97

jane

преди 10 години

Интернетът и мобилните услуги б България са едни от най-евтините и качествени в света, не бих се учудила пред нас по съотношение цена/качество да е само Румъния. Човек оценява колко невероятно добре сме в това отношение като отиде в чужбина опита се да си пусне мизерен мобилен интернет за 8 евро и му кажат, че освен 8те евро трябва да плати и 20 за сим карта и не знам си какви *** условия. От друга страна, сме на последно място по достъп на населението в нета. Последно!!!

96

кк

преди 10 години

Скоростта на нета в нашата страна си е много добра и цената ... също е много добра.Само така малко офтопик - в Америка ако ти звъннат на телефона или ти пратят СМС, това на ТЕБ ти струва пари. Интернетът е средно три пъти по-скъп + по-бавен от нашия. Теглиш филмче от замундата = писмо от някакви *** адвокати че дължиш стотици долари. Не се майтапя даже :) Нека поне да бъдем честни, бай *** или не, това е едно от много малкото предимства на България в сравнение с останалия свят ;)

95

турист

преди 10 години

Аз плащам $35 на месец за 5 гига 4g lte и неограничен на 3g. Ама щом ми ги го казахте това ще дойда да напълня две три кофи при вас.

94

Анонимен

преди 10 години

96 е от хазарските българи и ни приканва да се върнем към Тора. Тора прелива в Евангелията, Евангелията преливат в Беседите. Имаме последната версия на Божието Слово и би трябвало да сме блажени и такива сме! По въпроса на обрезанието, аз лично съм много доволенен и го препоръчвам горещо, на всички. Един месец е зорта и после няма проблеми, плюсовете са много, а минуси никакви. Режете и не се плашете, няма да съжалявате! Отношението на Твореца е различно, защото това е Първият Завет и без него не става.

93

voodoo

преди 10 години

Бат Сали и интернет.За какво му е.Ако ел. енергия,електро разпределение и т.н. там той е цар.

92

Анонимен

преди 10 години

Голема работа, те това да ни е проблема. И за какво ни е, да се успиваме, докато нямаме хляб и децата ни са обречени на по-черно робство и от нашето.

91

до 96

преди 10 години

Господата с липсващо краекожие ,въпроса е елеметарен - расте ли ,или от оперативната инвазия се спира нормалния растеж?

90

Анонимен

преди 10 години

Нормално! Половин България, това са пенсии, много стари хора, деца и незаинтересовани да имат Интернет. Все пак това е незадължителна екстра. Защо някой е решил, че непременно всички трябва да имат Интернет.

89

неолиберал

преди 10 години

На българите не им трябва интернет, в който могат да прочетат неща, неконтролирани от САЩ. На българите им стигат бТВ и Нова!

88

Анонимен

преди 10 години

В този си вид интернет е много вредно изобретение, натрапено на света от американците, за да моделират и манипулират обществата. Трябва да се забрани, освен за справочна и библиографска цели. Потоците изкривена информация в мрежата са 90% и резултатите от всеобщото видиотяване се виждат с просто око. Псевдо-лесно достъпната "информация" превръща по-младите в ***, които не разчитат на собствени знания или мнение.

87

Влаго

преди 10 години

Изключително смотана статистика. Никъде в статията не се обръща внимание, че всъщност населението на България е предимно застаряващо, с други думи пенсионери. Има изключително много села и по-малки градове, където живеят възрастни хора, за какво им е интернет...? Те искат да си гледат градинката, и са много по-добре в някои отношения ;) "Интернетът би бил туристическа атракция" - извинете, но това е просто тъпо становище.

86

АнгелKo

преди 10 години

Дане видя повече Английски или Германски нет.Тва докато го чакаш да ти зареди страницата ще хванеш нервна криза.Да гледаш клип в youtube в Англия първо трябва да изгледаш 3 мин. реклами.А да сваляш торенти все едно си обрал банка .Пу да акам на демокрацията

85

dc

преди 10 години

работилият по публикацията може да си я навре да-се-сеща-къде. Достъпът е ограничен предимно за ромските малцинства, които не са хич малък брой, но не се броят за средностатистическия българин. Да не говорим за изключително ниските цени и свободията, която имаме тук...

84

до Иван

преди 10 години

Иване аз съм *** баба и владея интернет пространството.Така,че недей да обиждаш баби-ромки ,щото са опасни като скрити лимонки действат.Виж нашто *** как знае всички държави и техните столици ваша Златка излезе и оплеска мерата-наложи се да взема допълнителни уроци при Патрашковата,а наш *** без икънъмическо образование знае много неща ами ако има късмета да се изучи Ко прайм тогава ?За да имаш икънъмическо трябва да знаеш география защото за да влезеш там се полага изпит по география.

83

Анонимен

преди 10 години

Ей-още малко, и като драпнат Кибрита("благодатния огън"),ще започнете да нагъвате варени боядисани Яйца,които символизирали "живота".Ако прекалите,може да ви излезат Пъпки.Ще"цъфнете".

82

Анонимен

преди 10 години

Важното е, че 25 години след 1989г има още какво да се краде. На кой му дреме, че половин България не била влизала в интернет? Ами да си купят компютър за 450лв в промоция и интернет в промоция за 15лв/месечно и да влезнат поне веднъж. Жалко е!

81

i na popa-Sopa.

преди 10 години

Сатаниста Хорхе Берголио,наречен "Франциск",побърза да "благослови" филма Ной.Че кой е той да благословява,да не би да е Господ Бог или е оторизиран от Сатана да канонизира? И не закъсня реакцията на Малайзия,в съгласие с останалия мюсюлмански свят да каже "не".Нечестивеца "Франциск" направи този ход-неслучайно.Да,обаче,мислейки си ,чрез конфликти-отлагащи назад във времето разглеждането на същността на сатанизма на "Гръцкия козел"-папско-попския,мислейки си,че и неговото "дело" е забравено".Веднъж се обединяват уж-"религиите в услуга на обществото",но при "Дебела тояга"-отлгане до "следващо о

80

Анонимен

преди 10 години

Хеххе някои хора си мислят ,че да смениш канала с дистанционното е нужно да си ел. Инженер.Това ,че проектираш язовири ,не ти е гаранция ,че можеш да си монтираш таолетна чиния.Някои хора прекалиха да парадират с дипломите си по информатика ,а такова животно като по-напред в познанието с диплома или без все още не се е родило.

79

Говедарин

преди 10 години

87 - Обаче па троловете им как са налазили...

78

от UK

преди 10 години

От които 1 милион *** и 2 милиона пенсионери. Ходи накарай айшето или баба гицка да ползва фейсбук...Факт е, че почти всички млади хора активно ползват интернет, а по скорост на интернета сме на едни от първите места в света, а спрямо това, което се предлага в Западна Европа сме на светлинни години напред.