41

Дани

преди 10 години

Да е живо и здраво детето! Но да се прави шоу с един пикльо, който още от сега влиза в една оперетна роля е смешно!

40

Анонимен

преди 10 години

А бе сигурно не е лошо да си принц?

39

Куин Елизабет

преди 10 години

Гледахте ли по телевизията малкото английско ла*но как се прави на важно в Нова Зеландия?

38

Анонимен

преди 10 години

GNUSNI reptili

37

Така е

преди 10 години

Медиите във Великобритания ще ни рекламират дори малкия хуманоид да се нас**е.

36

krivia

преди 10 години

Abe,......NEREZ, ti ne znaesh li che tazi moma e milionerka i ne i e hich do parite na princa, ili ti ot liubov ne razbirash. I ti tam li beshe tia kato se sableche na partito.Lisicata kato ne stigala grozdeto , kazvala , che e kiselo, che i tvoiata rabota.

Поклонете се пред негово височество Принца на сополанковците? Целунете пълните му памперси! Преименувайте улица на негово име в чест на заслугите му към България и света!

34

Нормален

преди 10 години

Спокойно малък Джордж ще порастнеш след време и тогава баба ти кралицата ше ти намери достоина мома за теб - вероятно първа братовчедка, за да пазиш мозъчните отклонения в семейството, а не да го разпространяваш сред простолюдието.

33

Българин

преди 10 години

Не само бебето се е насрало ,но се оляха и нашите дупелизци.

32

Дени

преди 10 години

Сладък бебок :D

31

зорко око

преди 10 години

Сладко е хлапето :)

30

Анонимен

преди 10 години

Дано не е грозно като дядо си, баща си или чичо си...Макар че по принцип англичаните не са особено лицеприятни!

29

Българин

преди 10 години

тия дето защитават чавенцето да кажат защо медиите би трябвало да ни го натякват. По-специален ли е от другите бебета ??Или БГ медиите би трябвало да са в синхрон с Великобританските и да се натрапва на народа преклонение пред разни сър-ове, крале, кралици, малкия им принц и сексапилната според тях балдъза.Всеки си има право да чете каквото си иска - вярно е.НО И ВСЕКИ СИ ИМА ПРАВОТО ДА КОМЕНТИРА ДАДЕНА НОВИНА КАКТО СИ ИСКА.Така че мога да си плюя по малкия и родителите му колкото си искам.

28

Анонимен

преди 10 години

родило се с късмет детето

27

Анонимен

преди 10 години

Не е задължително всички хора да четат и да се интересуват, но не бива подобни пропагандни теории че Кейт е мома от народа да промиват мозъците на хората. Кейт Мидълтън има генна връзка с Ан Болейн - втората съпруга на крал Хенри VIII и майка на кралица Елизабет I. Тя е една от най-известните кралици в английската история, въпреки че е била на престола едва 3 години (28 май 1533 19 май 1536). При рептилите няма случайни неща.

26

Антрополого

преди 10 години

Майтапът настрана, наистина има характерните за кръвосмешение лицеви особености.Естествено са му от бащина страна, неслучайно избраха мома от народа, за да ги облагороди със здрав ген.

25

Анонимен

преди 10 години

Разбира се, че ще пишат за тия, нали са като панаирджийски мечки! Никой не е чувал за кралицата на Дания Маргрете II и внуците й например!

24

онбашията

преди 10 години

е рибата в морето те мажат тигана. пакистанците може пък да решат да си сложат крал дето повече им прилича

23

до Райна

преди 10 години

PR-ра на британците не е по-силен, просто *** им са повечко сред журналята. Няма нищо лошо в малко градивна критика към сайтовете за новини, така например разкараха статиите за Кардашиян.

22

до Райна

преди 10 години

Има много кралски фамилии по света, да си видяла тук да им се публикува ежедневието- не. Постоянния спам и лансирането на британската фамилия дразни хората тук, стана по-досадно от статия за Кардашиян.