73

Всевишният

преди 10 години

До ШопТук един ти обяснява, че за нас добрите самолет са Юрофайтър и Грипен.Наистина прекрасни машини, но са скъпи! На всичкото отгоре отстъпват на Су-35 - те са за Малайзия и някои други "изостанали" страни. Тъпакът Аню искаше да купи от PAF F-16, по на 20 и кусур години, част от които са рециклирани, работили в USAF. Има Google Earth. Разгледайте Азорските острови и вижте "нашите" F-16 как се къпят от соления атлантически вятър. Хитрите португези намерили бедни балкански балъци и ги продават

72

Николай

преди 10 години

Като гледам двамата юнаци как държат лопатите с ръкавици, ме напушва смях. Нашият трябва да запази китките си меки, ама Расмусен? С тези мъжки черти едни мъжки ръце биха му отивали. Ама нали са свикнали всичко да правят с чужди ръце...А това дръвце ще изсъхне, жалко!

71

Анонимен

преди 10 години

Дааа. , така я обичате тази Русия , че я обграждате с военни бази ?А тя сама се изолира .Нашият пък предлага и Черна Гора ?

70

681

преди 10 години

До 86 благодаря че ме светна! И да те попитам, ти тоя мишок за президент ли го имаш?

69

до 86

преди 10 години

Виж в рубриката свободно време и миш маш.Няма по олигофренска снимка.Жалко,че там е и изпълняващия длъжността президент на Република България.Срам и позор.Под тази пародия няма положително мнение.

68

681

преди 10 години

А бе, любопитна съм де го вчерашното селфи на тримата ***,нещо го няма в нета?

67

Анонимен

преди 10 години

Вън България от НАТО!Вън България от ЕС!

66

мдаа

преди 10 години

Расмунсен ти си един откровен еврейски ***!!!

65

Анонимен

преди 10 години

До ДИМАОбръщението "Росене" да не би да е към онова нещо седящо в президентството?Че то никога не е притежавало чувства, а още по-малко пук човешки! Какво да искаш от чехълче?

64

жоро

преди 10 години

америка е много по фалирала от русия дьлжи на цял свят пари неграмотни юроде

63

Анонимен

преди 10 години

До ШопНа никого не би навредило малко повече четене! Тогава няма да се срещат *** въпроси, като твоите! Въпросните самолети от Португалия, за нас ще са трета ръка, защото португалците са ги купили като втора.Пак да кажа - малко четене не е навредило на никого!

62

Анонимен

преди 10 години

до 73: Чак пък толкова дълго няма да живееш !

61

Лапай банана

преди 10 години

До Шоп:Под новото си ми, ама ще се прежаля. Самолетите са на повече от 20 години и Португалия ги бракува.Варианти:1. Като членове на НАТО - нови Юрофайтер или нови Грипен ще ни бъдат на същата цена, да не говорим, че Шведите ще ни построятзаводи в Бг за логистика и ремонт.2. Най-евтини и най-добри си остават МИГ и СУ (кой каквото и да приказва)

60

Анонимен

преди 10 години

Тия двамата *** един к-р ги е правил! Баси и грозната картина.

59

Шоп

преди 10 години

До Лапай бананатой ни натиска като член на НАТО дададем близо 1 милиард лева за Ф-16 бракувана ескадрила-----------------Кой ти каза, че е бракувана и какъв друг вариант за самолети има?

58

shrek

преди 10 години

Сега е момента да си анексираме Македония, Западните покрайнини и всички български земи от Одрин и Охрид насам. Обявявам Аншлус!

57

Анонимен

преди 10 години

Zdraveite ednopolovi ***, kolko pari izkarahte dnes ?

56

байхуй

преди 10 години

Искам да доживея да видя как тези ги навират в кучия *** !

55

РУСИЯ Е ПРЕД ФАЛИТ

преди 10 години

АКО НАМЛЯТ ПОКУПКИТЕ НА НЕФТ И ГАЗ ОТ ЕС....ИКОНОМИКАТА НА РУСИЯ ЩЕ СЕ СРИНЕ!ПРОДАЖБИТЕ НА СУРОВИНИ --Е БИЗНЕС НА БЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ!/ без технологии и ефективна икономика/НЕФТ И ГАЗ ИМА В СЕВЕРНО МОРЕ!ВСИЧКИ АФРИКАНСКИ ТЕРМИНАЛИ ---РАБОТЯТ ЗА ЕВРОПА !НЯМА ДА ИМА ДЕФИЦИТ НА ГОРИВА ИЗОБЩО!!

54

Лапай банана

преди 10 години

Защо пишете тези простотии за Расмусен.Новината е, че той ни натиска като член на НАТО дададем близо 1 милиард лева за Ф-16 бракувана ескадрила "самолети"от Португалия, купени от Португалия като 3-та ръка употреба.Освен за самолетите, ще даваме яко за обучение на пилоти и поддържащ персонал, за логистика, за ремонти.Това е истинската новина - лесно е да изкараме пенсионерите алчни старци.