13

Нагошо Мустакиту

преди 5 години

Прав е Гошо Мустака, че космосът е в нашия живот и е около нас. Живеем в затворена система, на неподвижна плоска Земя, под Небесен Купол под който се намират звездите, Слънцето и Луната (обикалящи съответно над земята), и отвсякъде земята е заобиколена от Антарктида. Космосът в тоя вид, дето го представят кръвожадните илюминати и техните юдеиско масонски слуги, съществува само в Холивуд и Дисни Ленд на компютърно генерирани образи! Сега вече знаете!

Този пък Георги Иванов голям герой го изкарват. Излетял в космоса и се върнал. Сякаш е открил топлата вода. А защо никъде не се споменава провала на мисията? Знаете ли, че след мисията "братята руснаци" обвиниха Георги Иванов, че бил виновен за целия резил? Имаше простотии, че се бил напил и "омешал салатата". Дотук със славата на първия ни космонавт. Как така руснаците ще паднат по гръб... Комунистическа пропаганда си беше полетът на Иванов и това е.

11

хаха

преди 10 години

До модата е друга ГОШЕМного си наивен. Айде стани космически турист да те видим. А и какво е това нещо наречено космос, та те тия космическите туристи ги качват до 90-100 км над земята. Това не е никакъв космос! Представете си топка с обиколка 40,075 km, а после си представете, че сте на 100 км над такава топка. Задайте си после въпроса това в космоса ли е? Това е все едно да се вдигнеш на 25 см от топка с размери 100 метра. Смешка пълна.

10

haha

преди 10 години

До HahahahЧестно да ти кажа няма никакви доказателства, че т.нар. спътници и космически станции наистина летят чак толкова висока. Така ни се казва, за да ни внушат, че усвояваме космоса, а реално е напълно възможно да са на височина около 50 км максимум.

9

SS

преди 10 години

GEROI ??? G . IVANOF , MALEEEE , OTKRIVATEL ?

8

Hahahah

преди 10 години

Абе как единия спътник летял на 900 метра другия на 600 бе вие нещо оплескахте метрите и километрите... те самолетите и въртолетите летят по-високо :)

7

Анонимен

преди 10 години

Факт е, че само силни държави с развита наука и технология се занимават с Космоса. Повече няма нужда да говорим кой какъв е нали ? И къде сме ние и защо сме там. Една бананова република се занимава с престъпност, порно, сапунки, слугинаж и други такива подобни занимания

6

Анонимен

преди 10 години

Ава от скоро време антируската *** с *** ценности много се е активизирала.

5

Анонимен

преди 10 години

модата е друга ГОШЕНали ? Бармани, танцьорки, борчета, футболерчета, адвокатчета, меринджейчета, е ... и тук таме някой програмист.И каква полза от всички тях ?

4

Анонимен

преди 10 години

Голям Българин, поклон пред постижението му! Сега с новите съюзници ще гледате Космоса, ама по Дискавъри.

3

Анонимен

преди 10 години

До SSТакава е била модата тогава... повечето ни военни от това време са били с мустаци.

2

SS

преди 10 години

Абе Георги Иванов не ви ли прилича на Фреди Меркюри с тези мустачки, все едно сега ще се усмихне и ще му изкочат заешките зъби

1

Анонимен

преди 10 години

До БАЧКАТОР Какво презрение получаваш от запада бе бачкаторе? Нима съюзниците на САЩ не получиха места за космонавти в тяхната космическа програма? Нима не извеждат и те спътници? А? Едно време "другарите" като трябваше на ни прецакат с нещо - викаха че СССР така иска, сега се оправдават с ЕС... а истината е че на калпавия к-р - вълната му пречи P.S -> Един космонавт в момента струва грубо 50 млн долара в продължение на 2 години - дет се вика партийната субсидия е по - скъпа.