99

Анонимен

преди 10 години

kakvo da se jelae ot carvyli osvobodeni predi 140 god prostotia prostotia etva sa balgarite i za tva e vinovna tyrcia.ili sa bili vinagi tapanari imali sa 4 darjavi sega i tazi shte zagybiat.

98

рошко

преди 10 години

Южен поток както и Набуко няма да има.Не заради простите ни управници а заради липсата на икономическа логика.Докато се деляхме на русофили и русофоби палачорите заедно с натовските Германия,Франция и Турция построиха и вече дийстват Северен и Син поток.Потреблението у Европа спада,затварят се торови заводи а все повече се отопляват на ток.5 тръби има от Африка и Азия и са напълно достатъчни.Ние пак сме от еб..та страна и пак ще ни заобиколят.

97

Анонимен

преди 10 години

До 100 Ти ли ще заселваш с руснаци българските земи бе боклукВъзстановяване на смъртното наказание шефовете ти на електрическият стол, а такива плюнки като теб изселване.

96

Анонимен

преди 10 години

най-малко руснаците са представлявали проблем за япония,цяла югоизточна азия е била тяхна

95

Анонимен

преди 10 години

До До 112хехех, ей тея комунисти не ва оставят на мира. точно три дена след бомбите капитулира

94

eeha

преди 10 години

ОСТАВКА!

93

Анонимен

преди 10 години

До До 104"Пак казвам, американската пропаганда добре ти е изпила мозъка. Дали случайно знаеш, че в някои щати в учебниците по история пише, че бомбите над Хирошима и Нагасаки са пуснати от руснаци? Тази американска пропаганда я има документирана!"никъде не го пише по учениците :)атомните бомби са били необходимото зло да се спре япония, която не е имала намерение да се предава

92

Анонимен

преди 10 години

До Анонимени да замърсява като няма друг избор ...при мен парното е на нафта и никой не писка

91

Анонимен

преди 10 години

Империята на злото се разпада

90

Анонимен

преди 10 години

A колко са загубите от ЕС ? Тях някой брои ли ги? Подсказка:2 спрени ядрени реактора, заменени с фотоволтаици за по 700 лв/мегавата?

89

Анонимен

преди 10 години

105 която идва от русия и яко замърсява околната среда ще писнат грийнписците или те не правят гадости на ЕС

88

Анонимен

преди 10 години

Русия възнамерява да монтира в Крим ракети с ядрени бойни глави !

87

Анонимен

преди 10 години

и спрете да спекулирате с тая газ, българия дори не е газифицирана, на запада им трябва за отопление ама там имат централно снабдяване, в краен случай ще минат и на нафта...

86

Анонимен

преди 10 години

До До 96ти какво очакваш да правят по време на война, да ти пускат сладкиши ли отгоре, германия цялата е била срината от бомбандировки, а ние сме били съюзник. ей, поумнейте малко, а относно турците не сме били само ние до централна европа всичко е било мюсюлман. и те ли много са ритали ?

85

Анонимен

преди 10 години

до 99 и от там да пуска газ към България?

84

Анонимен

преди 10 години

до 95 Факт е, че земите си пустеят, ти минавал ли си през Югоизточна България? Явно не си! Селата са пусти и се разграбват от ***. Какво предателство е да ги заселят наши близки по кръв хора, а не турци и ***?А? Като не си предател и си родолюбец - отивай там, купувай земя и къща, раждай 10 деца и заселвай тази богата наша земя. Ама на думи си голям, аз мога да те нарека предател, задето си се заврял на топличко в апартамента, а иначе си родолюбец на думи!

83

Анонимен

преди 10 години

До 95 абе кокошко ко се стряскаш толкова нищо такова няма да стани русия няма такава силна икономика че да погълне толкова много бедняци Украйна България не виждаш ли че Путин си мълчи за това дет се случва в Украйна а и вече са Америка ЕС Русия и Украйна са се разбрали за разговор ко ще правят с тази пуста Украйна

82

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЗабраната за покупка на земя от чужденци се заобикаля--------------- Затова трябва да се забрани и ПРИТЕЖАНИЕТО на земя от чужденци. И на мйекащите азиати да не им се дава българско гражданство.

81

--

преди 10 години

Забравете и путока и путин, *** такива!

80

Анонимен

преди 10 години

До До 80"Това, което пишеш не е вярно! Явно в Щатите добре са ти промили вече мозъка и не знаеш как се тормозят български работници. Тук да съм казал, че това е с всички?"мисля че знам повече от теб, минал съм през всички етапи. а защо не ни уважават на запад оставям на теб да си отговориш сам. бачкаш ли яко всички те уважават, и за руснаците знам повече от теб щото работя с такива