19

Анонимен

преди 10 години

Дано има късмет човека

18

Анонимен

преди 10 години

Дано се оправи! Има право да е щастлив и да живее! Шумахер е нарицателно за господ зад волана с невероятно умение да владее себе си и машината.

17

Мозъчна смърт

преди 10 години

Шумахер има мозъчна смърт.Например нидерландският принц Йохан-Фрисо Орански, след нещастен случай с лавина е останал без кислород 23 минути (човек издържа без въздух 4-5 мин.), вследствие на което е с безвъзвратно разрушен мозък и година и половина живота му се поддържа с апарати. Но на принца са поставили диагноза кома. Защото на принцове не се поставя диагноза мозъчна смърт. Мозъчна смърт се диагностицира само при просяци.

Тук едни анонимници си позволяват да критикуват Шумахер - какво бил направил, кой го пуснал 200 преди финала, каква му била колата. Шумахер беше идол за милиони фенове по целия свят. Много пилоти с бързи коли се опитаха да го победят - Мика Хакинен, Хуан Пабло Монтоя, младият Райконен, Деймън Хил и още десетки. Повечето от тях избягаха от Ф1 или предварително се пенсионираха. Днес малцина си спомнят техните имена, но Шумахер го знае всеки фен на формулата. Какво по-голямо признание от това?

15

american boy

преди 10 години

Дано му даде здраве Бог!!!

14

дедо Ташунко

преди 10 години

От сърце пожелавам на Шумахер да се възстанови напълно, малки деца има, а и той е още млад човек. Слушам днес на всеки час новините на немски, виден професор твърди, че прогнозата е негативна. Шуми ще остане жив, но вероятно с необратими мозъчни увреждания. Всичко е Божа работа!

13

Veso

преди 10 години

Шампионе целия свят е с теб. Оздравявай ! ! !

12

Анонимен

преди 10 години

явно има някакъв малък напредък - дано се оправиИначе все още нищо не е ясно или сигурно

11

Георги

преди 10 години

Стискам палци на това момче - той е изключителен! Нека съдбата му да е добра, да се възстанови! Колкото до прогнозите, ще кажа само, че великият Марк Твен е нарекъл статистиката "третият вид лъжа". Нека разни костоправячи не се изживяват като велики невролози!

10

Темерут

преди 10 години

Пропускате, че извеждането от кома на такива пациенти е дълъг, постепенен и сложен процес. Изглежда, че нещата се развиват благоприятно и аз много се радвам да го науча. Няма смисъл да се дават абсолютно измислени прогнози. Дай боже всичко да е наред!

9

Киров

преди 10 години

Михаел Шумахер е велик състезател във формула 1 както Сена , *** и много други . Аз лично му желае да се оправи . Дано успее да се пребори за живота си .

8

SnipA

преди 10 години

Според мен въпросът е дали въобще ще могат да го изкарат от кома, а не дали ще го изкарат без умствени увреждания :(

7

Ботев

преди 10 години

Как нелепо си замина тоя човек... смотана френска писта, некадърни френски доктори.Шуми, защот отиде в тая смотана селска франция. Нямаше ли писти в Австрия..

6

Анонимен

преди 10 години

дай Боже.

5

luck

преди 10 години

най-после, чудесна новина, дано се възстанови напълно

4

Анонимен

преди 10 години

Дай, Боже!

3

Анонимен

преди 10 години

dryj se schampione s teb sme

2

Анонимен

преди 10 години

БРАВО МИШО !!!

1

БоСимеонов

преди 10 години

Събуди се, Шампионе.