10

Ани

преди 10 години

Поклон пред паметта на тези децаДванадесет неизживяни животи и дванадесет почернени семейства! По-голяма мъка от това няма! Не е виновен само шофьорът на автобуса, а и има и други виновни за тази трагедия, но рано или късно всичко се връща! Жалко, много жалко, че тези деца не пораснаха с още 10 години! Поклон!

9

Анонимен

преди 10 години

Много тъжно е. След тази трагедия, лакомите за комисионни дебелогъзи даскалици се кротнаха...

8

Анонимен

преди 10 години

За виновен е признат единствено шофьорът на автобуса, който е карал с 40 км/ч. Според експерти обаче в пътните условия през трагичната вечер скоростта му трябвало да бъде 31 км/ч. --- tova shega na sada li e?? Shofiora kak ste opredeli s kolko e triabvalo da se dvizhi??! Spazval e choveka ogranicheniata

7

Анонимен

преди 10 години

Да благодарим на сърбите, че веднага дойдоха на помощ. Ако беше в България, никой нямаше да спре.

6

от 6

преди 10 години

Защо превозвача да си ремонтира автобуса, като може да плати много по-малко на пункта, за да си мине пергледа? А пък ако стане фал, шофьорът е виновен и точка. При онзи инцидент, при който автобус излезе от пътя и помля няколко деца, предният ден беше минал тех. преглед. Оказа, че няма спирачки. От пункта тогава казаха "Ама предния ден имаше" и край - ни лук яли, ни лук мирисали.Този номер дали щеше да мине в Германия? Още същия ден щеше да влезе в пандиза.

5

Анонимен

преди 10 години

Естествено при всички такива инциденти, винаги виновният е шофьора. Той няма пари да си плати и да го оправдаят. А знаете ли колко от тези трошки щяха да минат техн. преглед, ако законите се спазваха стриктно? 5%. Тези пунктове защо не носят отговорност, а само си взимат парите и прекарват автобусите, без дори да ги гледат подробно? Защото ако не мине прегледа, няма да си приберат парите, нали?А в Германия тези пунктове носят отговорност при катастрофи наравно с шофцьори и превозвачи.

4

0

преди 10 години

Автобуса е бил собственост на Пампорово АД-Цв.Бориславова.Разследването нарочно е сбъркано за да се потули истината-тогава гл секретар на МВР е бил Борисов.А прокурорите и съдиите по това дело сега са детутати и конст съдии от Герб-четете в-к Репортер.Жалко за децата и почернените им родители.Силните на деня и властимащите са винаги прави,дори сега са народни любимци.

3

Анонимен

преди 10 години

Това са нашите деца, които продължаваме да ги губим......Поклон......

2

Естет

преди 10 години

Загиват 12 деца и нито един възрастен! Учителките дали спят спокойно, че са спасили дебелите си телеса и чантите със сувенири, докато децата са се давели! Лека им пръст на децата!

1

анонимен

преди 10 години

поклон пред светлата им памет