139

Анонимен

преди 10 години

ZZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSTITUZZIA...

138

Made in Varna

преди 10 години

При измислените бунтове срещу нарочно завишените сметки за ток бяха такива криминални типове като тоя със зловещи, професионално изработени маски. Когато същите тези маски се намърдаха в правителство и парламент, народът въстана, без дегизировка. Кой да му повярва на това петно ли е, *** ли е!?

137

позната технология

преди 10 години

На ПиАрстващите *** не може да се вярва. Цялата дандания навява на стари отработени комуно-ченгесарски практики за "раждане" на "дисиденти" отнова генерация, справка агент "Сава", Кошлуков и мн други по-слабо нашумяли, но активни на "тихия фронт".

136

жоро

преди 10 години

човека е взел 12000 и май не е взел други пари и за това пее по пьтя на логиката има преебан

135

минувач

преди 10 години

чакаме обяснение от Б.Б.;Цв.ЦВ.; И и.ф.....????

134

Радо

преди 10 години

Бойко си плати като поп, ама нещо не му се получи. Нямат ли свършване парите, че ГЕРБ да залязат най-накрая!

133

Анонимен

преди 10 години

Очаквайте още измислици преди изборите за Борисов !!!

132

Анонимен

преди 10 години

Филма при тези е пълен :-D :-D :-D

131

Питагор

преди 10 години

1 000 000лв. са 1000 човека по 1000 лв. на човек.... При тази безработица въобще няма да е чудно ако това се случи.

130

ognyanz

преди 10 години

Едва ли някой се е съмнявал, че е имало сценарий зад протестите. Бойко и Цецо понатрупаха пари от рекет и контрабанда по време на управлението на ГЕРБ и инвестираха част от тях за да се върнат по-скоро пак във властта. Засега обаче не им излизат сметките и си останаха само с харчовете.

129

перун

преди 10 години

Човек да не може да иде да протестира на спокойствие значи. И на това посегнаха...

128

Емил

преди 10 години

И без да ни казва, ние се сещаме, че става въпрос за Боко и ГЕРБ. Никой друг няма причина да плаща, за да щурмува парламента.

127

художника

преди 10 години

А бе петно ли си, *** ли си, като си взел 12 000лв. що не си платиш наема поне?Това петно виждал ли е некога 12 000 на куп ? Гладна кокошка просо сънува, а гладна ку`ва, крака дига. Това е истината!!!

126

Илиян

преди 10 години

Петното си мени думите постоянно, но едно е ясно - Бойко му е платил, ама нещо криви са му излезли сметките!

125

АНАЛНОТО

преди 10 години

КЛЕВЕТНИК.. БОРИСОВ ТОЧНО С НЕГО ЩЕ СЕДНЕ ДА ПРЕГОВАРЯ , АУТСАЙДЕР ПРОСТСПОРЕД МЕН НАРКОМАНЧЕТО БАРЕКОВ ИМ Е ПЛАТИЛ НА ТИЯ ДА ГОВОРЯТ ЗА ДА СЕ ИЗКАРА ОТНОВО ЖЕРТВА. САМО ТОЙ СИ СЛУЖИ С ТАКИВА ПОХВАТИ И ПРИЙОМИ.

124

hagen

преди 10 години

На въпроса дали са обсъждани пари, Миланов отговори категорично: Въобще не е ставало въпрос. Бях на среща с Борисов, Борисов никога не ми е предлагал пари, за да радикализирам протеста. Мен никой не може да ме купи, обобщи той по ТВ7Питайте Йордан Бонев кой му е казал, че ще ме освободят, ако кажа, че Бойко Борисов ми е дал половин милион, призова той. Аз не знам защо Бойко Борисов се гордее, че съм отишъл на тази среща. Той трябва да се гордее, защото аз съм преценил, че трябва да отида

123

Анонимен

преди 10 години

Как не ви е срам бе хора!!!Да ми давате думата на някакъв престъпник!Да ми си изживява като не знам какъв си.Този петното трябва да е затвора.Нали гледахте репортажа с завзетата къща на някаква си госпожа и как се държеше с репортерката и оператора.Такива *** в панделата!А за останалото си е чиста проба менте.Пак постановка на тъпите ***.

122

Анонимен

преди 10 години

хах аз си спомням видео Петното с Бареков и Орешарски !

121

GRN

преди 10 години

Петното - дето го СНИМАХА с Бюрека - щял да действа срещу него. Първо им вижте лалугерските физиономии на тия, и после им вярвайте на глупостите. Шерше ла Бюрек!!

120

Анонимен

преди 10 години

Съратника на Петното ще каже партията на 23.05..Сценария Костин брод-2.