51

marian

преди 10 години

Червени бели ***.Предлагам Военният министър да изкупи мажоритарния пакет с пари от Държавния бюджет, все пак сте Централен Спортен Клуб на Армията.Ако не се прекръстете на Евролевица Томов е Сие

50

муспи

преди 10 години

- Евреи и акционери на цска две крачки пред строя! Нито един?! Взвоод, огън наред!

49

katalunetza

преди 10 години

*** СЕ СЪБИРАТ !!!СЕГА И ТУРЦИТЕ ЩЕ КОПУВАТ АРТИЯ !!!

48

Анонимен

преди 10 години

Браво Мая, спечели един фен завинаги!За честа на Родината, за ЦСКА и дружината, винаги ще бъдем тук, винаги един до друг!

47

Анонимен

преди 10 години

Офсътъ си прави ПиАр на гърба на ЦСКА. Определено ЦСКА може е без 60-те лева на тая .......Аз лично бих я изхвърлил с ритници от Армията.

46

Анонимен

преди 10 години

Сега цесекарите получават душевен оргазъм.

45

gost

преди 10 години

браво на мая дано да влезнем в европа ама като се класират да не са за един краг 6тото обикновенно се така става

44

Анонимен

преди 10 години

До СтильоIma I poduenski akcii ot nekade. Abe poduene e otbora!

43

dmlk

преди 10 години

ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ,...Баба Яга била чорбарка!!!...В ,,Хензел и Гретел,, май беше друго?

42

Анонимен

преди 10 години

МИ АЗ ГЛЕДАН НЯКАКВИ 60 ЛЕВА ,САМО ТОЛКОВА ЛИ АКЦИИ Е КУПИЛА ...ТЦ ТЦ СКРЪНДЗА

41

Сърце Червено

преди 10 години

Малко по-леко с етикетите за комунисти и "анти".Да започнем с "емблемите" на другия отбор:Цола Драгойчева(участвала в атентата в "Света неделя"-загинали 250 човека),Ангел Солаков...След промените "демократите",които трябваше да са гарант за нов морал,а разграбиха всичко,което предишните градиха с цел лично облагодетелстване:Софиянски,Костов,Бъки бомбата,Дянков,Тиквата от Банкя,доносниците Николй,Тара...списъка е дълъг.Привържениците на такива ли слагат етикети на това кой е комунист?

40

Анонимен

преди 10 години

Вместо да работят в парламента, ходят по музеи!

39

Недко Тодоров

преди 10 години

Евтини пред изборни трикове за подлъгване на хората не съм от нито един Софийски *** ,но желая всичко най-добро на Левски и ЦСКА защото това ще е добре за Българския футбол.

38

Анонимен

преди 10 години

хаАхАХ *** повсякакъв начин се опитват да привлекат гласове, било то и на агитки, ***, турци, баби квито такива....До онзи ден обясняват как същата тази агитка е само ***, защото протестират, а сега с техен шал, та да се прелъжат още хора, че са от "техните".То верно, че ЦСКА е псевдо отбор създаден от комунисти насилствено, ама .. все си мисля, че измряха партизаните и там.

37

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 37Кажи ни тогава какви успехи имаше твоят отбор,с цената на репресиите над останалите от 1944 до 1953г.?А след това в годините на МВР?Момче,известен ли ти е факта,че Подуяне до 1989г. имаше само и едва всичко на всичко 4(четири,не повече,няма грешка в цифрата!) победи в турнира на КЕШ?По този показател категорично ви признавам за репресирани само,че във случая не от БКП-то,а от всевъзможните европейски анонимници за които сте били спортното щастие в жребия.

36

Анонимен

преди 10 години

Чудя се дали има ***, които да смятат, че на Мая й пука за отбора. Просто търси как да заблуди някой да пусне бюлетина за БСП и ДПС на изборите (нали са заедно). Ама явно има ***, Майчето ги е преценила добре нещата, иначе нямаше да се занимава и с тези циркове.

35

Анонимен

преди 10 години

Томов отново преброява глупаците

34

1913

преди 10 години

Ние не признаваме ЛевС*ки,ние не признаваме ЦС*КА!Нашия отбор е Славия - отбора на Царство България!ПС*К ЛевС*ки и С*ептември при ЦДВ - комунистически рожби на БРП(к) и бъдеща БКП,завинаги *** тумори аи проказа на българския спорт!

33

Анонимен

преди 10 години

Същите мизерници някога създадоха този клуб и го крепяха като флагман на собствената си идеология. Цялата държава седеше зад тях и неизменно победите следваха. Не отричам успехите на ЦСКА, те са гигантски в миналото, тъжното е, че са с цената на репресии срещу всички останали. Откак БКП не е на власт, ЦСКА се представя плачевно в Европа и това казва всичко. Нито се класираха за ШЛ, нито стигнаха до пролетта в Лига Европа... А тази на снимката е върха на популизма и демагогията.

32

Анонимен

преди 10 години

такава НАГЛОСТ никъде няма... Помията се е изляла в Турския Клозет... Правилно Описана от един Артист Държава Турски Клозет, *** или там както би могло да се нарече черната дупка в която превърнахме Светлата си Държава :(