13

Анонимен

преди 10 години

Тази "новина" носи заглавието "Да си оближеш пръстите", но, да ви кажа честно, при мен предизвика позиви на повръщане. Да омешаш в едно бонбони, салам, моркови, ягоди и макарони... И всичката тази "икебана" да е обяда на едно дете, което трябва да го яде ден след ден. Какво ли не правим ние, родителите, от обич към децата си...

12

До гого

преди 10 години

Глутена го играе естествения протеин -белтък в пшеничните култури.Това е като тъпизмите за "нитрати",хормони в месото,салами от суха кръв ,палмова мазнина ,пангасиус и други поръчкови злобщини.

11

Анонимен

преди 10 години

Еее, стига сте мрънкали! И ваште деца ядат същите *** по макдоналдсите и лавките,че и по-зле.Това е поне красиво ! Да не говорим че тук акцента е по-скоро върху творческия подход към храната, не към това да ви пропагандират "здравословно" хранене .., с ГМО ябълки...от Полша при това...

10

Анонимен

преди 10 години

Много красиво и изпипано! Някои хора имат невероятно въображение Поздравления!

9

Анонимен

преди 10 години

Не става ясно в коя държава се развива действието в тази поразителна водеща новина, но доколкото познавам социалните работници и системи на Запад - на първия месец социалните ще са се задействали и ще са осигурили на това дете здравословен, подходящ и достатъчен като количество обяд.

8

gogo

преди 10 години

A дали е радост за тялото на сина му хибридната пшеница фрашкана с глутен, от която е правен хлябът? Преди да побързате да кажете - ГЛУПОСТИ, ще ви помоля да гледате това: play.novatv.bg/programi/na-kafe/369293?autostart=true После пак ще си говорим...

7

Анонимен

преди 10 години

Че е красота - красота е. Че е неадекватно като ХРАНА - то се вижда, наистина манджа с грозде. А що касае подходящо ли е едно момче да се появява с подобни красоти пред съучениците си - може да се спори - има аргументи и така, и така... Аз не бих го причинявала всекидневно на моето момче ...

6

льжата

преди 10 години

Красота.Нека си плюят.Шедьоври за малкия син.Радост за очите и толкова вкусно.А тез дето плюят сигурно от години не са кусвали ягоди или нещо от това с което е украсено яденето на този дечко.

5

Анонимен

преди 10 години

Защо плюете всичко? Дори под позитивни новини, при това несвързани с политика, един нормален коментар не може да се намери. Ганьовски синдром ли, какво?

4

Анонимен

преди 10 години

Каква невероятна водеща новина!

3

Анонимен

преди 10 години

МОМЧЕ, което трябва да вади всеки ден подобна кутия пред съучениците си - най-вероятно ще се "роди" или едно сладко гейче, или сдухано психарче... Да не дава Господ!

2

Анонимен

преди 10 години

бррр... горкото дете. Това, ако е всеки ден - то ще ходи гладно. В кутиите е просто една манджа с грозде - в буквалния смисъл. Дано тази майка да му дава И една кутия с ХРАНА.

1

smile

преди 10 години

Прекрасно като визия, но ужасна комбинация като храна (поне що се отнася за храненето на подрастващ, който има нужда от силна храна, а не от красиво наредени солети и бисквити + ягоди).Тези кутии са само за снимка, но не вярвам детето действително това да е обядвало в училище.