117

Анонимен

преди 10 години

Тоя *** продължава да ръси простотии. А чистачката за какво обвинява? Май затова, че не измела навреме ***, с който затлачиха медийното пространство. Няма срам, няма никаква мярка в лъжите, наглостта, хвалбите.Колкото пъти се появява в медийното пространство, толкова повече отвращава хората със своята некадърност и мишкуване. Коалицията назначи навсякъде такива като него, за да не правят нищо полезно, но да получават големи заплати. Опс! Най-важното! Със зъби и нокти да се пази властта

116

Анонимен

преди 10 години

Недостойно е да обвиняваш редовия полицай, който жертва живота си, а после получава наказание от шеф-*а! Е къде да отиде това момче после, освен в редиците на силовите бригади?!

115

Samo minavam

преди 10 години

Мамин,гламав си като кантонерски петел.*** сте имунизирани за понятия,чест и достоинство.Благородните хора,които ги притежават изглеждат и се държат по различен начин.

114

нямам кирилица

преди 10 години

в бг наи интерсното занимание е да тарсиш виновен,особенно ако ти си виновен и оглавяваш тарсенето.

113

И АЗ ТЕ ПОЗНАВАМ

преди 10 години

Светльооооо, четеш ли какво се пише за теб бе главния секретар? Аз на твое място щях да умбо от срам. Ама ти такъв нямаш и сигурно си мислиш, че ще изкараш целия си мандат в това правителство. Няма Светльо, няма. Ти си ТРУП.

112

познавам те

преди 10 години

Светльо, ти не разбра ли,че се опозори за цял живот ? Специалните части по цял свят дават жертви, но техните началници носят своята отговорност като мъже, а ти не си такъв. Ти си просто една кукла без собствено достойнство.

111

кой ми с*а в гащите

преди 10 години

Този ***, Лазаров освен, че е некадърен за поста който заема, не може и едно що годе нормално оправдание да съчини! Едно дете от детската градина по-умно оправдание ще измисли!

110

Анонимна

преди 10 години

Има много жени с болни мозъци, но как така мъжете ги слушат,че и лазари да използват, събудете се уважаеми мъже и не слушайте болните мозъци, светът принадлежи на всички вас, Бог създава ноевият ковчег и там ще влязат единствено добрите, умните, честните, справедливите, тези които не са ***

109

Кунчо Кунев

преди 10 години

За кой ли път ще напиша, оперативните работници немогат да правят снимки! Техните задържения са други! Има служба, която прави тези оперативни заснемания. На тези служители явно им е разпоредено да отидат и да снимат. Не вярвам да са ходили, за да правят снимки за личните си, семейни албуми!

108

Серж

преди 10 години

О.Т.В.Р.А.Т.

107

BG

преди 10 години

Как не те е срам, некадърник ! Место да си подадете оставките като мъже, обвинявате полицате от В.Търново. В очите на българите вие сте *** !

106

Анонимен

преди 10 години

Какъв е този ?

105

God

преди 10 години

Виновна е чистачката на училището, защото не е докладвала, че е видяла двама милиционери да правят снимки на блока. Няма нито един виновен полицай, пардон - милиционер. А пък баш милиционерите в София с проявили нечувана храброст като изобщо са се навили да работят по случаят, че тоя лудия е много страшен - стои барикадиран в банята и не пуска никого.

104

един

преди 10 години

лазаров само ти си прав и йовчев трябва дави направят мъже на годината беспорно

103

Анонимен

преди 10 години

мутра в униформа = милиционер

102

Анонимен

преди 10 години

На хърбела му пречи щърбела...

101

Анонимен

преди 10 години

Лазаров добре ли спиш и се храниш,а.

100

питам

преди 10 години

Абе кой по закона за МВР отговаря за СОБТ? Не беше ли точно Главния секретар. Кой тогава е предателя? Този има ли изобщо нещо мъжко в себе си, освен члена си?

99

Стефан С.

преди 10 години

Ако имаше поне мъъъничко достойнство този Лазаров щеше поне да си мълчи, а не да се гърчи като червей с оправданията си. За оставка пък да не говорим.

98

Хасан Курдалиев

преди 10 години

Този *** на снимката гледа като насрано дете майка си.Той не е виновен-за всичко е виновен баща му ,че го е правил когато най не му се е искало.