48

vri

преди 10 години

dragi balgari i balgarki, pazete jivota i parite si ot izmami! - zadavat se novi igri v bg star stil "vastite dobri pari v nashite dobri race" !

47

Читател

преди 10 години

Днес няма ли да пишете за Каддашян или поне за мадурко стойнев? Той в енергетиката ли беше?

46

изнервен

преди 10 години

Предпочитам баничари (и те могат да бъдат свестни хора), отколкото хитри и нагли мафиотски тарикати. А Урко по-добре да мълчи, зашото после като излязат на светло всичките им смешни назначения да не си търка ръчичките в катерата.

45

Иво

преди 10 години

Не знам дали баничари и еколози е лоша квалификация, но факта че вършеха повече и по-добра работа от сегашните крадци показва че е по-добре да си баничар и еколог. Другия факт че една така наречена тиква е в много пъти по-добър премиер от "експерта' Олигарски също е доста болезнена констатация и оценка за качеството. Изобщо разкарвайте се час по-скоро крадци и мошеници. Оставка.

44

Stealth

преди 10 години

За сметка на това има назначени видни комсомолски крадци и разбойници:1. Георги Христозов - шеф на БЕХ, осъден за валутна измама.2. Иван Генов - приятел и състудент на "дългия инкасатор" (Р. Овч.).3. Иван Айолов - зам. министър на енергетиката, човек на Богомил Манчев.4. Юнал Тасим - зам. министър на енергетиката, председател на земеделската комисия в предишното НС (явно разбира от много неща).

43

Анонимен

преди 10 години

Орешарски е прав за пишман еколозите, баничарите и другите бръмбари и калинки, но кой нормален човек би се повел по акъла на Банкянския негодник?!

42

Анонимен

преди 10 години

Убавец.

41

ХА,ХА,ХАААААААА...

преди 10 години

....И НЕ МОЕ ДА ГОВОРИ...ХА,ХА,ХАААААААНА ПЕЛТЕКА МУ ТРЕБВА ПРЕВОДАЧ.../нарича се ЛОГОПЕД/

40

бай Иван

преди 10 години

В енергетиката няма "баничари или еколози", както при бившите! Само министъра е пелтек.

39

Анонимен

преди 10 години

Ето го и моя коментар- ОСТАВКА!

38

Анонимен

преди 10 години

А той видял ли е какви има в енергетиката.

37

До еколог

преди 10 години

Еколог не е професия, а диагноза.

36

еколог

преди 10 години

Какво пък против еколозите? Преекспонира се с тази професия напоследък...

35

Анонимен

преди 10 години

Носът все по-дълъг расте.

34

манипулатори

преди 10 години

А, анексите към договорите за Мариците от кой период са, другарю ? Е, чудо нагли !Без тези анекси на Р.Овч., Мариците можеха само да си мечтаят, за такива условия !Така че ,колкото са виновни костов, толкова и съсела. А, защо не каже колко от тези ВЕИ реализирани по времето на ГЕРБ ,ДОГОВОРИТЕ СА БИЛИ ПОДПИСАНИ ПО ТЯХНО ВРЕМЕ, след което им трябва време за построяването! И, защо не казва колко са били заложени за изпълнение по план от тях - 10 пъти повече ! За,тези неща - НИТО ДУМА!

33

Анонимен

преди 10 години

До Олигарски:НАИСТИНА ОТКАКТО СА НА ВЛАСТ НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ВЗИРАМ ДА ВИДЯ ЕДИН КАЧЕСТВЕН МИНИСТЪР ,НО .......НЯМА И НЯМА ! НЕКАДЪРНИК ДО НЕКАДЪРНИК. НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ДРУЖИНАТА СЕ ВОДИ ОТ НЕНАСИТНИЯ ОЛИГАРСКИ ДЕТО НЯМА НАЯЖДАНЕ И Е ОТЛИЧНИК В КРАДЕНЕТО !

32

Олигарски:

преди 10 години

В енергетиката няма "баничари или еколози", както при бившите! Има некъдърници и шизофреници!

31

Анонимен

преди 10 години

Ценовата фрагментация също не е препоръчителна. Когато предлагането е ограничено, това ще доведе до по-високи цени и потребителят ще загуби, коментира той.ще спечелят хората, че няма да ядат домашна лютеница от китай

30

Анонимен

преди 10 години

До М, да ...тогава упрвляваше Костов но той помни ли кой беше министър на енергетиката

29

българин

преди 10 години

Ми що щеш тука *** *** вносна. На холидей ми дошла тя на алкохолен туризъм да кърка без пари, че на всичкото отгоре и не изнася..... Марш обратно в родната си *** и да не си излязла повече!