17

Имани

преди 10 години

Европейският колониалиэъм е реэултат от вътрешно-капиталистически борби эа набиране на КАПИТАЛ!!! Според марксиэма колониалиэмът е форма на капиталиэъм, която подкрепя ЕКСПЛОАТАЦИЯТА и СОЦИАЛНАТА ПРОМЯНА!!! Търсенето на суровини и нови инвестиционни въэможности също са в сферата на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!!!

16

vesko02

преди 10 години

Не съм съгласен с госпожата,оптимиста няма съпротивителни сили в кофти ситуация,доката песимиста винаги очаква най лошото и е готов за него.Справка българския народ ,който оцелява въпреки опитите на всички управляващи да го затрият.

15

Дорин

преди 10 години

Сега като приемат Делян Пеевски за Евродепутат,което ще е най върховната и просташка политическа мисъл на комунистите,нещата ще се оправят.

14

реалист

преди 10 години

СТАЛИНКА - като и чуеш името и всички коментари са излишни. Предатели на родината си.

13

Анонимен

преди 10 години

То и глупакът тогава е комисар,защото страда вечно от неподплатен оптимизъм!!!Иаз да вземам заплата 18-20 000евро на месец,ще съм оптимист до края на живота си!!!!!!!!

12

Аз

преди 10 години

***!

11

Бойко Ангелов

преди 10 години

Пак ще си я прибере СБ

10

gofi

преди 10 години

Злобните лузъри пак плюят и завиждат. Много злобно племе, правилно господ ни е натикал в калта, а с това мислене още много дълго ще си стоим там.Гледахте ли вчера Ран и Ът какво казаха, прехода при нас се е издънил заради *** Луканов и крадливата му клика.Препоръчвали са валутен борд още 90- та год.,ама нашите другари как щяха да оберат спестяванията и да си покривт дълговете без хиперинфлация и фалит на банките.Глупаво и злобно племе.

9

одитор

преди 10 години

Ааа, не така, не така! В Белгия и Франция се продава минерална вода, наречена CRISTALLINE. Та така...гОла вОда трябва да си, освен това- безпринципен, да угодничиш, и да го докарваш на приказки. Това трябва. Сменила си името, упорита слагачка. Оптимизъм? Че може ОЩЕ глупости да наприказва и за 5 пари работа да не свърши. Това ако е присъщо качество за евро-комисар според нея. Аз си мислех, че все думи като "професионализъм", "интегритет", "съпричастност", "оперативност" поназнайва вече.

8

u

преди 10 години

ТОВА Е НАЙ-МРАЗЕНИЯТ ОТ БЪЛГАРИТЕ ЕВРОКОМИСАР ,КОЙТО СМЕ ИМАЛИ- ЗА ИЗЦЕПКАТА ,ЧЕ СИРИЙЦИТЕ ЩЕ РЕШАТ ДЕМОГРАФСКИЯ ПРОБЛЕМ НА СТРАНАТА -ДА ГОЛЯМ ОПТИМИСТ РОДООТСТЪПНИК СИ КРИСТАЛИНО ,СЕГА НИ НАПЪЛНИ И С АФРИКАНЦИ БОЛНИ ОТ ВИРУСА ЕБОЛА И ЩЕ БЪДЕМ ОПТИМИСТИ СЪВСЕМ..АМА НИЕ СМЕ ТУК ,А ТИ В БРЮКСЕЛ НАДАЛЕЧ Е МНОГО ЛЕСНО ДА СИ ОПТИМИСТ С 20 000 ЕВРО МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА..

7

Анонимен

преди 10 години

Искаш да си евро-комисар (да *** по 20 бона на месец)?????Трябва да си голям *** (***)).

6

Анонимен

преди 10 години

Кристалина не си мръдна пръста за България, но сега идват избори и трябва да се лъже народа.

5

Анонимен

преди 10 години

От видяното през годините се убедих, че за да си еврокомисар, трябва да си национален предател и ***.

4

Анонимен

преди 10 години

.... И лъжец.

3

Ник

преди 10 години

Цитат:"Искаш да си еврокомисар? Трябва да си оптимист!" Не! Моят отговор е - не оптимист,а евреин!Вижте етническият произход на "българските" евро депутати и ще разберете защо на България не и върви! ПРОСТО,НИЕ ИМ ПЛАЩАМЕ,ЗА ДА НИ УНИЩОЖАВАТ! А ТЕ СИ ИМАТ ПРИЧИНИ ЗА ТОВА,ЗА КОИТО НИЕ НЕ ЗНАЕМ И ТЕ ПРЕЧАТ ДА УЗНАЕМ! ЗА ТОВА ДЕЦАТА НИ НЕ УЧАТ ИСТИНСКАТА НИ ИСТОРИЯ!

2

Гошо...Тъпото

преди 10 години

До номер 1:Повтори изречението още веднъж,за да разбера дали теб те е...срам от нещо,или Паисийй.Колкото до комисарката,да се сърди на Боко;той я набута на тази...много трудна работа.Обиколи целият свят като турист...служебно и раздаваше обещания на куцо и сакато,а на нас българите все...повтаряше;пари няма...действайй.

1

Анонимен

преди 10 години

Кристалина Георгиева гепи 600 хиляди евро заплата на година. Средната заплата в България е 4 хиляди евро или 5 хиляди долара на година. Разликата е 100 пъти и повече. Това е "демокрация".