32

Анонимен

преди 10 години

Българинът - най-мрънкащ и най-тъжен сред всички европейци.Ново социологическо проучване слага българите в графата на най-мрънкащите и най-тъжните хора в Европа.

31

mihail

преди 10 години

дано по малко за тях на изборите,но надали *** са с тях,ще става все по лошо за България

30

Анонимен

преди 10 години

Тези са супер нагли. Този *** щеше да срине държавата, а те пак го слагат. Това е гавра с държавата.

29

Анонимен

преди 10 години

това вече е абсурдно което правят дпс !!!заради това трябва да се гласува

28

Турчин

преди 10 години

Българина като се прави на много важен че няма да гласува на тези избори,дпс още много ще си развява байрака както си иска.Доган президент

27

Анонимен

преди 10 години

Тази *** мафиотска структура ДПС си я създадоха БСП и Гоце=БКП,дс,кгб...Тя е структура на ДС,КГБ! НЯМЯА ЛИ КОЙ ДА ГИ СПРЕ ТЕЗИ ***?!

26

Анонимен

преди 10 години

Пеевски евродепутат излиза на трибуната и сочи Барозу и му вика като ти говоря ще ме гледаш в очите. Нищо против маминото да е номинирано, но срамът после кой ще го бере - ние българите! Вземете се в ръце това не е някаква фирма, а цяла държава или за вас България е АД!

25

Анонимен

преди 10 години

Точно така, пратете Пеевски в ЕП и не го връщайте повече тука, онези *** в Брюксел само такъв като него заслужават в парламента си. :D

24

насакотояката

преди 10 години

всички сте нещастни платени коментаторчета които плюят за жълти стотинки .

23

икономика

преди 10 години

Сметката на фирма ДПС е проста - плаща си момчето, значи получава!Ако се питате: докога ще търпим това? Отговарям: Докато си стоим така, че все едно ни харесва! Мен лично ще ме е срам ако тази *** стане депутат, защото:1. целият свят разбра кой беше причина за протестите миналата година;2. този некадърник, наистина нищо не може и няма как разумно да обясни с грухтенето и поведението си, че е допринесъл прекалено, с което да оправдае благосъстоянието си в нашето общество.

22

Анонимен

преди 10 години

Па нека го пратят свиньока пеевски в ЕП, па тогава ще открием headhunt сезона за депесарски дупетати.

21

Анонимен

преди 10 години

Все едно да изпратят АЛ КАПОНЕ в ЕП...Представяте ли си колко са НАГЛИ!?

20

Анонимен

преди 10 години

Тези идио*ти правят всичко на пук,за да ни излагат пред Европа и света с този *** мафиотски!

19

Анонимен

преди 10 години

ДПС е *** мафиотска структура, а представителите й, освен всичко друго са и супер безочливи. Много интересно докога ще търпим крадливи политици да се подиграват с нас.

18

Анонимен

преди 10 години

ДуПяСе отново в топ новините. Спрете вече, да ни информирате за тази мафиотска организация.

17

избирател

преди 10 години

дилемата е простичка: Пеевски ли ще ходи на майка си в питката или ние?За сега колкото и да внимавам, понеже съм сам, очевидно ние сме се запътили натам. Дано не проспим и тези клиширани псевд/евр-оизбори.

16

Анонимен

преди 10 години

Depeseto Kara Daia , mnogo umen uchil ! Chok qsha vishist !

15

Веско

преди 10 години

Аме естествено, че има право. И аз имам, и още сума народ. Ама все си мислех, че идеята на депутата е да представлява група хора и интересите им за по-добро. Този свършил ли е нещо полезно в живота си?

Честито! "Успелият млад човек на 33 години" вече се уреди за Брюксел. Междувременно той все още се води депутат в Народното събрание (макар че не стъпва там), следовател в отпуск (без да има едно разследвано дело) и управител на холдинг, състоящ се от редица вестници, телевизии, цигарено предприятие, верига павилиони в цялата страна и участие в директорските бордове на още десетки (да не кажа стотици) мощни компании и фирми. Успял човек да у нас, Доган и Кръстева да са ти настойници!

13

ИСТИНАТА

преди 10 години

ДПС иска Пеевски за евродепутат, за да може да пере пари на Доган !!!