8

Анонимен

преди 10 години

Искам я.

7

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНЕЙНО Е.

6

Анонимен

преди 10 години

Мария, напиши статия за секса с пластичен хирург.

5

До 6

преди 10 години

"тя има пари но колко пари може да е направила от някой и друг филм"Хонорарите от филми за такива величини варират от 1 до 10-15 милиона. Тя със сигурност си е спестила 20-30-50 милиона. Достатъчни са за 3 поколения след нея. Но тя, както всички жени е алчна, иска да притежава целия свят. Не беше ли същото с Жаклин Кенеди? Омъжи се за дядо си.

4

Анонимен

преди 10 години

Салма Хайек е родла първото 8вероятно и единствено) дете на 39. СПоред вас дали е нейно или с присаден ембрион?

3

мара разбирачката

преди 10 години

Да бе, повервах ти, така си е коригирала физиономията, че не прилича на себе си и изглежда по - млада от преди 10 години, само с алхимията на баба ще да го е постигнала. Като почнат да лъжат и чак се оливат.

2

Хирург

преди 10 години

Стоиш далеч,защото още важиш.Той и Робърт Редфорт така говореше и остаряваше достойно и със стил,ама мина граничната линия,легна под ножа и се направи на кукла от Хелоуин!В последния му филм не го познах,нещо средно между азиатец и стар чорап!Жалко,беше страхотен пич,дори и поостарял!И ти,като ти увисне *** и циците,ще се направиш на ***.Всички го правят!Виж херцогиня Алба!?!Сега нямаше да е чудовище,а красива възрастна жена.

1

Анонимен

преди 10 години

Съпругът на Хайек е много грозен френски наследствен милиардер. Интересно Салма Хайек е богата, защо ли не се е омъжила по любов за красив мъж...