94

Тошо

преди 10 години

Време е тоя полицай да си признае истината, а не да се скатава, защото от ГРОБ са му платили.

93

Анонимен

преди 10 години

България няма врагове защото самите българи се дърпат един друг надолу.

92

Анонимен

преди 10 години

До До 102Той никога няма да стане нито министър, нито президент празноглавецо,спрете с тази параноя.

91

БГ

преди 10 години

До До 102ХМ НЕВЕЖЕСТВО ХАХАХА!ТО И ТОВА САМО ОСТАВА ДА ПАЗИ БОГ,НО НА ТОЯ МАЛКО ВЛАСТ ДА СЕ ДАДЕ И СЕ ВЗИМА ЗА НЕДОСЕГАЕМ! МИ ТО ДЕЛАТА ГОВОРЯТ ТОЙ ВСЕ ПАК Е В НЯКАКВА КОМИСИЙКА,КОЯТО МАЙ ПОАГАЗВА,ЩОТО И НЕГОВИТЕ ПАРИ И СКЪПИ ВОАЯЖИ НЕ СЕ ЗНАЕ ОТ КЪДЕ СА!И ТАЗИ ВЛАСТ,КОЯТО ИМА НЕ Е НИКАК МАЛКО,ЗА ДА ПОКАЖЕ,ЧЕ НЕ ИСКА НОВИНИ НА ТУРСКИ КАКВО НАПРАВИ!ТО ЛЕСНО НА ДУМИ ДА СЕ ХВАЩАТ ШАРАНИ,АМА НА ДЕЛА,НА ДЕЛА?

90

Гого

преди 10 години

Какъв политик е Болен, не е казано, че като си в Париж трябва да се пие и е..бе,там е Лувъра и други забележителности, не е казано че в Брюксел трябва да се напиваш безпаметно и да замерваш сервитьорите,не е казано че в самолета трябва да се забравят добрите обноски и да се караш и удряш другите пътници,не е казано че по улиците всички са *** и предатели,те са в редовете на Атака и техните водачи.Вечна ви памет.

89

Реалист

преди 10 години

Истината е че Сидеров не е прав ....не трябва заплатите да доближават дори европейските ! Българина трябва да живее на ръба инак ще му се вдигне самочувствието , а това не е нужно . Когато живее на прага на бедността от недоимък ще си мълчи и ще преглъща това което му се казва ! Не ми е ясно защо Сидеров иска такива промени след като до сега всичко в политиката си е наред ...!? а хората си живеят чат пат ....хляб и сол като има ...екстра !

88

До 102

преди 10 години

Невежество ! Кога Сидеров е бил министър ? Кога е бил президент ? Кога е бил на власт ? ......ти маи си от ония които викат УРА на 300 лв на месец

87

Кой-Той

преди 10 години

Не маже в днешно време да има партия на неуравновесени хора с изтрещял водач.Не може да не се носи отговорност за действията си и да се криеш зад депутатската карта,не може да вървиш като късогледа *** и да проклинаш хората,не може всичко това ,ако искаме да сме нормална държава.Държава на 1300 год,но забравила корените и народа,с управници мислещи само за охолство и разкош,без да се замислиш за тези които живеят тук и са българи.

86

Анонимен

преди 10 години

Всяко чудо за 3 дни. Накрая пак няма да е затворен в една килия с 15 *** братя.

85

STANIK

преди 10 години

,,КОГА"

84

Анонимен

преди 10 години

До САШТКой го прави по рзпореждане на Бойко?И как се прави по разпореждане на бойко?Бойко ли му разпореди да бесне ЧАС И ПОЛОВИНА в самоелта и летището.Ако е толкова ***, че влиза в такива капани какво ми го хвалиш.

83

БГ

преди 10 години

До МартинТИПИЧНО ЗА АТАКИСТИТЕ ДРУГИТЕ ВИНОВНИ,СИПЯТ РУГАТНИ,ЦИНИЗМИ,ДЪРЖАТ СЕ НАГЛО И АРОГАНТНО! АБЕ КАКВО Е НАПРАВИЛ СИДЕРОВ ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ ДАЖЕ ОСВЕН,ЧЕ СЕ ГРИЖИ ЗА СВОЯТА СИ ИЗГОДА,ПОЧИВКИ КАКВО ОСВЕН ГОЛИ ПОПУЛЛИСТКИ ПРИКАЗКИ,ВЖИВЯВАЙКИ СЕ НА ДИКТАТОР С ИЗПЪНАТА НАГОРЕ РЪКА,ПОДРЪЖАВАЙКИ НА ХИТЛЕР!

82

Анонимен

преди 10 години

Изтрещяло от злоба и комплекси перхидролно джудже с лошо пиянство.Аз по-човеконенавистен политик не познавам.Всяка дума му е изпъленна с дълбоко презрение и омраза към българите.Аз от него добра дума за някого не съм чул.Освен за вожда мутра на най-мутренската държава в света.

81

Анонимен

преди 10 години

До САШТДа да знае се ,че на вас всички са виновни,добра тактика ,но прозрачна.Друг е виновен за всичките зулуми на този психар,за показното му поведение в чужбина и тук с антураж от дупелизци.Всички са виновни ,но не и той ,великия психопат Болен

80

Мартин

преди 10 години

Чета коментари и не мога да проумея ...какво Сидеров е виновен че сте овце и гласувате за герб бсп и дпс не ми е ясно ? Забравихте бърже Симеон (горския) какво стори като беше на власт ...забравихте и Костов (привата) Доган и него забравихте ....ЯДЕТЕ ИМИТИРАЩИ ПРОДУКТИ ЗАЩОТО НЯМАТЕ ПАРИ ЗА ИСТИНСКИ МЕСА , КАШКАВАЛ И Т.Н. а лаете че "Сидеров пръдна "

79

Ив

преди 10 години

Какво е свършил за шест години Болен в политиката, нищо едно голямо нищо,само скандали и простотия, но какъвто лидера такава е и партията.Слаба,проста и злобна къ успехите на другите,затова сега припява на БСП и ДПС ,защото никога повече няма да види парламента от вътре.Жалък предател и психопат е Болен

78

САШТ

преди 10 години

Едно е да обвиняваш, друго е да се докаже от Съдът ! А обвинението го правят/сега-преди изборите/ по разпореждане на ББ , за да се омаскари АТАКА ! А след няколко месеца ще излезе решението..., а ако има предсрочни избори --- ще дойде тъкмо на време. Тоест-грешен ход на ББ !

77

Кой-Той

преди 10 години

До МРАВКАДори закъсня много прокуратурата , този психопат не трябва да е в политиката , а в психиатрията,там ще има голям електорат.

76

Анонимен

преди 10 години

До БългаринАхаха :)Стига бе човек.

75

Гого

преди 10 години

Хем му е ред ,хем му се пада да ходи в затвора,политик които не зачита законите в България ,не е за парламента.