103

Анонимен

преди 10 години

До ...По скоро, егати злобните хора. А за убийството на дете трябва ЛИНЧ !

102

коко

преди 10 години

е, добре де! Нали казаха първо, че е била на училище, после на занималня и театър и след това следите се губят на детето.... Сега пък била мъртва още в четвъртък. Кво става? Нещо.....

101

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера каква е тази българска олигофрения всичко да се политизира.Станалото е огромна трагедия за семейството.Изкажете съболезнования и МЛЪКНЕТЕ !

100

Иван

преди 10 години

Радвам се, че най- после намаля огромната битова престъпност с идването на Кабинета Оглушарски! Този случай, лясковския, протестите и прочее са провокации на Тиквуня, Цвъцко, Плевнята... Сега вече мога ли да си получа хонорара, тавариш Кутев?

99

Анонимен

преди 10 години

Народа ни е съсипан от бедност и мизерия, унищожават го отвътре. Трябва спено да се погрижим за тази нация. МИЗЕРИЯТА ПРАВИ ОТ ХОРАТА СКОТОВЕ. Трябва да се почне от някъде. Днес е Цветница, българи. Направете добро насред опустошението от този случай. Помогнете на майката от Кнежа novavarna.net/2014/04/13/fb-grupa-sybira-pari-za-maikata-na-koqto-otneha-decata/ един млад човек който бедността тласка към отчаянието и опустошението. НЕКА СИ ПОМАГАМЕ!

98

...

преди 10 години

На тази държава й трябва три дни бензин да вали и на четвъртия гръм да удари. Хората масово откачат и само чета - все убийства, психопати, стрелби... бах маа му. Е*ати държавата тц тц

97

Клишето

преди 10 години

Защо използваме клишето , крадеца вика , дръжте крадеца.Защото начинът на мисленето е фатално свързан с егото и същността на крадеца, на нечистоплътният , който се маскира с викове интригантстване и измислици. По тази причина , това което говори е преобърнат образ оправдаващ неговата същност. Това е и причината всеки престъпник , да обвинява тези които не му изнасят в престъпници. "Светът гъмжи от хора, които дори не заслужават да разговаряш с тях" казва Волтер .

96

Анонимен

преди 10 години

това не е българия, как е възможно някой с руските ценности да убие дете ?

95

tseko

преди 10 години

До Ястреб Прав си че Евреите в европейския/бг парламент ни унищожават

94

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 105Бог да накаже теб! Като твоето дете бъде убито по същия жесток начин! За клеветите, които драскаш тук. Дано бог те накаже и загубиш най-близките си!

93

психопат си от МВР

преди 10 години

До психолог от МВРТи не си психолог от МВР,а си психопат от МВР. Докато БКП и Живков бяха на власт всяко убийство се наказваше със смърт. БСП не е БКП. Хайде стига измами и мошеничества! Стига взаимно се рекламирате със Съдъсъто. То нарича ментето БСП с името БКП, че пенсионерите да гласуват масово за ментето. БСП пък ви връща услугата като нарича вашето Съдъсъ фашисти, Тоест внушава на десните хора да гласуват за Съдъсъто. А то е пълно с агенти на ДС като Георги Марков и Иво Инджев. Измамници!

92

майка

преди 10 години

Що за държава сме бе хора ?Как ще убият беззащитно дете и ще изкарат Атанаска луда.Аз честно се съмнявам както в полицията,защото тя от времето на Бойко е натъпкана с мутри и сега е моментът преди изборите да започнат компроматите.защо не убиха бащата-явно той е главна фигура и не им е изгодно .това е за да го сплашат.Аз имам съмнения и за сина му от предишния брак.Нека държавата да въведе смъртен закон за убийците на малолетни деца,даже и да са невменяеми /луди/.Да видим тогава дали ще убиват

91

Анонимен

преди 10 години

Бащата Веселин Тодоров - Германеца, освен лихвар,е опарил много хора в цялата област с имотни измами,не купувайте нищо от него!!!

90

Ей

преди 10 години

Я по-добре арестувайте бащата. Той знае повече от Атанаска.

89

психолог от МВР

преди 10 години

Винаги съм смятал, че когато БКП-БСП-ДС са на власт в нашата Родина стават много убийства, грабежи, кражби и всякакви престъпления. Никога обаче не ми е минавало през ум, че само за една година от управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС това чудо ще ни връхлети. Това показва, че няма никакво правителство или Държава. Тази безнаказаност поощрява всякакви престъпления а МВР и Прокуратурата търсят вини в ГЕРБ или Б. Борисов и Ц. Цветанов. При управлението на ГЕРБ беше в пъти по спокойно и нормално и никакви опорни точки на мутреса Моника не могат да променят истината.

88

135

преди 10 години

Интересна гербаджийска навалица с поредна доза задушливи послания! Що не си ...

87

Ф-1

преди 10 години

Май пак нещо яко ни лъжат!Да убиеш дете и да го скриеш под леглото си на три метра над жилището на жертвата за повече от денонощие ,,,,,Надали има толкова *** убиец!

86

Анонимен

преди 10 години

Идин път е богата,друг път-беднаВсички версии са на бащата-лихвар,който дължал крупни суми на руската мафия, а пък *** го мразели защото ги малтретирал всяческиПък държали скъпи парцели по Черноморието, но за тях имало апетити от реска страна, после от кипърскаЕгати кашатаСега ще си измият ръцете с тая атанаска -и готово

85

8

преди 10 години

Значи Северина ила богат мъж, а майка и и сестра и живеят в тясна, долнопробна квартира на тавана.Също така тъщата Светла чисти лятото хотела на зет си, респективно е наета за чистачка на дъщеря си.Що за хора са това!? А детето вероятно е пречило на мащехата си и тя е решила проблема по жесток и безцеремонен начин.

84

Анонимен

преди 10 години

Сутринта арестували жената, пък трупът открит чак вечертаКак ще докажат, че някой не е поставил после трупаНикой няма да вярва на полициятаСигурно е мрачна семейна сцена и сега ще влачат по съдилища беззащитни жени