16

Chicho Pey

преди 10 години

Дано сте гледали преди малко по БНТ, как "масон-масону ласкае".Димитър Цонев обилно Подмазвайки с Маргарин Соломон Пасиев(силно подмокрен-усмихвайки се).И отгоре на всичко изредиха "учредителите на прехода"-всичките масони.Мазнината от Нечистотията изплува-най-отгоре.Гнусота!

15

Анонимен

преди 10 години

Че кой им пречи да си смятат каквото си искат?! Те и сърбите смятат Косово за тяхно, което си е и така... ама кел файда!

14

Bulgatani

преди 10 години

Благодаря на Бога, Русия сега има Путин. След това- целия свят може да мисли за Крим каквото си иска, но Крим завинаги завърна у дома, за да си майката-Русия. Това е най-важно, всичко останало е глупости. Братя- българи, руски Крим ви приветства!

13

Юсуф

преди 10 години

ООН могат и България да смятат за част от Турция...........Изобщо каква му я ролята някой може ли да ми каже? С него и без него империята на злото САЩ си правят каквото си искат.

12

Анонимен

преди 10 години

Така Русия е в изгодна позиция!Търговията на всички ограничени стоки за Русия в Крим е легитимна!Браво на ООН - намериха изход от закученото търговско положение!

11

Атакист

преди 10 години

До Анонимен 6Нищо подобно. Путин го е направил защото запада не харесва изпълненията на Ердоган в Турция, Путин също не го харесва, защото е мюсюлманин, но го е поздравил пръв за да му внуши че му е приятел. Така Турция която е член на НАТО и съсед на Русия няма да запее в хора на Запада срещу Русия. Понимаеш?

10

Атакист

преди 10 години

Ами като смятат че Крим е в Украйна да минат със самолети през въздушното му пространство или да се отбият с джиповете там! Нали Украйна е с тях.

9

ми4

преди 10 години

И ние бяхме на 3 морета ама не сме тръгнали да анексираме територии !

8

СТИГА

преди 10 години

А КАКВО ЩЕ КАЖЕ О О НЕЕ ЗА СЕВЕРЕН КИПЪР?

7

Анонимен

преди 10 години

Колкото и да си представят теоритично-правните вярвания западняците истината е друга - КРИМ Е ЧАСТ ОТ РУСИЯ И АНЕКСИРАНЕТО МУ НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБСЪЖДАНЕ, както заяви Путин. Пък тяхните си казуси могат и да важат в очите на някой пристрастен към западните медии и тяхната пропаганда, но нямат нищо общо с действителността. Но какво им пречи на ООН да говорят несъщественни глупости за пред медиите. В крайна сметка и президента на САЩ Обама го прави - какво толкова? По-скоро манекени, а не политици.

6

Анонимен

преди 10 години

Koyto podkrepq Rusia zna4i podkrepq Turcia zashtoto Putin pruv ot celiya svqt pozdravi Erdogan za pobedata mu v izborite

5

neni4a

преди 10 години

ООН се е доакзала като твърде неефективна и бюрократична организация. И най-лошото е че са станали *** на САЩ.Демек каквото САЩ считат за демократичнно и правилно ,ООН се съгласява като нашите ***-политици. Така,че тяхното мнение не важи .Просто са си някакви американски г*золивци. Когато започнат да санкционират САЩ за безкрайните им намеси в чужди държави,тогава може и да започна да ги уважавам.Сега най-много да кажа *** UN,*** EU

4

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

<<НЕ МОЖЕТ БЬТЬ! ВСЕМИРНЬЙ ЕВРЕЙСКИЙ КОНГРЕСС ПЕРЕНЕСЛИ ИЗ КИЕВА В ПАРИЖ ИЗ-ЗА ВСПЛЕСКА АНТИСЕМИТИЗМА НА УКРАИНЕ>> АЛООО, ЕС И НАТО И ЧИЧО ОБАМЧО, КАКВА СТАНА ТЯ? НАЛИ УЖ НЯМАШЕ ФАШИСТКИ ЕЛЕМЕНТИ В КИЕВ И СРЕД ПОДДРЪЖНИЦИТЕ НА НОВАТА ВЛАСТ? ВЕЧЕ И НА ЗАПАД ИМ СТАНА ЯСНО ИМА ЛИ ПРЕВРАТ В КИЕВ, КАКВА Е ХУНТАТА, И ИМА ЛИ НЕОНАЦИСТКИ БАНДИТИ ТАМ КОИТО ТОРМОЗЯТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА!

3

Чудна Работа

преди 10 години

Това лого на снимката нали знаете какъв му е смисъла?Светът е на мушка. И клонките отстрани не са случайни...

2

****

преди 10 години

До всичката платена шлака, воглаве с нашите ***, пардон експерти, мобилизирани да хвърлят храчки срещу Русия, ама чак пускат слуз. Истината е проста: ако някой закача руснаците в Украйна, Русия ще влезе и ще ги разкатае, иначе се търси дипломатическо решение. Ако пък Украйна ще процъфти под ЕС игото - да заповядат. А Путин вече си върна това което винаги е било руско - Крим. И знайте, че Русия ще се насочва към Азия, където пазарите и банките са в подем. Светът вече не се управлява от няколко западни банки, даже по-добрата ликвидност е точно в Азия, поради вродената спестовност на тамош

1

zeus

преди 10 години

Щом им харесва да се държат като щраус с глава в пясъка лошо няма, само да имат предвид, че в тази поза задните части са доволно оголени. Лично мое мнение е, че ООН вече е една импотентна и ненужна организация и ще последва съдбата на предшественика си ОН.