9

немразя

преди 10 години

Работя с иранец. Много готин колега, на външност прилича на българин, малко по-тъмен. Любезен и възпитан. Никакви белези на ислям. Нямам нищо против такива хора от ислямска държава. Щом нокой не ми трапва религията си и *** си, за мен всичко ОК.

8

Анонимен

преди 10 години

Персия си има своята древна и специфична архитектура и сравненията с нещо в Истанбул е малко като да сравняваш православна църква с готическа катедрала.От Шираз тръгва и известния сорт грозде Сира.

7

Анонимен

преди 10 години

siganski prostotii

6

Анонимен

преди 10 години

Mnogo e krasivo :)

5

кръстник

преди 10 години

"кара хората да кръстят джамията" - журналистите, малко е нередно да говориш че мюсюлманите КРЪСТИЛИ джамията... Думи като "наименовали", "дали име", "нарекли" не ви ли се струват по-подходящи....

4

Анонимен

преди 10 години

Това ли е иранската терористичната нация, която сащ обвиняват, че иска да унищожи света.Сами си правете изводите.

3

Родопите

преди 10 години

Иран е страната, която може да ни помогне икономически, имат суровини и големи енергийни източници, основен производител на ток в Близкия Изток, произвеждат и коли, а пък са и голям пазар за наши стоки, още си спомнят за българското сирене и маратонки

2

Тактик

преди 10 години

Дуковска, и религиозната толерантност си има граници. Да пишеш за джамии по време настрастната седмица е най-малкото нетактично. Защо не отидеш в Саудитска Арабия дапромотираш новия холивудски блокбъстър "Ной"? Вероятно няма да те търпят, но у насси позволяваш да злоупотребяваш с нашето търпение!

1

Анонимен

преди 10 години

ОТВРАТТТТТТ