22

Анонимен

преди 10 години

Много съм любопитен дали сам вярва на тези си слова?

21

Да се маха

преди 10 години

Този Руснак говори за шенген и каква ни е далаверата от шенген питам аз.Ще се напълним със хора от азия и африка които ще дойдат у нас и които ще ни върнат ако са преминали през нашата граница.Нека този индивид да ни вкара във еврозоната от това ще профитира цялата нация,виждате как помагат на Гърците когато са затруднени а и туризма ще има огромна полза.Този политик е най некадърния до сега в България за цялата ни история и дори не е Българин.Да си заминава за Украйна или по скоро за Русия.

20

Smail

преди 10 години

:))uspeh na silnite v BG! :))EU e antibiotika za stari i bolni hora. A vie ste mladi, zdravi i silni - nali? Za kakvo vi e antibiotikata EU?!

19

Анонимен

преди 10 години

В Брюксел Станишев се срещна с общински съветници от България МИ ТОЙ С ДРУГ С КОЙ ДА СЕ СРЕЩНЕ и защо е бил път до там

18

Анонимен

преди 10 години

най некадърния човек на планетата земия ще променял баланса на силите в европа ...значи аз трябва да се изселя в тимбукту ..там ще е 10 пъти по добре ако станишеф промени силите в европа ! Тоз мегаломански некадърник световноизвестен неможач ще промения ...Станишееееф най много някой откачен Българин да ти промини муцуната !! Наивник!

17

Анонимен

преди 10 години

Гладна кокошка просо сънува. Нека се порадва Станишев на този розов сън, защото след него не го чака нищо добро, нито него,нито благоверната му съпруга Моника. Алчността и наглостта никъде не се толерират. Още повече пък там, където хората разбират,че с популизъм ги манипулират и крадат, за да има лично облагодетелстване. И да си затваря очите и ушите, няма как да игнорира проглеждането на гражданското общество за "благата" на милионерите - социалисти и техните другари от коалициите на прехода

16

Анонимен

преди 10 години

"В България усещаме, че не ни третират по същия начин както други страни от ЕС. Много от надеждите, които имаха хората във връзка с членството ни в ЕС, не се реализираха"Тогава защо с бърза крачка тичаш към Европата, Станишев? И да отричаш за всеки следял репликите ти по медиите е ясно, че си ориентиран към Европата. Дори и да отричаш. Просто не си ориентиран към стандартната Европа, а към европейските социалисти - нещо, което обърква закоравелите БеСеПари, които по принцип са русофили. Лъжец.

15

RIP EU

преди 10 години

Др. Станишев, ако смятате да правите Европа такава, каквато направихте България, по-добре не започвайте дори! Опазил Господ от подобна промяна, пу-пу-пу!!!

14

Анонимен

преди 10 години

ХА.ХА.ХА.ХА.ХА ТУИ ЕВРЕИЧЕ КАКВИ ГИ ПЛЕЩИ ТЕ СА СТАНАЛИ АМА НИЕ НЕ ТАКИВА КАТО ГРОБ,БСП СА УТАИКИ

13

dan

преди 10 години

Проучване от 26 март 2014г показва че ЕНП води на ПЕС с 3% Справка ПИК

12

Бай, бай

преди 10 години

Много от надеждите, които имаха хората във връзка с членството ни в ЕС, не се реализираха. ...................................................................................Станишев, остави ЕС и Шенген. Кажи нещо за надеждите и справедливостта в България.

11

Гого

преди 10 години

На социалистите в Европа им трябва подкрепа и електорат,не ги интересува кой е на волана.Той Станишев освен за партиен лидер за друго не става.

10

До 7 - ми

преди 10 години

Всички не могат да имат тикви на раменете си - една ни стига.

9

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 19Така е БСП и тежи миналото,но това е важно,защото без него нямаше да има червени олигарси и икономически мастодонти.90 процента от бизнеса у нас се държи от тях и техни поставени лица,но никой не казва за първия милион/старо правило/не питаш.Другото е че тези хора живеят и правят бизнес за сметка на страната и народа.Колкото едните са по-богати толкова другите са по-бедни.,хляба и ножа са у тях.Постигането на политически висини минава през икономическите,виж Пеевски за съжаление

8

Кой-Той

преди 10 години

До Анонимен 17Трябва да се съглася, за жалост си прав.

7

Гого

преди 10 години

Достоен син на ком. партията,без кръв и бой властта не здава,всичко за благото на партията и кръговете около нея.Превърна държавата в ООД и за лична облага.

6

Анонимен

преди 10 години

Станишев, ти си предател и за Българския и за Украйнския народ.

5

Кой-Той

преди 10 години

До Анонимен 11Това говори какъв тип политик е, има такива които се запомнят с делата и други /като Станишев/ с празните приказки и зависимостта му от ДПС, което е жалко...........

4

Турчин да си днес!

преди 10 години

О, г-н Хамстер, ти сега ли разбра, че ЕС не ни третира наравно с другите ЕС-народи?Ми, виж турците как ги обгрижват в Европа, без да са членове на ЕС!Не случихме ни на държава, ни на политици!

3

Човек

преди 10 години

Станишев остана само с празните си приказки и опорни точки,е ако това е за гордост здраве му кажи.Жалко за верните му привърженици,няма да има радост за тях.