19

Анонимен

преди 10 години

Едва ли има по-мерзавска и гнусна професия от политическата журналистика. Жалко наистина за хората , но всичко там се прави за пари, пари и пари.

18

Живот под наем

преди 10 години

Никой не жертва живота си заради кадър, а заради ПАРИТЕ или ПОЛЗИТЕ, които ще изкара от този кадър. Дайте да не плачем на чужди гробища особено когато покойникът се е капичнал за пари. Журналистиката открай време е една от най-мерзките и долни професии.

17

Порти Портев

преди 10 години

До Лапай бананаДума не казах за журналистите, не знам от къде я измисли цялата история, която си написал. Единственото което написах е за фотографите и операторите в "горещите точки" дали живота си за да имаме по-ясна и обективна представа за случващото се.Това че някой журналист след това може да ползва тяхните материали за да представи изкривена реалност е съвсем друга тема на разговор.

16

Ставри

преди 10 години

Във всяка професия има определена доза риск. В такива"огнени" точки той е по-голям, но и журналистите го знаят.Запогът е голям - живота.

15

буехуе

преди 10 години

к'вото са си търсили са си намерили

14

Лапай банана

преди 10 години

До Порти Портев:Тия Журналисти нямат нищо общо сдруги журналисти, които пишат поръчкови статии,които очернят някой политик, влизат в личния живот на другитенеканени.Или искаш да кажеш, че трябва да уважаваме "журналистите",които през ден-два пишат за "очаквано повишение на цените на жилищните имоти"ПП Умееш да манипулираш като свързваш истина с лъжа, но като цяло си елементарен.

13

Порти Портев

преди 10 години

Уважение за всеки един от фотографите и оператори дали живота си за да видим на какво са способни хората едни към други. За да видим злобата с която полицаи размахват палките за да запазят нежелана власт и т.н.А тези които обясняват, че фотографите ходели за пари, да ви питам вас за без пари ли работите?

12

анонимен

преди 10 години

грозно звучи, че фотографи пак са снимали колегите си, пострадали или мъртви

11

Анонимен

преди 10 години

до 13-тии журналисти, и полицаи са там за париПрави впечатление обаче, че полицията не се шегува по света, да не правя аналогии...

10

varg

преди 10 години

Силно ме впечатли снимка 11.

9

Журналята прости

преди 10 години

Бой по тая *** , неграмотна и нагла, БОЙ.

8

Язе

преди 10 години

Друг път пишете и за миньорите, друг път за ел. техниците ВН, металурзите, бай Пешо де го пече слънцето и рискува инсулт за да ожъне нивата с дъртия комбайн...

7

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАбе ти по рождение ли си толкова ***, или като малък си падал неколкократно на главата си? Това не ти е работа от 8 до 17 и после Пайнер тв и мятане на гьобеци.Да си такъв журналист трябват яки *** и железни топки, независимо от пола. На всички нас, писали тук ни липсват. Ако не бяха тези хора, щяхме да научаваме новините по димни сигнали сигурно.

6

Анонимен

преди 10 години

Всичите тези чисто и просто го правят за пари! А плодовете им се използват от западната пропаганда за промиване на мозъци- просто и ясно! Има хиляди начини да си изкараш прехраната спокойно и без да работиш за лицемери и лъжци като Ройтерс например!

5

до 3

преди 10 години

Мда, невероятно е да гледаме света през очите на военния репортер, виждаш човешката мъка, трагедия и разруха. И докато агенциите им си вдигат рейтинга и пълнят джобовете с пари, същите тези свършват в някоя канавка и ги четем в статистика като тази. Това са излишни жертви на войната.

4

жеко

преди 10 години

стига сте ги възхвалявали, всичко се прави за пари, в горещите точки се плаща 3 пъти повече, който иска отива, ама да ни лъжете пак че било заради изкуството или просто защото фотографите ей така решили и отишли от любов към фотографията, лицемери

3

до 2

преди 10 години

Въпрос на избор е колко *** да бъда, както е въпрос на избор да си рискуваш живота за няколко кадъра с разрушения и смърт.

2

Анонимен

преди 10 години

Ние виждаме света и новините през обектива на тези хора. Талант, смелост и голяма доза лудост :)

1

Анонимен

преди 10 години

Някой карал ли ги е насила да се бутат между шамарите?