185

До 204

преди 10 години

Дори и 7 долара на час да е, това прави 26 880$ на година. Ако това е заплатата на най-ниско платените сектори, то би следвало средната заплата да се връсва около 40 000$.

184

Анонимен

преди 10 години

Поне са си направили весело пичовете.Личи си че се забавляват

183

Анонимен

преди 10 години

Е, и? Та какъв е подтекста?

182

Клеопатра

преди 10 години

Мдаааааа, Клеопатра ряпа да яде!

181

Анонимен

преди 10 години

В САЩ като се изнесат и после духат супите и мият тоалетните на ***. Заплата от 40 хиляди долара вземат много малко хора в САЩ, а минималната заплата в САЩ е само 7 долара и то бруто като данъците почват от 30 % нагоре.

180

Анонимен

преди 10 години

Чудно защо всичко живо се изнася на запад а не към любимата на всички *** Русия? Защо след като Русия е толкова по-велика от Щатите, 2-рите имат най-мощната икономика в света, един от най-високите стандарти на живот, заплати по 40000 долара и т.н.? Руснаците ще стигнат американците точно никога- айде цъкайте минусите и си гледайте любимите портрети на гагарин в панелките...

179

До До 200

преди 10 години

Не си прав, щом тъова е направено в "братска Русия", веднага една от точките е, че такова нещо не съществува и значи е "партенка" (както каза 200). До всички, моля преди да ровите в империалистическата търсачка където капиталистите ще ви облъчат, направете справка с кутевите точки. Те са нашата пътеводна светлина. Не само че нямат сирене в Омск, но и дори няма такъв град, или по скоро е в США, точно така, това са американски инспектори в завод за сирене. НЕ СА БРАТЯ РУСИ!!!

178

Анонимен

преди 10 години

Какво да очакваш от пияни мужици и евтини девочки?

177

кикаир

преди 10 години

:-D :-D :-D

176

Очевидец

преди 10 години

До 186 - Да се прави секс от жени с кучета е приоритет в западния свят.Проблем ,обаче, е откачването на жената от кучето,защото това става с медицински екип и често същият излиза от дома на жената ..целият нахапан от разяреното куче,че му е прекъснато удоволствието.В Берлини Париж това е ежедневие за екипите.

175

До 200

преди 10 години

Напиши в гугъл "Омск сыры" и веднага ще попаднеш на статията в сайта на "Риа новости". Има и коментари на доста руснаци из сайтовете, които са купували продукти на въпросната фирма. На теб ли да вярвам или на местните жители?

174

vesko02

преди 10 години

Мислех ,че там само ядат и пият,пък те и сирене произвеждали.

173

valya.doncheva

преди 10 години

Ех, поне млякото е истинско, а не от прах.

172

До 198

преди 10 години

Да, дала е много на света - геноцид, изолация и Юрий Гагарин. Що не прочетеш малко за Полша след ВСВ? Или за "Пражката пролет"? Омръзна ми от слепи и глухи като теб, които забравят че Русия дойде тук след ВСВ като ОКУПАТОР, войниците и са се държали като окупатори с българите, а повече от 70 години по-късно все още има хора които им лижат задниците. Гнус ме е от такива като вас.

171

Внимание!

преди 10 години

За по-простите: това е обикновена журналистическа патица. Вече е проверено, в Омск няма такава фабрика. Но нека простотийката се радва....

170

Анонимен

преди 10 години

Jivotinki...

169

Анонимен

преди 10 години

До 193 много си зле. Русия е дала много на света, но за ограничените комплексари като теб тя винаги ще е виновна.

168

678

преди 10 години

На такива неща ни научиха и нас, "братята" руснаци. На българските русофили явно им е харесало да ядат месо на 20 години от запасите на "Гражданска защита" и производствените *** с изтекъл срок на годност, щом още толкова милеят за комунизЪма. Те ви го те, одете у Росиито и дим да ви няма.

167

-10

преди 10 години

Между другото къпещете се ще получат най-вероятно по две години затвор (както излезна информация), а тук на изнасилвачите не дават толкова, така че робите да спрат да плюят по Русия, а да бачкат здраво за европейските си господари и да не си губят времето в интернет!------Развитието и цивилизоваността на една страна не се определят от размера на наказанията в нея, и съдейки по твоите разбирания става ясно защо 24 години вървим от комунизъм към феодализъм, вместо към развита европейска страна!!

166

sorry

преди 10 години

И тези като египетската ***-едно време!