32

аморемио

преди 10 години

абе всички късате с мъжете като не сте добре и все не сте добре, егаси баракудите ...

31

скъсала

преди 10 години

Аз пък късам с мъжа до мен, когато не се чувствам добре интелектуално.

30

блааа

преди 10 години

Е какво толкова - има мъже, на които жената им върши работа само за разплод; има жени, които раждат на конвейр...и сменят донорите на конвейр също...нормални човешки неща.И има ***, които си бият децата, защото нямат нито акъл, нито знания да се справят с тях.

29

Stamat

преди 10 години

Kak taka nqma da gi bie? A kak ina4e 6te stanat hora? :-O

28

*-*

преди 10 години

И аз имам три момчета, и знам колко трудно се справя човек, когато възрастта им е съвсем различна-тийн и бебе.. Успех, Кали , въпреки че мразя жанра ти!

27

of

преди 10 години

Такъв тип "повръщано" трябва да го публикувате в отделна графа "платена публикация".

26

Анонимен

преди 10 години

До анонимен 16ХА ХА ХА, надървените надолу палци, само потвърдиха съмненията ми!

25

А,браво...

преди 10 години

Ама просто чудесно си отглежда децата,даже има време да учи... И чудесно ще се изучи,като чалгаджийка,но наученото на края нека да го прилага без да използва връзки и приятели,да я видим как се е изучила.

24

Анонимен

преди 10 години

Като не била добре емоционално късала с човека до нея.Мхмм.. горкият там който е поредният едва ли ще може да я подържа добре емоционално така ,че в скоро време ще е минала история.next please..

23

Възмутеният

преди 10 години

Аз не мога да разбера откъде черпи свръхголямото си самочувствие този генератор простотии и на заучени фрази и мисли и деца ? Горките дечица с такава псевдо звезда, а предполагам и псевдо майка големи мъки ги чакат. По-добре Азис да им стане майка. :-)

22

Ив

преди 10 години

Хахаха, това ми хареса - "Когато бях малък, майка ми доста ме биеше. Добре, че взе да учи и да чете книгите по психология, та да се поправи" :DИначе - сигурно с 3 дечурлига не е никак лесно...

21

Бул Шит

преди 10 години

Недейте толкова против чалгата ИМАШЕ хубави песни , пуснете си "Студио Хъ" , "Още миг моя"(руслан) ,"Две очи разплакани" ..... Чалгата не е само вулгарни текстове и секс на сцената

20

Анонимен

преди 10 години

Дреме ми на ... ко ще си правиш децата .... и каква е тая да е ш**ат калинките

19

дед мехмед

преди 10 години

На това са я научили и тя така си гледа децата , и добре е взела да си дава сметка ,че колкото повече порасват по малко шамари са нужни.... имаше някоя свясна песен момата ,но хич не се сещам , то от години не съм ходил на чалга-парти , еееех какви спомени ....

18

анонимен

преди 10 години

има един търавестит ама толкова пък да си приличат неможе да бъде едно към едно, травестта с еказва Мариана виж те я в FREE TRASN ***

17

Анонимен

преди 10 години

публична жена и всяко дете е от различен мъж

16

Анонимен

преди 10 години

и това нещо.... колко е болно....само *** и *** на тази територия.....

15

Анонимен

преди 10 години

Аз не понасям чалга, но защо ли имам чувството, че тези които я плюват са жени, които и завиждат за красотата и известността?

14

Добри Колев

преди 10 години

Ей, форумци, вярно е, че заглавието е малко нескопосано, но гледайте позитивно. Хубава жена, родила три деца. Изпълнила си е плана жената. Разбрала е, че насилието не е хубаво нещо. Да й отдадем заслуженото и да се концентрираме на живота си, че май с децата нещо сме поизостанали. Пък даже и да ги пошляпкваме по малко, все пак е по-добре да ги имаме, отколкото да ги нямаме.

13

shithit

преди 10 години

От цялата статия разбрах, че тази Кали явно ходи по клубове да забавлява хората и се води известна. Подозирам, че е певица. Може би чалгарка. Дали не са надценили малко известността ѝ? 2-3 реда въвеждаща информация щеше значително да подобри качеството на статията.