите против Борисов спомнете си как беше по времето на Жан Виденов и Андрей Луканов.Станишев ни бута към същата ситуация.Затова за нищо на света не гласувайте за БСП.Който не помни купоните и мизерията по Виденово време нищо не е видял.Който не е работил за 2 евро на месец няма представа каква мизерия беше по времето на БСП.А помните ли режимът на тока?По ръцете на червените лидери има студентска кръв-кръвта на българските студенти пребити пред парламента.

262

bbg

преди 10 години

А ти ще се каеш докато си жив за това което стори с Варна - за това,че изсипа всичко в София и Бургас и не позволи 1 стотинка да се вложи във Варна по време на "управлението" ти. И защо? Защото *** отказа да ти се"отчита" Ние те свалихме от власт и ние няма да позволим отново да се върнеш там където не ти е мястото.

261

кико

преди 10 години

Г-н Борисов къде са парите от резерва на НЗОК къде. Става реч за 1.570 млрд. лева. КЪДЕ СА ?

260

Анонимен

преди 10 години

към 322:алооо,онзи,най-богатия в България елюбимеца ти от Банкя!но той не е "престъпен"милионер нали?!зомбиран ***!може ли да си толкова *** бе!