54

Анонимен

преди 10 години

До paco7301everyone has to up rise against the peasants of Podueneville.

53

paco7301

преди 10 години

Лудогорец били подобрия отбор.Нищо не показаха тези ***.Добре ,че беше съдията.Смешна дузпа,червен картон за леко нарушение на Белаид.Милионерът-мошеник Домусчиев добре си опича работата.

52

dmlk

преди 10 години

много ясно си е казано,......,,милионерите,,!!! и говорим за футбол в БГ!!!

51

bg

преди 10 години

az mislia che otbora ot poduene treba da se prekrasti na feski

50

s

преди 10 години

Пхаха. Испанците от Валенсия ги направили смешни... А ФК Левски и Славия ги прави смешни, така че моля тишина. С няколко изключения - 100 години синя мъка! Само Черно море! Успех на Лудогорци в Европа!

49

кравитаковач

преди 10 години

Дисциплинарната комисия да разгледа влизанията в краката на футболистите от Лудогорец.Има нарисувани червени картони за балтии със засилка от 10 метра.Съдията пожали лефски и показа червен картон чак накрая на мача.За юбилея нулева година мехлем за душата ми,че и гол на ЦСКА още не са вкарали и така,като гледам и там ще се получи НУЛА.

48

ЦСКА ЗАВИНАГИ!

преди 10 години

СТО ГОДИНИНяма титла, няма купа!Само синя тишина...И "Иртиш" ви го набута -срам по цялата земя!На Герена няма сектор...И "Газпром" ви оте*..."Сто години ***!"Диагноза е това!Едно голямо БРАВО! на момчетата от "Лудогорец"! Че ви върнаха на земята. Видяхте ли какво става, когато не ви подаряват мачовете? Смешници.

47

Анонимен

преди 10 години

До Готина левскарка кажи нещо и за Иртииииш

46

Готина левскарка

преди 10 години

Искам да кажа на всички , че имахте късмет защото бяхте домакини ! И между другото: испанците от Валенсия ви направиха смешни ! Поздрави от София.

45

COWBOY

преди 10 години

Говежда ***,предният мач с Черно Море съдиите ви подариха 3-те точки , а сега плачите! Вие нормални ли сте? И престанете да петните името на Апостола! Прекръстете се на "COWTEAM" или "Кравермата" или нещо токова(което да ви отива)!

44

Синьо

преди 10 години

До ЛевскарДа ти си левскар, а аз обичам ЦСКА.

43

с

преди 10 години

Синя мъка.

42

Анонимен

преди 10 години

До bogdan.bachvarov++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

41

Анонимен

преди 10 години

Много невзрачно отборче е това от с.Подуене. България незаслужава подигравката от Подуене!

40

до РЗ

преди 10 години

Като си бил на мача значи добре си видял , че топката отиваше в ръцете на Блажевич , а отклоняването от ръката я прати към ъгъла и за малко да стане автогол. Задния съдия може само да сигнализира , но не отсъжда , това го прави главния съдия , който само това чакаше . Тази еврокампания на Лудогорец добре им се получи , но това беше повече благодарение на вратаря и невероятния късмет , който ги покриваше , както и на факта , че ги подценяваха. Тази година няма да ги бавят толкова !

39

anonimen

преди 10 години

БРАВО НА ЛУДОГОРЕЦ, БОЙ НА ВСИЧНИ СТОЛИЧНИ ОТБОРИ ЗА ДА СЕ ОПРАВИ ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ

38

РЗ до Колев

преди 10 години

За стремглавото слизане надолу не разчитай много, защото Лудогорец са единствения отбор в БГ за момента, като изключим до някъде Ботев Пл, който надгражда всяка година. Ще има нови попълнения и това че с Левски, ЦСКА и др, български отбори не играят толкова добре, не означава, че в Европа ще играят така. Всички играчи се надяват на евро турнирите и ще го видиш до година, надявам се в ШЛ. Аз бях на стадиона и мога да ти кажа, че дузпата я отсъди съдията зад вратата.

37

Колев до Р3

преди 10 години

Тука не спорим , кой е играл по-добре , тука спорим има ли дузпа , има ли втори жълт на Белаид , е НЯМАШЕ !!! Че настоящия отбор на Левски не играе добре това никой не оспорва , впрочем играе с юношите , това не означава обаче съдиите да го порязват ! Въпреки състоянието на Левски , отбора на Лудогорец не можаха да решат мача без помощта на съдия , впрочем Лудогорец слиза надолу стремглаво и това ще си проличи в Европа скоро!

36

bogdan.bachvarov

преди 10 години

О.бора на народа. А какво е НАРОД. Население, Общност Човешка, а вашият народ, пиша го с малки букви, щото няма по малки, е компилация на ДС, Милиция, Мутри. С една дума Мафия. Та нали тя узурпира няколко титли през 90-те. Време е за Референдум за промяна на името. Стига гавра със Светинята на НАРОДА В. Ив. Кунчев. Да се забрани оскверняване на паметника му от надрусани тълпи ***!!! Идеи за име: "Лески"/ това са крехки дръвчета, които дават плода Лешник/, или " Турист", или пък " Тъпан".

35

РЗ

преди 10 години

Абе Колев ти кой мач си гледал и децата видяха кой отбор е по-силен във вчерашния мач. Разбирам да сте играли футбол, да ми говориш, че съдията бил подкрепил който и да е било или не ти изнася като се свири обективно. Гаджев трябваше да го изгонят още през първото полувреме, доста време от мача въобще не минахте центъра, а за атаки да не говорим. Само нескопосаните изяви на Абало Ви измъкнаха само 2 гола. Когато почнете да играете футбол, тогава се оплаквай.