38

Анонимен

преди 10 години

Лазарова явно се е засегнала, защото ми е изтрила коментара, но това не го прави неверен - наистина от нея никога няма да прочетем статия със заглавие "Интересни факти за мозъка".

37

Анонимен

преди 10 години

Фактът че това е най-четената новина на деня показва що за народ сме. Сигурен съм, че ако утре напишат "Бай Кольо тракториста се *** на центъра на селото" ще е отново най-четена.

36

Анонимен

преди 10 години

Вижте, скротумът е особено важен! Как си се представяте да ги държите постояно в ръце- яйцата, мм? Гадно, нали?!)))

35

Анонимен

преди 10 години

Искате ли истински факти за скротума четете тук:Цензурата не ми разрешава линк, използувайте ника ми dedenze и прочетете постинга "Скротума и тъпотата"

34

ФЖМК

преди 10 години

Принципно не съм сексист и убедено вярвам в равенството между половете, но "авторки" като Лазарова, Дуковска и още няколко от този сайт, все по-твърдо ме убеждават, че мястото на някои жени е в кухнята, спалнята и никъде другаде.

33

скротумен бисер

преди 10 години

Тази статия и онази за радостта от аналния секс, където ни съветваха как да поддържаме ауспуха чист и здрав, са шедьоври на съвременната злободневна журналистика. Белязаха ме за цял живот, ще разказвам и на внуците за тях - какви журналисти е раждала, ражда и сега българска майка - юнашка. А мисълта за потен и мивизлив скротум е толкова освежаваща в пролетния ден, благодаря и поклон!

32

Овчевъдов

преди 10 години

Държавата се тресе от беднотия а те за мъдурници ни разпраят.

31

Анонимен

преди 10 години

Статията наистина е много "интересна"...1. температурата нещо е сбъркана - 37 градуса са си доста, нали е извън тялото и има функция да охлажда?2. Всякакви "контракции" на скротума биха оставили мъжа без поколение и виещ от болка, може би става въпрос просто за леко свиване и удебеляване на кожата??3. "Скротумът се поти". Ами поти се, като всяка друга част на тялото...

30

Калоян

преди 10 години

Тея от този сайт са чисто луди. Аз преди мислех че са малумни, но не .. те са просто луди. Може ли нормален човек да сложи такава *** статия, на началната страница?!

29

Анонимен

преди 10 години

Тази статия ме обогати интелектуално за цял живот!

28

Анонимен

преди 10 години

"Скротумът има способността да извършва контракции и да се набръчква.....".... Набръчква се, защото се свива, какви са тези контракции, Михаелче, контракциите включват рязко свиване и отпускане, знаеш ли какво ще се случи с топките на един мъж ако скротумът му получи контракции???

27

ЛЪЖА

преди 10 години

ПРИ ПОКАЧВАНЕ НА ТЕЛЕСНАТА ТЕМПЕРАТУРА ТОРБИЧКАТА СЕ ОТПУСКА И СТАВА ШЕПА,ШЕПА И ПОЛОВИНА И ОБРАТНОТО.МОГА ДА ГО ДЕМОНСТРИРАМ ЛИЧНО НА МИХАЕЛА ЛАЗАРОВА ДОКАТО ПОДУХВА КАТО ВЕНТИЛАТОР ДА ГЛЕДА КАК СЕ СВИВАТ.

26

Нямам

преди 10 години

Това за температурата не е вярно - там тя трябва да бъде по-ниска, но колко не зная. В тази връзка - слиповете са вредни !!!!!! НОСЕТЕ БОКСЕРИ, защото този атрибут трябва да ВИСИ ! А и за да събирате погледите на момичетата ! :))))))))))))

25

Анонимен

преди 10 години

Чудя се какво ми липсваше в петък сутрин, а то било темата за скротума!

24

Мунчо

преди 10 години

Ташат ме сърбаците!

23

Мнение

преди 10 години

Хубава тема за закуска. Да ви е сладко!

22

гъза

преди 10 години

я му викам торба с МЪ*Е

21

Абе

преди 10 години

Тая тема е голям та*ак!

20

митьо пищова

преди 10 години

аз сега ще влизам в джакузито !!!пълня го с 1.5 литра вода щот иначе прелива!!!много голям е ПИТОНЯЯЯЯ !!!

19

американецо

преди 10 години

Г-жо/г-це Лазарова, време е да напишете една статия и за "незабравими мигове с натопорчения е заострен клитор". Желая ви успех!