8

До 8

преди 10 години

Турците и италианците също се задоволяват само с такава забрана.Така че може да се дискутира относно аспектите на понятието "цивилизованост".

7

Алекс

преди 10 години

В Англия е нормално да не обличат чаветата. Като ги гледам такива и мене ме втриса, ама явно работи, щото тия *** държат на студ като скандинавците.

6

Анонимен

преди 10 години

"За това ги уважавам французите, че гилотинираха кралската фамилия."И руснаците са за уважение. Гърци, сърби и румънци само забраниха на кралете си да посещават съответните страни.

5

Анонимен

преди 10 години

За това ги уважавам французите, че гилотинираха кралската фамилия.

4

Анонимен

преди 10 години

Стига средновековни лигавщини! Стига идиотско раболепие! Стига с тия измислени величия! Дете като дете да е живо и здраво! Но що за шизофренично ласкаене? Леле, принц! Къде природата е написала върху него, че тo е по-ценно, по-важно от всяко друго бебе? Какво е допринесло за света, за човечеството, ДА НЯМА МИЛИОНИ БЕДНИ, БОЛНИ И ГЛАДНИ НЕГОВИ ВРЪСТНИЦИ, та да се чудят с какво по-скъпо да го облекат и нахранят. Тъпо човечество -благоговее пред чиста проба ***!

3

Сократис

преди 10 години

Ами точно затова децата все боледуват и са на антибиотици,защото майките им така ги каляват...Младите родители са абсолютно непросветени по отношение на здравето на детето си и се доверяват на интернет форумите които бълват безумни съвети за "закаляване" като държат децата си голи и боси докато те самите ходят навлечени с ботуши и шапки посред лято...а още по-лошо е,че не можеш да затвориш "всезнаещите" им усти-нито знаят,нито приемат съвети а за съжаление страдат децата...

2

Анонимен

преди 10 години

Симпатични са, но най-вече се набива неадекватно облеченото бебе - по къси панталони и майка му - с палто.А и херцогинята да се пусне по минижуп на тоя вятър!

1

бай Тъпчо

преди 10 години

Абе що таз майка са облекла топло в тоз ветър,па туй дяте го остайла по голи крачета бе,то как тъй са не сеща го облече да не истине...