187

Анонимен

преди 10 години

А нормалните - можещи и морални граждани на България няма да допуснат БСП и нейните фалшиви коалиции да продължават да манипулират и ограбват хората. Късмет е, че необразованите, алчните и корумпираните все още не са преобладаващата част от населението в страната. Няма как да излъжете всички, г-н Станишев. Престанете да обявявате другите за некадърни и крадливи. Погледнете най-после себе си и верните си другари, с които заедно загробихте България. Правосъдието трябва да се занимае и с вас лично

186

Анонимен

преди 10 години

Този дебеловрат многоезичник няма как да скрие собственото си празнословие и натрупаните с лъжа и кражби милиони. Корупцията и безнаказаността на властниците, водени от БСП през целия преход ни доведоха до тук, затова умират от страх, че ги чака Видовден. В Европа ги познават. Връщането на парите от Моника е опит за замазване на гафа, но той не е само един, г-жо Хохегер. Депутатите - социалисти станаха милионери вкупом, че дадоха даже на Бареков. Вижте Фейсбук - Станишев като Пинокио - ***:)

185

Анонимен

преди 10 години

Станишев не се спира да говори всевъзможни измишльотини. Да се чуди човек на изобретателността му в тази посока. Знаенето на много езици ли му помага в манипулациите или опорните точки на Моника, дето така добре го е охранила. Страх лозе пази, а и дебелия врат. Озлобяването му - неговото и на другарите му по корупция, все милионери от кариерата, отдавна е минало границите на нормалното. Отвращението на хората също. Затова ще си получат най-после заслуженото на европейските избори, като начало.

184

Анонимен

преди 10 години

Станишев е човек без минало ,и няма бъдеще

183

Анонимен

преди 10 години

*** смешен.На крива ракета космосът й пречи.

182

Аз

преди 10 години

Абре Станишеф, когато си бил малко момче, мама ли пропусна да ти каже, че след време ще трябва да се държиш като мъж? На власт сте от година а само хленчиш като ощипана госпожица. Герб - това, Бойко- онова... кой ми боядиса коня зелен. Герб ти пречат да управляваш днес, те ли ти пречат да си отидеш тогава? Когато много плюеш се обезводняваш - да знаеш!

181

Анонимен

преди 10 години

Димитрий Медведев обяви че Русия забранява вноса на Генно Модифицирани продукти :- Русия има достатъчно площ и възможности сама да се справя и да произвежда без ГМО и ако на американците им харесва.... да си ги ядат.. Ще има строг контрол храните в Русия да бъдат чисти. А в България скоро ще започнем да ядеме електронни пилета, щастливи яйца, летяща риба и ай-ти хляб. Но пък ще са под европейски контрол за качество - Windows 8, мляко с оперативна система Андроид 4.4.2, свинско месо с WI FI

180

Народен глас

преди 10 години

Колкото и да се пънеш,жалък червен предател на България, не те признават в Европата ! Никога няма да достигнеш авторитета на Боко там ! Никога ! Защото си поредният съсипал България комунист ! Ще ви отстрелямв на вота,заедно с другата цървулана ,сестра галева!

179

Анонимен

преди 10 години

Всички герберунгели са ***.Всички!Да се връщат по дупките тези прости милиционери , там откъдето изпълзяха преди 4 год.

178

Наблюдател

преди 10 години

Този хрантутник на България гледа като пръднал! Ами нали той самият беше отритнат от хората преди 5 г. заедно с турците! Сега какви нови перспективи чертае ??? Все същите предатели и гнусни червени феодали са във властта - какви хора,какъв народ,какви 5 лв. !!! Клоунът на комунистите се жалва от Европа,защото там никой не го иска - комунист в Европа !!!!!

177

Анонимен

преди 10 години

ПОНЕЖЕ И ЕВРОПА КАКТО И БЪЛГАРИЯ НЕ ИМ ВЯРВА НА ТЕЗИ КРАДЦИ И ИМ СПИРА ОТНОВО ФОНДОВЕТЕ ОТНОВО СТАНИШКАТА РЕВНА " ГЕРБ МИ *** В ГАЩИТЕ "

176

anonimen

преди 10 години

Kkwo ostana ot tazai dir6awate 6te vi y zemat i to nay skoro wreme za tozi win6en dilg i witre6en si6to nyama da ima6 i tirmik kato siganite bez dir6awa ostawate

175

Анонимен

преди 10 години

Егати наглостта и безочието имат тия хора ! Та нали докато управляваха ГЕРБ точно вие се скъсахте да търчите до Брюксел да оплювате цялата ни държава бе, комунисти долни !!!

174

Анонимен

преди 10 години

ЧЕРВЕНА МАФИЯ!ЧЕРВЕНИ ***!ОСТАВКА!

173

Анонимен

преди 10 години

Българинът - най-мрънкащ,Отвсякъде блика злоба,завист и агресия и простотия.Българите са хора с нисък интелект,много лоши,прости и зависливи.Да не говорим колко сме мързеливи.Кафенетата пълни по цял ден с клати...човци и кибици,а всеки втори селски джентълмен кара джип,нищо не става от нас.Аз при добра възможност се изнасям оттук и мисля да забравя къде се намира тоя *** и гадта,която го населява!!!

172

Убии ДС спаси Дете

преди 10 години

Лол напишете в гугъл, комунистически терор, и се информирайте малко за практиките на БКП и гордата и столетница наследница БСП.Мисля че за убииства на демостранти има добри практики патентовани от 45 насам. Не съм разбрал Герб да ги е прилагал, но за БСП гледайте видеата в туба. Пак под думите комунистически терор излизат

171

хг

преди 10 години

До До пропагандата от *** аз не съм "червен ***", но фактът че подкрепяш "отстрелването" на инакомислещите не говори добре за партията, която подкрепяш (ГЕРБ) и в някакъв смисъл подкрепя казаното от мен лол :)

170

До пропагандата от П

преди 10 години

До хгБойко си тръгна при първите протести, Станишката не! Ако Станишев слушаше волята на народа то тя е следната ОСТАВКА!Такива червени *** и лъжци като теб ще е добре някой да ги одстреля. Ако това ще е ГЕРБ аз ще ги подкрепя

169

хг

преди 10 години

До He heВ момента Станишев е малко като в небрано лозе. Трябва много да внимава. 2008ма сигурно си я спомня. Всяка негова стъпка трябва да бъде на 100% преценена. Пример - избирането на Пеевски, веднага отмени решението, защото го е страх. Това е добре, принципно, поне веднъж в българската история управлението да се съобразява с волята на народа. Само за сравнение, ако Боко пак дойде на власт, жална ни майка, сигурно ще стрелят по всякакви протестиращи (както в Турция).

168

He he

преди 10 години

Станишев не отрича твърденията, че корупцията се е засилила, че се управляват средствата непрозрачно или че не се крадат. Не просто той казва, че зад това стои Герб.Умел политик е станишката, вижте как ни върти 7 мил балъци на пръста си.Харесва ли ви или не това е реалността