22

DROP

преди 10 години

Към Проект мениджъра. Ако чакахме Microsoft да развие мобилните технологии още щяхме да сме в ерата на windows 3.1Кажи баба едно големо ТЕНКЮ на UNIX и LINUX, щото без тях щеше да броусваш на *** 74.Успех в проектите!

21

Анонимен

преди 10 години

Веми коя да е по - популярна линукс дистрибуция и провери какво можеш да си инсталираш безплатно. Ще останеш доста учуден. Дори и кънтър страйк ми струваше една усмивка пари. Отделен е въпроса какво можеш да правиш със системата. Уиндоса също не е лош. Има сървъри, които не са рестартирани по 7 - 8 години.

20

gtf

преди 10 години

до 21не ? ...търси в гугъл, как и с какво се прави софт за win., аз не съм на хонорар тука....

19

Анонимен

преди 10 години

"За да изкараш евтин софт - ползваш win"Ko?

18

gtf

преди 10 години

Потребителите са ясно изразени - юзър - win, ит-linux ...тва е. По-удобен е уин-а да си цъкаш в своб. време, но пък е доста далеч от надежден и доста "забит" за администрация. За да изкараш евтин софт - ползваш win, ако искаш нещо по-стабилно - не....тва все пак си остава мое мнение

17

do 2

преди 10 години

АБЕ Я *** СИ ПРАВИ РЕКЛАМАТА НА БЪГАВИЯ УЙНДОС ДРУГАДЕ ПО ДОБРО ОТ АНДРОИД ЗА СЕГА НЯМА ,СКАПАНО БАЧКА КЕЛЕВИЯ ВИ УЙНДОС БЪГЯСВА БАВИ ,ПЪК НА НОКИЯ ДА ГО СЛОЖИШ Е ЖИВА ТРАГЕДИЯ.ДЕБЕЛИ НОКИЯ КАТО ТУХЛИ НИКАКЪВ ДИЗАЙН ПО ДОБРО ОТ ГАЛАКСИ С3 ИЛИ С4 НЯМА МАЛКО СЕ ПООСЛУШАЙТЕ.ОТНОСНО ПРОЦЕСОР И РАМ.НЕВЕЖИ ТРЪГНАЛИ ДА ПИШАТ ТУКА РЕКЛАМИ НА УЙНДОСУ И НОКИЯ И СКАПАНИЯ АЙФОН ДЕТО НЕ СТАВА ЗА НИЩО ДАЖЕ БЛУТУТ НЕСЪВМЕСТИМ ЕДНА МЕЛОДИЯ НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ СЛОЖИТЕ.

16

Анонимен

преди 10 години

Имам служебна Лумия с Уин 8 на която ми е мейла, уеб банкирането, 2 приложения, работещи със сертификати, direct access клиент и др. бизнес приложения.Имам личен Samsung с андроид, на който съм сложил уиджет за време, шазам, фейсбук и един куп други безполезни програми за развлечение.Обратното не може да стане поради спецификата на ОС-а и (не)наличието на приложения. Всеки си има плюсове и минуси

15

Анонимен

преди 10 години

До 7Vsyshtnost raboti :)

14

Анонимен

преди 10 години

Biah s iPad izvestno vreme posle go smenih s windows 8 tablet na Acer, ne sym bil po-dovolen.

13

11

преди 10 години

Явно още е "куул" да си анти Майкрософт сред ИТ-тийн средите и недорасли линукс админи

12

ккк

преди 10 години

не знам кво се хапете... всички телефони ново поколение са достатъчно функционални и способни... за мен разликата е цените и производителите.. Всички имат най-широко използваните приложения и всички имат 99% еднакви функции... честно не знам за какво си ползвате телефоните.. бизнес телефон се ползва за бизнес, не да си инсталираш игрички, приложения и да ги цъкаш по цял ден... Техниката дава бъгове на всички марки и вс. телефони от Iphone до Huawei... меринджейнове, ИТ-та ... само бръщолевене

11

Slackware

преди 10 години

всяка енда операциона система в този свят е базирана на Unix независимо дали е Windows или Linux всчико е крадено и копирано от Unix ... а проек менаджера по - долу е много збъркан ..то за това в деншно време ИТ върви на долу заради ей такива проект менаджери като него ..хора без капка опит в ИТ , хора без капка познания в сферата дават акъл на професионалисти как да си вършат работа , че и нагли , викат ! :) Радвам , се че отдавна вече никой неме командва! Проект менаджера , успех ама не ставаш

10

Иван

преди 10 години

Баща ми си взе лумия 520 за 230 лева, телефона работи чувствително по-добре от самсунга ми, който е за същите пари. Интерфейса не ми харесва, както и приложенията за момента все още са недостатъчно, но иначе по-добре работи от андроида. Ползвал съм и iPhone, ако не цакаха така за много пари малко хардуер щеше да е ненадминато. iPhone е за игри и това е, до там. В крайна сметка крайното решение зависи от това какви пари ще заделите и кое ви е по-удобно.

9

до Пастет

преди 10 години

Говоря обективно, ти за едно изпуснато G ли ще се заяждаш? 3GS е модела!

8

Сандо

преди 10 години

... и кво ми дреме, за мен продуктите на майкрософт така или иначе винаги са били безплатни

7

Анонимен

преди 10 години

много менаджери и разбирачи тука беее ... до вчера никой от вас не беше и чувал за компютри сега всичките псевдоИТ-ПМменадъри станаха големи разберачи бее... :) алоо ПМ по доло ти не си в ред или просто никога не си работил в ИТ :) или най - вероятно си от онези ПМс , надутите каде си мислят , че света се върти около носа им , а? :) Понеже си *** ПМ без капка опит и 1 година стаж на уредена от тате позиция нека ти кажа като човек очевидно с много повече опит от теб. По добро от Линукс нема!

6

Анонимен

преди 10 години

В ИТ средите съм, технически мениджър на проекти. Въпреки че използвам телефон с Андроид 4.4, мога да заявя, че е пълен ***. Майкрософт дръпнаха много с Уиндоус 8.1, който е една прекрасна операционна система, въпреки *** приказки на разни пишман нискоразрядни системни администратори. Същото важи и за Уиндоус версията за мобилни телефони. Тя просто е прекрасна. Същото важи и за iOS. Линукс базираните системи остават някъде назад и просто бледнеят с малоумщината си.

5

ш

преди 10 години

хмммм, а cmd дали ще работи?

4

Влад

преди 10 години

ако Microsoft не съществуваше като фирма сега човечеството щеше да е сигурно поне 250 години по на пред от колкото е сега! Доказани ИТ некадърници и доказани крадци като Бил Гейц само дърпат прогреса на човешката раса ...НЕ И ПОМАГА А Я ДЪРПА НА ДОЛУ!! Поне един продукт да беше създал като хората , един само! Масата от хора не разбират от тези неща но им беше набито по корпоративен начин че продуктите на Microsoft са нещо страхотно а те са най - големия *** !!!!

3

Азът

преди 10 години

Дълги години бах фен на Нокиа още от времето на 6110ките, до момента в който не бе продадена на М$. Сега по стечение на обстоятелствата ползвам Nokia 1020 имам и Samsung S4 но предпочитам Нокиата пред него. Има достатъчно apps за него, и се оказа че работи доста по-добре от очакваното. Не съжалява за телефончето, по-здраво и солидно ми изглежда. Предишната ми N900 толкова беше падала, то iphone или samsung не би издържал, а тя продължава да работи. Ще я видим тази 1020 до кога ще издържи.