5

Готин, до 4

преди 10 години

Да съм казал, че мястото за паркиране са тротоарите? Аз пари си имам, но си обичам България, каквато е и не мисля да ходя в северозападна Европа. Ако искаш върви ти...:) А по повод северозападна Европа, там си имат закони, които се спазват, велоалеи и развита инфраструктура! За съжаление на този етап в България не е така и докато не се промени това трябва да се измени закона. А по повод интелекта ми...ще замълча, защото няма да падам на нивото ти. ;)

4

Леко по-готин

преди 10 години

До ГотинМястото ти на теб май е в Африка или някъде из близкия изток и сред размирните райони, където очевидно разбиранията и интелекта ти (или липсата на такъв) ще са на нивото на обкръжаващите. И на автомобилите мястото за паркиране не са тротоарите, но пък никой не ги гази и да бяга.И да, има нужда от нов закон по западен модел...спечели някой лев, попътувай в северозападна Европа, па виж кой вид транспорт се толерира :)

3

Готин

преди 10 години

Мястото на сиклистите не е на пътното платно. Ако искат да се предвижват със сиклет да въртят *** по велоалеите, ако няма такива да го бутат по тротоара. А тоя с мерцедеса трябва да го хвана и накажат. Трябва нов закон за движение по пътищата, който да казва кой къде има право да се движи и с какво!

2

Един Българин

преди 10 години

До Анонимен 1Какво искате да кажете? Да забраним алтернативните методи за придвижване и да газим всичко наред? Да забраним на хората да спортуват, да не ги пазим?? Шофьорите да бягат от ПТП и да не се интересуват какво се случва с пострадалите???Трябва да се установи личността на шофьора и да си понесе съответните санкции!!! Опа, МВР го води един сополанко, който има нужда някой да го подпира отзад съответно и полицаите няма да си дадат зор , защото сополът ще ги подпира тях...

1

Анонимен

преди 10 години

Тоя пак е карал без фарове! За шофьора веднага смърна присъда