47

дс9

преди 10 години

Когато се разпадаше вършавският договор и СССР, Горбачов се съгласи Германия да се обедини, в замяна Западът пое ангажимент да не разширява НАТО на изток .Западът излъга Горбачов и днес НАТО е пред границите на Русия.Ако Украйна влезе в НАТО, американските ракети ще стигнат Москва за 2 минути след изстрелването им.Кажете ми сега кой президент на Русия ще допусне това.Навремето през 1961г. при Карибската криза руски ракети бяха инсталирани в Куба и светът едва се размина със третата световна .

46

123

преди 10 години

От 1917г руски поданици от СССР са се заселвали в Украйна , понеже там е имало храна и плодородна земя. Ако желаят да се завръщат в Родината - прав им път. Не може за 100 години да няма заселили се руснаци в по-хубавата част на СССР. Сега да си траят или куфарчетата откъдето са дошли , щом са неблагодарни . Милиони украинци са принудително "умрели" от съветския голодомор.

45

БГ

преди 10 години

Първи Април беше миналата седмица.

44

Idealist

преди 10 години

Турчинов изглежда все по-изплашен. Накрая ще го бият украинците и ще избяга в западна Европа.

43

Не е важно...

преди 10 години

С тяхната Майдановска ,,политика" настроиха даже самите украинци против Украйна...,,проруски, рускоезични" какво значи, почти всички живеещи в Украйна са рускоязични. Майдановци и техните съветници си мислеха, че това е друга държава, а не Украйна, не държава с народ, който не търпи чуждата намеса.... Има много които на тая територия са видяли чуждото насилие и го помнят.....Така, че Майдановци и техните съветници се задавиха(захлебнулись-рус.).....

42

цар симеон велики

преди 10 години

Украинските власти ще постъпват със "сепаратистите", които се "въоръжават, окупират сгради, както предвиждат конституцията и законите - като с терористи и престъпници" ами янукович да се връща в украйна и да постъпва и с тях по същия начин

41

analiz

преди 10 години

Как би изглеждала кризата, ако Украйна беше запазила ядрения си арсенал от 1800 ядрени бойни глави ? ? ?Много скоро забравихме, че Украйна доброволно се отказа от ядрения си потенциал, а Русия се ангажира да бъде гарант за териториалната цялост на Украйна . . .

40

Анонимен

преди 10 години

Все си мисля че до края на седмицата голяма част от т.н. украина ще се присъедини към майка Русия. Ще го ядеме дебелия всичките натовци...

39

Анонимен

преди 10 години

Така е, с киевските бандити превратаджии човек следва да се отнася като с терористи и престъпници. Браво на свободомислещите хора в Украйна, които не искат да ги управлява незаконно правителство, дошло след кървав метеж. Ако тази шайка в Киев посмее да нападне гражданите, да бие, арестува и убива, моментално трябва да бъдат прогонени от столицата и съдени като военнопрестъпници! А тоя главатар на хунта Турчинов го чака съдбата на Чаушеску!

38

Анонимен

преди 10 години

Boi po manerkite na predatelite .SLAVA UKRAINE!

37

Отлуната

преди 10 години

Турчинов ще яде куйрука!

36

чоко

преди 10 години

Ха сега де!!! крадеца вика дръжте крадеца. Турчинов вия какви? бяхте цяла зима на площадите в Киев.

35

Чочо

преди 10 години

Вас ,Хитлер не ви ли изби навремето бе ,майкопродавници -откъде се пръкнахте пак ?

34

ЦАНЕВ

преди 10 години

А,С ТЕБ БЕ , ПЛЮНКА ФАШИСТКА ,С ТЕБ И ТВОИТЕ УБИЙЦИ КАК ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИ РУСИЯ ? ТОЧНО ТАКА ,КАКТО ГО ПРАВИ И ЩЕ ГО ПРАВИ ! ОБИРАЙТЕ СИ КРУШИТЕ ОТ УКРАЙНА И МАРШ В ПОЛША И АМЕРИКА -НЯМАТЕ РАБОТА В ТАЗИ РУСКА РЕПУБЛИКА !

33

xyz

преди 10 години

До АнонименКое точно те интересува - как да работиш, как да мислиш или как да се преселиш да живееш в Русия? Преселването в Русия е много лесна работа - намираш на морето некое руско чадо, заклеваш му се във вечна либов, отказваш се от българско гражданство, другото са подробности. Требе да потренираш да издържаш на водка, суха храна, ако си мъжко (ако си женско - на бой) и на изневери (част от магията на широката руска душа). Работенето и особено мисленето се учат до 20г, после не се усвояват.

32

Мехмед

преди 10 години

Прав си братко Юсуф. Новите кандидат- роби Украинците не са разбрали ,че от Родината по-хубаво НЯМА.

31

Юсуф

преди 10 години

Абе с каланиалните империи как ще сме равни? Само на теория -зада ни залъгват, а на практика ни ползват само в обслужващата сфера -да им перем,чистим и сменяме памперсите.Ние сме им робите и им работим само за единия хляб.Гладен ще съм,но тук ще стоя и нямя сам да си наранявам достоинството като им слугувам

30

Мехмед

преди 10 години

До 30-ти Ти нещо не си разбрал или прочел както трябва. Законния е Янукович пък тоя Турчин с преврат седна на стола му. Понимаеш?

29

Анонимен

преди 10 години

До xyz Я дай идея как , че от сутрин до вечер пет дни в седмицата с работа не става.Питай твоите приятели от Гейския Съюз как!?

28

Анонимен

преди 10 години

А тоя фашист Турчинов и друите фашисти, който дойдоха на власт в Украйна с фашистки преврат, терор и кръв дават ли си сметка, че скоро време ще трябва да отговарят за престъпленията си.