153

Анонимен

преди 10 години

GAVAZITE NA MUTRATA E TIQ DVAMATA BOKLUKA TAQMATORICA NEIM STIGNA DA KRADAT *** GERBERSKUI

152

Yitkov

преди 10 години

bg centralnata administracia ima razhodi za transport za poslednite 10 meseca 678 000 000 bg leva.tova normalno li e za bg beden narod s 170? zaplati za edin mesec i s ceni na stokite kato v France, Italy, UK?!bg narod prosto nema nikakva nujda ot bg centralna administracia! - neka bg narod da hvarli na bukluka tasi luksozna bezumna kradliva administracia! a moje i da ya prodade za iznos v Egipet, Tunis, Iran, Kongo, Afganistan, Izrael, Etiopia, Malaizia, USA?!

151

Анонимен

преди 10 години

REFERENDUM za uchastieto na BG v EU !!!

150

Анонимен

преди 10 години

А няма проблеми Гея и Ореховката ще вземат още един заем от 10 милиарда и всичко ще е ОК...нали?!

149

до169 позитански гей

преди 10 години

що не вървите със сережата в анадола да ви напълнят задните дворове с анадолско семе нали Бат сали ви крепи отзаде????

148

Анонимен

преди 10 години

Мария, не си права - Д-р Боко Тиквата има няколко дипломи - професор по Пожарникарските науки, доцент по селските мачове и Академик по простащина и наглост.

147

na Gerb-Rayd !

преди 10 години

Дано сте гледали преди малко по БНТ, как "масон-масону ласкае".Димитър Цонев обилно Подмазвайки с Маргарин Соломон Пасиев(силно подмокрен-усмихвайки се).И отгоре на всичко изредиха "учредителите на прехода"-всичките масони.Мазнината от Нечистотията изплува-най-отгоре.Гнусота!

146

Анонимен

преди 10 години

Драги ***, престанете да лъжете.Ето какво пише:Препоръките са част от доклад, с които се одобряват разходите, направени от Европейската комисия през 2012-а година. Разходите са одобрени през 2012(а не освоени), но след това са спрени защото през 2013 имаме нова тройна коалиция-която краде.Това е.

145

Анонимен

преди 10 години

В България и сега държавни служители "усвояват" европейски пари с рекет, заплахи и корупцията е безобразна...Това вече може да няма връзка с "високите етажи на властта". Безобразието е завзело цялата държавна администрация.ВСИЧКИ от управлявалите ни досега партии са от един кюп.Тези, които са поставили начело на администрацията са техни кукли на конци.Потърпевшите сме НИЕ ВСИЧКИ.Даже и троловете тук, да им таковам онаковото до 9-то коляно...

144

Анонимен

преди 10 години

Тези двамцата не са ли от причинителите на "спирането"?! Калинките на Боце!

143

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Имам странното усещане, че тази дандания е заради две фирми - едната чешка, другата - австрийска...Боли ме косата, да си наврат фондовете в задния двор!

142

шш

преди 10 години

Oбсъжданият текст "Липса на напредък в България" е за последния доклад на ЕК по механизма за сътрудничество и проверка от 2014, който обхваща периода от юли 2012 - 2013 - януари 2014, като критиките са предимно за 2013...

141

Анонимен

преди 10 години

Да прави сте Бойко е виновен за това ,че ги спират фондовете....

140

Влад

преди 10 години

До Свобода или Смъртбраво пич !!! кажи им го на тези *** про-руски ***!Вечна му памент на Генерал Иван Колев !!! ИСТЕНСКИ БЪЛГАРИН!"Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!" Ген. Иван Колев!

139

Анонимен

преди 10 години

Нормално е калинките бяха много на боко Тиквата и сега ще страда цяла България.Насрахте се за 3.5 години добре че народа ви изрита.

138

Свобода или Смърт

преди 10 години

Русия ни помогна да се освободим от Турско робство! Ноооо , Русия не ни е помогнала заради хубавите ни сини братски очи ...надявам се , че всички проруснаци са го разбрали това нали? само 30-40 години по късно насъскват Румъния срещу нас като окопират добруджа!! По заповед на руснаците , румънците избиват огромна част от българското население в Русе и така на татака. Това братя ли са? Благодарение на Ген Колев който ги изколва и избива до крак имаме Добруджа днес! Иначе и без нея щехме да сме!

137

Анонимен

преди 10 години

Никога в 1333-годишния ни исторически път в България не е било възможно да се краде повече отколкото в наши дни, при това напълно безнаказано. Очите ти ще избодем, ръката ти ще отрежем"

136

Анонимен

преди 10 години

Жесток шамар обаче към боко и гербугелите. Докладът разглежда именно техния период на управление.

135

Анонимен

преди 10 години

Ако някой е работил по европейски проекти, много добре знае как се извършват плащанията. Първо сам си финансираш всичко, после в точни срокове подаваш отчетите. Тези отчети се проверяват и се одобряват или отхвърлят респективно. След одобрението, чак тогава ти се заплаща за извършеното. Тоест ти се възстановяват парите вложени от самия теб. Затова герберчетата да не прехвърлят проблема от болната глава на здравата. Няма да се плати за отчетите за 2012, а тогава ето тези на снимката управляваха.

134

Муканина

преди 10 години

Е с тия двамата на снимката ли България ще се оправи божее,божее колко мъка има по тоя свят!