6

Анонимен

преди 10 години

В училище съм учила, че сме били под турско робство. Но не съм учила, турците да са ни налагали санкции. Живях малко под комунистическо (руско) робство. Но никога не съм чувала Москва да ни е налагала санкции. А сега почти всеки ден се говори какви санкции щял да ни налага Брюксел.

5

st

преди 10 години

До Анонимен Каква Европа за вас бря хехехехеехеххе вие освен да ви порицават един път не ви похвалиха хехехехехеех балканите бе *** на Европа,кога ще станете вие хора като хора никога.

4

ЕС морал

преди 10 години

Морални санкции от ЕС. Люта *** от ЕС.ЕС ще ни санкционира "морално". Аз го разбирам това като да ни санкционират морала."Публично е*ани, жестоко порицани" санкция - както се казваше в една песничка на времето.Това разбира се е благодарение на родните политици, които първи подложиха г*з предателите долни.

3

Анонимен

преди 10 години

Михайлова,стига сте го отнасяли в този ЕС,както куцо пиле отнася домат!!Дайте го много ПО-ГОРДО!!Ела в Гърция да видиш СМЕТИЩА,*** по ниви,гори и паланки,не да й гледаш лъскавите КУРОРТИ!!Смет от ремаркета разхвърляна навсякъде,оборска тор от ферми също!!Няма доклади на еврокомисии,еврокомисари,само месец за месец-ПОРЕДНИЯТ ТРАНШ!Защо не заснемеш един видеоматериал и НАГЛЕДНО да го представиш на господата в Брюксел!!!То бива гъзене,ама вашето минава всякакви граници!!Изпърдете го най-после!!

2

Анонимен

преди 10 години

Политиците, вместо да гледате как да минем тънко и да се разминем със санкциите се грижете за Българската природа. Няма европейските деца да дойдат тук и да живеят в *** създадена от вас, тук ще живеят българските.И смятам, че "моралните" санкции изобщо не са на място при БГ депутатите. Тях морала не ги интересува, а само парите и изобщо няма да се трогнат от някакви си морални санкции.

1

Анонимен

преди 10 години

Започвам да харесвам европейските санкции, по-добри са от комедийно шоу. :)