57

Ха, никога!

преди 10 години

До АлексОт ГРОБ-а не можеш да се отървеш и измъкнеш аверче.

56

не му мислете

преди 10 години

Само ГЕРБ! Зарежете всички останали.

55

Анонимен

преди 10 години

До До гейберитезаблуден индивид ! БСП губи убедително прятелче! И това и бебе на 2 годинки може да ти го каже. Знам , че умираш от яд защото последните 10 години БСП не е спечелила нито едни избори а само губи ...но такъв е живота ..зависта на някой хора и амбицията им да разрушават , крадат и избивате невинно население ще доведат до пълната разруха на БКП (СтаниШеф)! Така, че мой човек подготви се за началото на истинския край на БКП! Тези избори за вас ще са фатални и разрушителни. Наздуаве!

54

Анонимен

преди 10 години

Няма бивш --няма бивше ченге.

53

Костинбродски

преди 10 години

МУТРА- НАРКОБАРОН.......

52

Фалшификат

преди 10 години

Фалшиво интервю, фалшива телевизия, само Гарелов си е останал истинско ченге от ДС. Показна манипулация, досущ като костинбродската.

51

Анонимен

преди 10 години

До ТикваТи верно си голяма тиква

50

До гейберите

преди 10 години

Ей гейбери, горките вие ,нима мислете че пак ще управлявате???? БСП ще спечели убедително , само да вметна че целия ни вход ще гласува за БСП ! Сънувайте си още ,че Тиквочев пак ще ви води,няма лошо:)))))

49

анонимен

преди 10 години

Монтажи и манипулации на червените ***! То не бяха костинбродски бюлетини, то не бяха "записи" , то не беше тефтерчето на Златанов, а сега и монтирани записи! Внушения, че Борисов плащал на Петното, който вчера опроверга това и каза, че дудук Бареков му е плащал! *** нещастни куманоидни, ще дойде и вашия край!

48

Хора

преди 10 години

Опомнете се , събудете се. Гласувайте повече, гласувайте всички. Това е единствено лекарство против окупацията на дпс-бсп.

47

Гарелката

преди 10 години

Мега смях е Б.Б да се сърди, той е краля на селските изпълнения...

46

Стоян

преди 10 години

Мухобойко да каже къде са кинтите за Ливан дето ги изнасял...

45

доспат

преди 10 години

До вандалкойто доведе и президента

44

зебра

преди 10 години

До ТикваБай *** и без това не помни две минути какво е казал

43

вандал

преди 10 години

Кай доведе мутрите? Кой? Кой им разтовори информационен чадър?

42

дума

преди 10 години

Ей, едно интервю за което Баце не си е платил

41

Семки

преди 10 години

Бесепето и десето са удушили или купили всички институции. Само Президента не може да купят. Сем не могат да решат нищо- няма морал, , защо са се събрали там. Единствено за тлъсти заплати и да слушкат.

40

Алекс

преди 10 години

За фалшивия Борисов,фалшиво интервю.Никога повече бб,никога повече ГРОБ.

39

до 47

преди 10 години

Да това е вярно, именно за това хората ще гласуват за Борисов. И все пак той поне нещо правеше, ето вижте имаме магистрала до морето. Борисов е един обикновен, както се казва земен човек, нищо че го наричат ***. Хората обичат Борисов именно заради това, че се държи много истински с тях, народа усеща кога една обич е истинска, да защото и Борисов обича народа. Мисля че този път ГЕРБ ЩЕ ИМА ПЪЛНА ПОБЕДА.

38

212

преди 10 години

Още от началото на интервюто се разбра, че това не е истинско интервю и трябва да си много *** за да не го разбереш. Б.Б. го е страх от интервюта и срещи с противници в политиката. Сам си го изпроси, да се сърди на себе си.