116

Анонимен

преди 10 години

Тоя нахален *** не спира да бръщолеви малоумия.Прави се на ни лук ял, ни лук мирисал, когато и у нас и в Европа говорят за манипулациите му, както с коалиционните партньори, така и с окатата му женичка Моника Хохегер.Алчността и безочието им са така очевадни, че социалистите от другите европейски страни се срамуват от тях.Избирали си дом в Брюксел. Заобиколил се е само с верни другари и роднини. Вземат заеми и си раздават облаги на поразия. ДС е зад гърба им и опорните точки на Моника се роят

115

Писател

преди 10 години

Станишев яде кифла на улицата. Едно босо,дрипаво *** му казва: Чичо,дай малко кифла. Станишев му казва: Мило,ромско дете,когато пораснеш и убедиш твоите 13 братя и сестри да гласуват с бюлетината на БСП ,тогава ще има кифли за цялото ти семйство. Погледнал *** през скъпите си ( 1300 лв ) очила и му се усмихнал топло , по социалистически!После продължил да си яде кифлата. *** си бръкнало в носа,извадило *** и го хвърлил на Станишевата кифла.

114

лустрация

преди 10 години

Лустрацията придвижи напред бившите соцдържавиУ нас на власт беше и е бившата номенклатура,затова нямаме бъдеще в свободния свят

113

психолог от МВР

преди 10 години

Винаги съм смятал, че когато БКП-БСП-ДС са на власт в нашата Родина стават много убийства, грабежи, кражби и всякакви престъпления. Никога обаче не ми е минавало през ум, че само за една година от управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС това чудо ще ни връхлети. Това показва, че няма никакво правителство или Държава. Тази безнаказаност поощрява всякакви престъпления а МВР и Прокуратурата търсят вини в ГЕРБ или Б. Борисов и Ц. Цветанов. При управлението на ГЕРБ беше в пъти по спокойно и нормално и никакви опорни точки на мутреса Моника не могат да променят истината.

112

Анонимен

преди 10 години

Разликата между БСП/бкп,дс,кгб и Евросоциалистите е в това, че БСП не са социалисти, а обикновени разбойници ....

111

Анонимен

преди 10 години

Хохегер също е голям приятел на България, еле па на Съсельов... Пл***змодий!

110

Анонимен

преди 10 години

Моника си пусна песовете ...)))

109

Анонимен

преди 10 години

На мутрата от Банкя не и пука за никаква региони. Интересува го само да краде и да яде до пръсване!

108

Анонимен

преди 10 години

Боко европейските пари ги искаше само за себе си крадливото племе на герб!

107

Анонимен

преди 10 години

Станишев мисли за всички региони, за хората от всички възрасти и всички съсловия. При Боко нямаше нищо такова.

106

Анонимен

преди 10 години

Ако допуснем гадните мутрите от герб да се върнат на власт, обречени сме!

105

обективен

преди 10 години

БСП има най-много дълг към българския народ, това е партията, която служи винаги на чужди интереси.Тази партия превърна 2 млн. българи в Македонци, тази партия фалира България 3 пъти, от които само този от 1989 се знае от масите, златния резерв е изнасян 2 пъти в Русия, тази е партията, създала концлагери, където над 300 000 души бяха избити без съд и присъда, чрез изфабрикувани обвинения, тази е партията, която създаде новите капиталисти, които ограбиха България след 1989. ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ!

104

Анонимен

преди 10 години

Отново ще, ще ще. Бъдеще време е любимото на комунистите. Обещавай обещавай и обещавай, българите гласуват с ушите си. Никой не те кара да изпълняваш обещанията си. А ако попитат защо не си ги изпълнил обвинявай коалиционния партньор ДПС. А когато турците попитат ДПС защо не изпълняват обещанията си те пък се оправдават с БСП. Ай тъй си прехвърлят топката за неизпълнение на обещанията един на друг което им позволява да обещават каквото си искат и и всичко което ще се хареса на електората. Амин.

103

Анонимен

преди 10 години

До Алекс ХЕЙ - ЗЛАТЕН - КАК ВРЪЗВАШ ДВАТА КРАЯ ПРИ ТОЗИ ВЪЗХОД, БРЕ ..... ? ДА НЕ СИ ОТ СМЧ-ТАТА НА ПОЗИТАНО ? Силно Мой Човек от списъка на БСП ?

102

Анонимен

преди 10 години

Гласувайте,за да не оставите червени *** да ви нареждат как да живеете!

101

Анонимен

преди 10 години

STANISHEV - WHO TURNED our BULGARIA - INTO SCRUB ? WHO MADE THE "VELVET" Coup d'ETAT? YOU and YR MOMandDAD'S COMMUNIST/SOCIALIST PARTY and U CONTINUE WITH THIS - IN EUROPE! DO U WANT TO TURN EU INTO SCRUB ? LIKE U DID IN BULGARIA? Go For It! MAMMA MIA ........

100

Анонимен

преди 10 години

Обратния съветски *** ни съсипа държавата и ни върна 30 години назад!

99

:/

преди 10 години

ПОЛИТИКАТА НА ЛЕВИТЕ ВИНАГИ ПРОВАЛЯ ДЪРЖАВИТЕ ИРЛАНДИЯ,ПОРТУГАЛИЯ,ФРАНЦИЯ,ГЪРЦИЯ,ИСПАНИЯ И БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ СЕ УБЕЖДАВАМ,ЧЕ ОСВЕН ЛЪЖЕЦ СТАНИШЕВ Е И ***

98

Анонимен

преди 10 години

На снимката виждам три огромни червени прасета!

97

гражданин

преди 10 години

Мой дълг е да обичам родината си, а да ме поучава социалист и то от партия довела да множество катастрофи - страната ни стига!