30

Joro

преди 10 години

Това е едно голамо злато за България! Прекланям се пред тази жена! Успех и нека само побеждава!

29

Анонимен

преди 10 години

До Айн цу Цвайн цу Дрънтоз войвода е Легендарния ни борец Александър Томов...а ти си мижетурка

28

сашо петров

преди 10 години

Скъпи сънаридници.Хайде малко спрете да пишете глупости за Кубрат.Човека успява бори се.Това е избрал това може.Всички вие който имате негативно отношение към него-кой сте? Какво постигнахте,а? Може и да сте постгнали незнам.Но като гледам анонимни сте_НЕВИДИМИ.КОБРА браво !!! Давай напред.Стотици хиляди българи са с теб...Нека да имаме примери в този тежък живот,че ако ги слушаме МРЪНКАЧИТЕ ще си стоим още 200 години на едно място.Давай ти пишеш история в този спорт

27

Айн цу Цвайн цу Дрън

преди 10 години

На този войвода от снимка номер 5 от ушите му могат да се произведат 5 килограма Бански Старец и два казана шкембе чорба! Ашшколсун!

26

Анонимен

преди 10 години

до 29Я кажи къде в моите по-долни постове съм казал, че не уважавам Станка като спортист бе, ***? Казах че на фона на умствения капацитет на Станка, даже Мишо Шамара е като професор. Ъндърстейнд ми? Че даже Мишо Шамара направи самият Биг Брадър смешен, като се оказа прав за една песен и кой й е продуцента и изпълнителя, а тия *** от Брадъра му казаха че греши.

25

Shark

преди 10 години

До 27. Ааа сега почна "с уважение"!! Ми то и аз казах че не блести с умстевни качества, нали. Казах че прави това което може да прави, и че го прави добре и прослави България. А за Шамара не ме убеждавай, гледах предаването в което плюеше протестиращите студенти. Оттогава ми падна в очите, тотално, защото никога не съм го харесвал. Докато не започнем да ценим наистина качествените си хора няма да отлепим от дъното.

24

Анонимен

преди 10 години

Браво на Станка Златева!

23

Анонимен

преди 10 години

до 26С цялото ми уважение към Станка Златева като спортист, Мишо Шамара е начетен поне 10 пъти повече от Станка. Това стана факт пред цяла България в онова предаване по нова тв. Обаче малоумната ти пишман родолюбственост ти пречи да признаеш тоя факт.

22

Shark

преди 10 години

До 25 мишо шамара е един бездарен прастак, като дори и обзано казано няма по-голям умствен капацитет от Станка. И с нищо не е допринесъл за България, съвсем конкретно казано!! Ако бяха в друга страна никой нячмаше да му мине през ума да пище подобни неща за Станка и Кубрат. Това само ние българите го можем, да плюем по упелите, затова 99% от успелите хора са навън, и не знам само тези двамата кво дирят още тук. Ти като си по-умен кой те познава! Долни комплексари сте!

21

Анонимен

преди 10 години

do 24И кой ти каза че изобщо подкрепям, харесвам или се гордея с тоя Мишо Шамара, бе папагалино? Само констатирах, че на фона на умствения капацитет на Станка, даже и той изглежда като професор образно казано.

20

Shark

преди 10 години

До 23. Ами гордей се тогава с Мишо шамара, с Азис, Черната Златка и другите чалгари и простакеси от т.нар елит. Да може да е от село, може да не блести с особен интелект, но прави това което умее и го прави добре. За разлика от цялата орда *** налазили градовете и заели с подкупи и разтваряне на крака разни държавни постове, за които нямата нито акъл нито образование. Като гледам и тук има бая такива, тези, които плюят по Станка.

19

Анонимен

преди 10 години

Смятайте какъв човек е тази Станка, щом даже Мишо Шамара се оказа по-свестен от нея в Брадъра. Тази е дива *** отвсякъде. *** радостта, баЦе! Да си се бори там, но да не ми казвате че заради тази *** селяндурка и заради оня *** Кубрат трябвало да се гордея, че съм българин и да се радвам. Ай сиктир, бе драги зрители!

18

Bulgarin ot Germania

преди 10 години

Zlobno pleme sme bulgarite, za seten pat se ubezdavam kato cheta njakoi komentari na zlobari.AZ SE GORDEJA SAS STANKA !!!

17

Анонимен

преди 10 години

Станке-ее-йй, много си загубена ***, Станке! По турско време имало такава пиеска - ,,Загубена Станка!''. Дърта си вече, кротвай се в къщи! Наташка Воробьова там ли беше или смени категорийката.Симеон Щерев те придърпа в Азербайджан, да имат компания момчетата, защото азерките много религиозни и забрадени.

16

Анонимен

преди 10 години

Станке, как е мастурбацията?Толкова е жалко да си толкова известна, а никой мъж да не те иска в леглото си.

15

t

преди 10 години

много'' успели'','' умни'' и'' знаещи'' ''граждани'' са се събрали да коментират тук, браво бе ***, постигнете и вие резултати като неините в някоя област пък тогава умуваите

14

Анонимен

преди 10 години

Станка Златева и Кубрат Пулев ДВОЙКА - КАК ВИ СЕ ВИЖДА

13

Виктор

преди 10 години

Вие сте комплексари, които не са постигнали нищо в живота си и с нищо няма да бъдете запомнени след години, освен с простотията си.Номер 12, тоя с ушите е Александър Томов, 5 пъти световен и европейски шампион ;)

12

Станка

преди 10 години

"Режа главата на кокошката с брадвичката и я натискам в кофата, да ни мъ пръска с кръв"...

11

Анонимен

преди 10 години

Станка е номер едно! Хейтърите да ми ядат у-ю.