86

Анонимен

преди 10 години

Това е елита на нацията- депутат, преподавател, професор за втори път хванат зад волана с алокохол, сигурно пропуснах нещо. Браво, както се казва - Заедно за България, по единично за Швейцария! Няма спасение тук!

85

Анонимен

преди 10 години

Е хубаво да му вземат книжката, има си наказание според закона. Що го раздухват, за да оправдаят доносите на ранобудните наркомани.

84

Михаил Миков

преди 10 години

Браво професоре!Алкохолът е враг на човека, но Господ е казал: "Да обичаме враговете си!"Наздраве! Михаил Миков

83

ушев на кафево.

преди 10 години

Колеги от форума, по-спокойно. И веждито счупи носът на полицай на пост и не умря. Руското посолство бди над ****ите си. МВР са се припознали пак и информацията е поднесена зле. Преводача ще бъде незабавно уволнен.

82

Читател

преди 10 години

Това е елитът на ***! Знае правата и ги нарушава порядъчно! Който се надява, че има надежда да се оправим да си вземе студен душ. *** произвежда ***!!!

81

kings

преди 10 години

Един от многото парадокси в България:можеш да си караш пиян и ако не си се натаралянкал съвсем, можеш и с тънко рушветче да се разминеш. Ако си се напил като ***, пак няма кво да се притесняваш-ще минеш с глоба и в лошите случаи арест за 24ч.

80

meri

преди 10 години

a kolko gotin be6e i kak omaivo6to govore6e v godinite na mladata demokratsia.alkohola ne pro6tava na nikoi

79

анонимен

преди 10 години

ех,професоре никога не е късно да станеш за срам и резил на децата,а освен това ставаш опасен водач и може да направиш още по голяма глупост,за което не искаме после да слушаме извинения.

78

Коки

преди 10 години

до тук добре ... само 2.44 промила... но ако накарат настоящия депутат от БСП Страхил Ангелов да духне дрегера за наркотици - направо ще му се отвърти стрелката ....

77

М. Миков

преди 10 години

Казах ли ти, че прекаляваш, комунистически *** такъв.

76

Анонимен

преди 10 години

Ректорът на СУ трябва веднага да уволни този пияница, който и без това е навършил възраст пенсия. Така Драганов ще си стои в къщи, тихо ще си попива, няма да ходи на работа и по пътя да се превръща в заплаха за нормалните шофьори!

75

tsetso

преди 10 години

На подобни *** трябва да им се отнемат книжките доживотно.

74

Пачаман

преди 10 години

До Анонимен 72 Що трябва да приберат в затвора всичките управляваци досега - ГЕРБ-БСП-СДС-ДПС.

73

Анонимен

преди 10 години

това е жив убиец на пътя.не знам защо не му е отнета книжката,беше някакъв фактор в БСП. и такива *** преподават на нашите студенти

72

МОРСКИЯ

преди 10 години

ТОЯ МУШМОРОК СИ Е РЕЦИДИВИСТ ВЕЧЕ,ТРЯБВА ДА ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА,А ДА НЕ ЧАКАТ ДА УБИЕ НЯКОЙ!

71

Анонимен

преди 10 години

До АнонименМИ КАТО Е ТОЛКОВА УМЕН НЕ МОЖА ЛИ ДА ЗАПОМНИ ЧЕ НЕ СЕ КАРА СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ. ДА БЕШЕ ИЗЯЛ ЕДНА ДВЕ ЛЪЖИЦИ *** ЧЕ ДА НЕОТРАЛИЗИРА МИРИЗМАТА НА АЛКОХОЛ ПОНЕ ТАКА НЯМАШЕ ДА ГО ПОДУШАТ.АМА ТОЙ И НА СНИМКА ДА ГО ГЛЕДАШ ПАК СИ Е АЛКОХОЛИК

70

бобо

преди 10 години

когато го бяха снимали в Университете,че пие му бяха винивни ранобудните студенти,е ... сега кой му е виновен!!!??? Айде да видим какво ще му направят на този ***!!! Да,повтарям го,че е ***!!! Това ,че има някаква степен пред името си не означава,че не е ***!!! Мисля,че повече е пил отколкото научни трудове е написал!!! затова по-добре е пред името да си пише "ПИЯНДУРНИКА",пак е с П !!!!!! Честито професоре!!! Колко си жалък,ама вие от тази партия всичките сте такива ***!!

69

Петко

преди 10 години

До къде може да стигне в падението си човек???Още повече професор,преподавател,депутат,известен...???Това ли е "цветът","елитът" на нацията,"каймака" на обществото???Или АЛКОХОЛЪТ не прощава...???

68

Иван Пешев

преди 10 години

Ами като му се е разминавало пред защо да не увеличи от 1.56 на 2.44 количество с което сяда зад волана. Всичко е в това.

67

DeDe

преди 10 години

Червен пияндурник,професор по лочене.