9

конфиденс цял

преди 10 години

не може всички да сме като спортната министърка - пълен конфиденсда наслагваме окръжности

8

Калин

преди 10 години

Основно образование след завършен 10 - ти клас ..мръсни комунистически простаци, що значи основно образование в 21 век .. и начални училища, извратеняци!

7

Анонимен

преди 10 години

Браво на министУката! До 9 клас дано *** се научи да чете, а нормалните българчета ще изгубят напълно интереса към училището.

6

езичник

преди 10 години

крайно време е всеки да учи онова което иска и онова което може. а колкото до *** на сила хубост нестава. дивака си остава дивак...

5

Анонимен

преди 10 години

Основно образование - 9 - ти клас.Средно образование - 14-ти клас.Накрая пак необразовани, но с диплом!

4

Анонимен

преди 10 години

Клисарова, ти с висше образование не си си оправила диалекта, а искаш с 9 клас да оправиш ***. Ако съдя по броя на професорите в България, дето летят нагоре-надолу и едвам смогват да обходят 50 ВУЗ...пак същия извод. Много умни глави на глава от населението, пък образованието в десета глуха. Келепир има в тези работи. Хората пари натрупаха. Госпожо, спри да ръсиш глупости по медиите и свърши нещо полезно, че да не те запомним само с граченето. Съсипахте нас. Сега го правите с децата ни.

3

Анонимен

преди 10 години

Как ще накараш да учи в девети клас 15-16-годишно ***, което вече отдавна се мисли за застаряваща мома?Докъм шести клас все още можеш да я удържиш в училище, а после вече може да се направи опит да бъде убедена не само малката ***, но и нейните родители, че тя ще има само полза, ако отиде в техникум за шивачки, фризьорки, готвачки и т. н.Може дори да се помисли, ако мома в подобно професионално у-ще се омъжи, преди да го е завършила, да й се даде възможност да доучва като задочничка?

2

Като сме се залетяли

преди 10 години

да станем част от Европа, подразбирайки Запада, защо не се поучим от техния опит в това отношение?В Германия задължително учат в един тип училища ДО ШЕСТИ КЛАС и едва след това става разделението по разни видове училища - според предпочитанията и способностите на децата и според финансовите възможности на родителите.Това е разумно. Около 12-13-годишна възраст вече е ясно на кого колко и какво му се учи.Онези, на които най-малко им се учи, след 6-и клас отиват в 3-годишни професионални у-ща

1

Анонимен

преди 10 години

Свърваш???????????